arkadaşlar ben yeni üye oldum ve sağolun gerçekten süper bir forum önceden de hep takılırdım ama bugün üye oldum :D öncelikle benim bilgisayar windows 8 di sonra bazı hazır uygulamalar yüklenmiyo diye windows 8.1'e güncelledim ama önceden açılan oyunlar açılmadı.. bende görüntü kartı driver mıdır ekran kartımıdır nedir onu silip eski versiyonuna döncektim ama olmadı şuan ekran kartı driver yok.. yüklemeye çalışsam da en uygununu bulamadım. kuramadım. option 2 ye tıklayınca da açmıyo bir türlü .
driver scanner programlarını dene
Aygıt yöneticisinde tüm sürücüler tam görünse dahi eksik yada güncel olmayan sürücü olabilir. "Driverscanner" programını kullanarak tüm sürücülerini bulabilirsin Not: Program ücretsiz değil fakat illegal yollarla yapılabilir. Kolay gelsin.
burnthechampionB
kullanıcısına yanıt
Ekran bağdaştırıcınızın marka ve modelini yazmadan bulamayız lütfen tam bilgi verin!
NVIDIA , INTEL işte.. ekran bağdaştırıcı tam olarak ne bu konuda baya cahilim
???? :(
quote:
Orijinalden alıntı: burnthechampion
arkadaşlar ben yeni üye oldum ve sağolun gerçekten süper bir forum önceden de hep takılırdım ama bugün üye oldum :D öncelikle benim bilgisayar windows 8 di sonra bazı hazır uygulamalar yüklenmiyo diye windows 8.1'e güncelledim ama önceden açılan oyunlar açılmadı.. bende görüntü kartı driver mıdır ekran kartımıdır nedir onu silip eski versiyonuna döncektim ama olmadı şuan ekran kartı driver yok.. yüklemeye çalışsam da en uygununu bulamadım. kuramadım. option 2 ye tıklayınca da açmıyo bir türlü .
laptop marka ve modelini tam olarak yaz. driverleri atayım