Şimdi Ara

Drogba + Burak Satılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bence drogba ve burak ikiside bizim takıma uygun forvet değil ikiside iyi rakama satılıp yerlerine Bruma gibi gelecek vadeden bir forvet + birde kendini kanıtlamış forvet almak lazım.

Çünkü drogbada burakta birçok pozisyona giriyorlar ve %100 gol pozisyonlarını harcıyorlar. Fırsatçı bitirici uyanık bir forvet lazım bize. Drogba ve Burak ikiside çok ağır ani dönüşler yapamıyolar. Şöyle 20 yaşlarında genç bir forvet + cardozo tarzı yanına deneyimli Kurt bir forvet gerek bizim takıma.

• ok
  • Adam bunu yazmak için üye olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otorité

Adam bunu yazmak için üye olmuş

Çocuk bunu yazmak için üye olmuş
  • Brumasyon u alalım bence.
  • senin evinin yoluna asvalt döken belediyenin ta .......
  • Tabiki satalim tabi iyisini bulabilirsen.

Lewand owski yada balo telli yle anlaşsinlar hemen satalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sizin eve modem bağlatan babanın ellerinden öpeyim.
  • Bahsettiğin tarzda forvet bulmak zor,milyonlar dönüyor işin içinde. ama burak ve drogba'nın gitmesini ben de istiyorum. ikisi de takımımızın forveti değiller. bunu antalya maçından önce de söylüyordum.
  • Bak işte bunu anlamıyor bizim halk. Bruma gibi gelecek vaad eden her oyuncu açıp kollarını 'Galatasaray, Fenerbahçe beni alsa' diye beklemiyor. Üstelik Bruma'yı aldığın paraya çok rahat iyi bir forvet alırsın zaten, ucuza gelmedi Bruma. Yani forvet gibi bir mevkiye risk alınıp, gelecek vaad eden almak yanlış olur, en öncelikli mevkilerdendir. Bu oyuncu yetiştirmede nam salmış kulüplere baktığınızda genelde forveti tecrübeli isimlere bıraktıklarını görürsünüz.
  • Bende diyorum bu azer Bülbül hadi git yat şarkısını niye yapmış

• 35 lik Drogba'yı huzurevi united'a satabilirsin belki...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şekilde tek santrafora dönmemiz lazım, olmuyor böyle.
  • Ben de çoğu zaman şu forumda herkesi kaale alıp cevap yazan benmiyim diye düşünürüm. Beterleri varmış :D
  • Allah bi macta patlama yapıp oyuncuyu göklere cıkaran bide bi macta şanssiz oynayan futbolcuyu yerin dibine sokan taraftarın BELASINI VERSİN, NET.

• Drogba'yı satalım hahaha

yav

• Burak ve Drogbayı istemiyorum takımda o kadar net ve açık

Ben böyle kazma iki tane futbolcu istemem takımda. Sadece kazmalık olsa iyi egolarda tavan. Hepsinde ben havası var Drogbanın frikiklerin başına geçmesi falan kendini GS'den üstün görüyo adam iyiki bi chealsede oynadı sanki klüp başkanlığı yaptı.
  • Tamam isteğini Fatih hocaya iletelim

• buraktan iyi türk forvet yok drogba da bundan 50 yıl sonra bile hatırlanacak bir golcü kimi alacağız rooney ile mesut u mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

buraktan iyi türk forvet yok drogba da bundan 50 yıl sonra bile hatırlanacak bir golcü kimi alacağız rooney ile mesut u mu

Lisandro López alalım mesela drogba yerine çok bitirici bir futbolcu ayrıca koşarlı

Drogba yaşlı onun yerine daha çok gol atıcı egosu olmayan oyuncular oolabilri. Gençlerbirliğinin forveti gibi yada Gekas gibi falan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.