Şimdi Ara

Driving Force gt mi yoksa momo mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
5.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: masterm1nd

Beyler bu direksiyon şu sıralar en ucuza nereden bulunabiliyor? Vatan'a baktım 160 küsur gösteriyordu, bir yerlerde 130 gibi duymuştum da bilenlere sormak istedim.

Geçen ay Vatan Bilgisayar'da DFGT 1 günlüğüne 139 liraya satılmıştı, sonrasında 149 liraya satılmaya başlandı ama şu an tüm ürünlerde %20 indirim kampanyası olmadığı için ve de dolar arttığı için fiyat geçen aya göre biraz yüksek. Ancak şu an yine en uygun Vatan'da satılıyor gibi.
  • Almak için pek uygun bir zaman değil gibi. Biraz takip edeceğiz demektir. Teşekkürler.
  • Driving Force GT bunu vatandan alabılırsın kacırma derım....
  • momo artık eskide kaldı. ilk zamanlar rüzgar gibi esiyordu. ama uygun fiyatlarda iyi bi dreksiyon istiyorsan Driving Force GT tam senlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: cz

@Gkn89

PS3 de olacaksa, Driving Force serisi almanız zorunluluk gibi bir şey :)

@Alfodr

Üstte belirttiğim gibi, çalışıyor.

Hatta Logitech Profiler 5.08'den Win 7 64'le aldığım görüntüyü vereyim:

Driving Force gt mi yoksa momo mu ?

Sadece, almadan önce, özel önem verdiğiniz bir oyun varsa araştırın derim. Oluşabilecek sorunları muhtemelen çözersiniz, maksat sonradan sürpriz olmasın.
    Ben de Grid ve Dirt 2'de deneyip gözlemimi paylaşacağım.

Ekleme:

Dirt 2'de denedim. Bahsedildiği gibi, normal şartlarda tanımadı.

Yapmanız gereken çok basit: Regedit'e girin. F3'E basın ve tırnaklar hariç: "Logitech Driving Force GT USB" olarak arama yapın.
    Karşınıza bu isimle çıkan "data"ları, tırnaklar hariç "Logitech Driving Force Pro USB" olarak değiştirin. Her değişimden sonra F3'e tekrar basın ve kendisi arama yapacak. Bulacak başka isim kalmadığında kendisi belirtecek. 6-7 kere falan çıkması lazım.
    Not: @oem.inf ile başlayanları değiştirmenize gerek yok (data kısmı böyle başlayanlar, yani. "Name" kısmında "OEMName" yazan "data"ları gene değiştirin).
    Bunu yaptığınızda, Logitech'in sürücüsü bir önceki model olan Driving Force Pro olarak tanıtacak direksiyonu. Gene tamamen sorunsuz ve mükemmel bir şekilde kullanabileceksiniz. Oyun içinden direksiyon ayarlarını da yapabileceksiniz, sürücü içinden ayarları da yapabileceksiniz.
    Not: Oyun içi kontrol ayarlarında, preset kısmından Logitech Driving Force Pro USB'yi seçmeyi unutmayın.

Tabii bu belli oyunlar haricindekiler için, tekrar GT olarak değiştirmenin faydası olabilir. Denemek lazım.

Çözümü bu kadar basit olan bir şeyi Codemasters ya da Logitech'in halletmemesinde kasıt aramayalım da ne yapalım? :) Yanılmıyorsam 2007'de tanıtılıp satışına 2008'de başlanmış bir direksiyon söz konusu. Dirt 2'yse yeni bir oyun.

Grid'i deneyince onla da gözlemimi paylaşacağım.

slm cz kardeş anladığım kadarıyla bu direksiyondan anlıyorsun benim bir sorunum var. direksiyonu yeni aldım profiler programını yükledim nfs most wanted ve carbon da kullanıyorum tepkimeleri güzel tuşları algılıyor
    tek ve en can sıkıcı sorun pedalları menü kontrolü olarak tanıması
    menüde yukarı aşağı ayarları için ayarlanmış gaz pedalını öyle bırakırsam menüde en alta iyiyor illa yarıya kadar gaza basıp menüyü öyle kullanabiliyorum
    pedallardaki menü kontrolünü nasıl iptal edebilirim lüften yardımcı olun sürücü ve programını silip yeniden kurdum direksiyonu takıp çıkarıyorum herşey tamam ama pedallar menüyü etkiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAYT_X -- 6 Ağustos 2010; 15:20:04 >

• Yok mu arkadaşlar uygun fiyata GT alabileceğimiz bir yer? Fiyatlar hep 200'ün üzerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamJam
    Yok mu arkadaşlar uygun fiyata GT alabileceğimiz bir yer? Fiyatlar hep 200'ün üzerinde.

kardeş malesef artık düşmez fiyatlar imkanı yok düşmez normal fiyatı 280 tl işine geliyorsa alırsın işine gelmiyorsa ikinci el bak uygun kafana yatarsa al yok sa alamazsın
  • ulen zamanında almadık altın gibi sonradan değerlendi meret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 11 Haziran 2011; 19:46:31 >
  • DFGT tabikide
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.