Bildirim
Driver Güncelleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ekstra olarak 5.1 ses sistemim var ama desteklemiyor bu kontrol menüsünde sadece ön 2 den ses çıkıyor. Anakartım desteklemiyor mu ? -
Anakarta ait sürücüleri alttaki linkten indireceksiniz. İşletim sisteminiz ne ise onu seçin çıkan tüm sürücüleri indirip kurun. Ekran kartınızı ise yazarsanız işletim sisteminiz ile beraber onunda linkini paylaşabiliriz.
Msı H110M Pro-Vd Sürücüler :https://tr.msi.com/Motherboard/support/H110M-PRO-VD#down-driver
Sisteminiz için ise ; aynı anakartı i5 6500 ile birlikte kullanıyorum. Giriş seviyesi diyebileceğimiz F/P ürünü bir kart. Abartı işler dışında günlük kullanıcılar için fazlasıyla yeterlidir.İşlemciniz ise günümüz şartları için yeterli bir işlemci. Tabi ekran kartı konusunda abartıya gidilmediği sürece. Yani 1050 ti üzeri bir ekran kartına çıkılırsa sorun yaşatabilir. Ram ve ekran kartını belirtmediğiniz için o kısmı mecburen es geçiyoruz :) Onları da yazarsanız tam bir yorum alabilirsiniz.
-
-
-
-
Sisteminiz uyumlu ve yeterli hocam kafanızda sorun oluşturmayın. Uzun süre gayet keyifle kullanırsınız umarım.
Ekran kartı driver için bunu indirin:http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows%2010%20-%2064
362 Mb olan optional sürüm yani beta. Hemen altında yer alan 464 Mb olanı indirip kuracaksınız. Yalnız kurulum yapmadan önce eski sürücülerin tamamını kaldırın. -
burdaki tüm sürücüleri indirdim fakat şuan bende kurulu olanları silmem mi gerek ? -
-
Lan sürücüsü ( internet sürücüsü ) hariç hepsini silip indirdiklerinizi kurabilirsiniz. Yalnız silme işleminden önce windows update kapalı olsun. Ve bilgisayarı yeniden başlatıp indirdiklerinizi kurun. Windows update açık olursa tekrardan kendisi kurabilir. O yüzden kapatın ki indirdiklerinizi sorunsuz kurabilesiniz. -
yaptım değişen birşey yok. Bu güncelleme olayını programla yapamaz mıyız hepsini halletsin direk -
Programlar pek sağlıklı olmadığı için manuel yüklemek daha iyidir. O yüzden kendi üretici sitesinden indirmeniz tavsiye ediliyor. Yine de kullanmak isterseniz SlimDriver - DriverGenue gibi programları deneyebilirsiniz. Genelde hepsi aynı işi görür. -
peki benim anakart 5+1 destekliyor mu hem fikir miyiz onda -
Evet var. Hatta kendi sitesindeki açıklamayı atayım içinizde şüphe kalmasın. Sayfadan aşağı doğru inip Audio yazan kısma bakarsanız 7.1'in bile desteklendiği yazıyor.
Daha önce de dediğim gibi iş yerinde 5+1 Logitech x5 serisi sistemde sorunsuz kullanıyorduk.
Ses kartı için yazanlar aynen böyle :
Audio
• Realtek® ALC887 Codec
• 7.1-Channel High Definition Audio
https://tr.msi.com/Motherboard/H110M-PRO-VD/Specification
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 13 Ekim 2017; 14:39:45 > -
Ne yapacam peki ben :( -
-
SOLDA Kİ GÖRÜNÜM YOK AMA ÜSTTEKİ MAVİ PANEL VAR -
merhaba, ses konusunda yazılımsal olarak bir sorununuz yok gibi görünüyor. Donanım olarak test yapın. yani giriş cıkışları doğru yere takın, kablolar jacklar tam oturmuşmu kontrol edin.
ayrıca sesi denediğiniz kaynak yani mp3 doayası, video herneyse bazı durumlarda her uydudan ses vermeyebiliyor. açtığız mp3ler veya youtube'da hemen hepsi 2 kanal ses destekler, belki bundan dolayı olabilir. 5.1 ses kanalı olan bir içerikte deneyin bir de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dediğinizi biliyorum o yüzden direk kontrol paneli üstünden deniyorum ama normalde ses sırası diğerlerine geldiğinde tepki yok aslında renkler doğru gibi idi ama yerlerini değişip deneyeceğim . -
Bi dene bakalım. Son gelişmelerden ve durumdan bizi de haberdar et
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- f6flpy-x64 (intel® vmd).zip
- wmı provider host nedir
- tlauncher ekran kartı güncelleme hatası
- kulaklık sağ sol testi
- laptopu monitör olarak kullanma
- silinen dosyaları geri getirme
- dlss nedir
- laptop menteşe tamiri
- udf dosyası nasıl açılır
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X