Şimdi Ara

Driver DVD'im çalışmıyor ve internette driverları bulamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi günler herkese. Bilgisayarıma 2 gün önce format atmıştım. Attığım formattan sonra driver DVD'min çalışmadığını gördüm. Laptop'a taktığımda ilk başta tuhaf tuhaf sesler çıkarıp sonra sesi kesiliyordu. Internetten aramaya başladım sadece NVIDIA ekran kartımın driverını bulabildim. Wi-Fi HD Grafikler vb hiç bir şeyi kuramıyorum. Ekran kartını kurmak için de Intel'in driverlarını kurmamı istiyor. İnternette derin bir araştırma yapmama rağmen bulamadım. Intelin sitesinde otomatik bulma diye bir sayfa vardı ( burada ) fakat çalıştırmama rağmen 1 saat boyunca hiç bir şey bulmadı ve aramaya devam ediyordu. Sizden ricam bana yardımcı olabilir misiniz? Intel Pentium B960 2.20 GHz marka/model bir laptop kullanıyorum. Laptop şirketinin sitesinde bile bulamadım. ( Benim laptop modelim bile yok :( ) En yakın modelin driverlarını indirdim ve onlar da olmamıştı. Bu arada laptopum; Probook PRBGC2251. Windows7 Home Premium kullanıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum

• Bu tarz tarihi eserlerin driverini bulmak zor hele hele dvd icin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında alalı çok uzun bir süre olmamıştı. Bulabileceğim bir yer yok mu yani :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiskypickle

Aslında alalı çok uzun bir süre olmamıştı. Bulabileceğim bir yer yok mu yani :/

Bunu ndir cd yaz her zaman lazım olur

DriverPack Solution
  • quote:

Iyi günler herkese. Bilgisayarıma 2 gün önce format atmıştım. Attığım formattan sonra driver DVD'min çalışmadığını gördüm. Laptop'a taktığımda ilk başta tuhaf tuhaf sesler çıkarıp sonra sesi kesiliyordu. Internetten aramaya başladım sadece NVIDIA ekran kartımın driverını bulabildim. Wi-Fi HD Grafikler vb hiç bir şeyi kuramıyorum. Ekran kartını kurmak için de Intel'in driverlarını kurmamı istiyor. İnternette derin bir araştırma yapmama rağmen bulamadım. Intelin sitesinde otomatik bulma diye bir sayfa vardı ( burada ) fakat çalıştırmama rağmen 1 saat boyunca hiç bir şey bulmadı ve aramaya devam ediyordu. Sizden ricam bana yardımcı olabilir misiniz? Intel Pentium B960 2.20 GHz marka/model bir laptop kullanıyorum. Laptop şirketinin sitesinde bile bulamadım. ( Benim laptop modelim bile yok :( ) En yakın modelin driverlarını indirdim ve onlar da olmamıştı. Bu arada laptopum; Probook PRBGC2251. Windows7 Home Premium kullanıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum

Tüm sürücüleri barındıran paketi de aşağıdan indirebilirsiniz (utorrent gerektirir)

http://download.drp.su/DRPSu13-Final.torrent

• quote:

Orijinalden alıntı: borcuhan77

quote:

Aslında alalı çok uzun bir süre olmamıştı. Bulabileceğim bir yer yok mu yani :/

Bunu ndir cd yaz her zaman lazım olur

DriverPack Solution

quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

quote:

Iyi günler herkese. Bilgisayarıma 2 gün önce format atmıştım. Attığım formattan sonra driver DVD'min çalışmadığını gördüm. Laptop'a taktığımda ilk başta tuhaf tuhaf sesler çıkarıp sonra sesi kesiliyordu. Internetten aramaya başladım sadece NVIDIA ekran kartımın driverını bulabildim. Wi-Fi HD Grafikler vb hiç bir şeyi kuramıyorum. Ekran kartını kurmak için de Intel'in driverlarını kurmamı istiyor. İnternette derin bir araştırma yapmama rağmen bulamadım. Intelin sitesinde otomatik bulma diye bir sayfa vardı ( burada ) fakat çalıştırmama rağmen 1 saat boyunca hiç bir şey bulmadı ve aramaya devam ediyordu. Sizden ricam bana yardımcı olabilir misiniz? Intel Pentium B960 2.20 GHz marka/model bir laptop kullanıyorum. Laptop şirketinin sitesinde bile bulamadım. ( Benim laptop modelim bile yok :( ) En yakın modelin driverlarını indirdim ve onlar da olmamıştı. Bu arada laptopum; Probook PRBGC2251. Windows7 Home Premium kullanıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum

Tüm sürücüleri barındıran paketi de aşağıdan indirebilirsiniz (utorrent gerektirir)

http://download.drp.su/DRPSu13-Final.torrent

Teşekkürler indiriyorum :3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucakmak5 -- 6 Nisan 2013; 0:26:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.