Şimdi Ara

Driver olarak Amd Nvidia'dan 5-10 kat daha güzel değil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2007den beri bilgisayar kullanıyorum ilk kartım 8500gtydi, arayüz driverde nasılsa hala öyle. Hiçbir ekstra yenilik yok.

Bi süre 390X kullandım o zaman çok güzeldi ve yaklaşık 4-5 sene sonra ilk defa amd bir pc kurulumu yaparken driver arayüzünü gördüm. Muhteşem ötesi gibi hissettirdi. Çok fazla kişiselleştirilebilir ayarlar ve tasarım olarak bakınca mest oldum. Ama yine bilgisayarıma dönünce şu ekrandan ben çok sıkıldım. Başka böyle düşünen var mı merak ettim Driver olarak Amd  Nvidia'dan 5-10 kat daha güzel değil mi ? 

Eskiden forumda amd driverleri bozuk nvidia sağlam falan deniyordu ama hayatımda 4-5 amd kartım olduysa tam sayıyı hatırlamıyorum hiç öyle sorunlarda yaşamadım. Bilmiyorum nvidia bence şu an UI olarak çok geride.

Driver olarak Amd  Nvidia'dan 5-10 kat daha güzel değil mi ?

• Nvidia geforce experience'a girmeniz lazım siz denetim masasına girmişsiniz

• ben arayüze değil stabiliteye bakarım stabilite olmadıktan sonra arayüz muhteşem olsun ne fayda bir seride düzeliyor bir seride bozuyorlar, zamanında amd'de yaşadığım driver sorunlarından sonra bedava verseler yine almam

• _Anarsist_ _ kullanıcısına yanıt

Orayı biliyorum da orda da bir şey yok ki hocam 2-3 oyun optimizesi var o da daha çok oyunu bozuyor :D

• Çoğunluk o arayüzlerden bile bi haber olrk yaşıyor, yani driver kurulsun oyunları açsın yeter tarzında takılıyor, arayüz kullanıp yetersiz bulanlarda genelde extra yazılımlar kullanıyor.

Arayüzün görünüşü bnm içinde çok önem taşımıyor, nvidia dan detaylı ayarlara erişemiyorum fln diyorsan şunu kullanabilirsin.

Driver olarak Amd  Nvidia'dan 5-10 kat daha güzel değil mi ?Guru3D.com
    NVIDIA Inspector Download version 1.9.7.8
    https://www.guru3d.com/files-details/nvidia-inspector-download.html
  • evimdeki sistemlerde hem nvidia hemde amd ürünler kullanıyorum. amd nin driver ve yazılımı son zamanlarda daha başarılı gibime geliyor. işlevsel ve rahat anlaşılır bir arayüze sahip. hata olarak ne nvidia da ne de amd de hata almadım. sistem kurulurken gözardı edilen bazı hususlar size hata olarak dönüyor. bundan üreticinin olduğu kadar kullanıcının da payı var. bilinçli ve dengeli kurulan sistemler saçma sapan hatalar vermez. 1000 de 1 oranında fabrikasyon arızalı olarak denk gelen ürünler hariç tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel yazmışsınız hocam tamamen katılıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.