Bildirim
Driver 3 Full Türkçe
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cıktıysa turkceyama.com da olabilir buyuk bi ihtimal _____________________________ 1337
-
İlki bazı sorunlar çıkartan Driv3r yamasının 2.si, bu sefer resmi olarak yayınlandı. Ses, grafik ve benzeri uyumsuzlukları gideren yamada ayrıca, oynanışı geliştirmek için de bazı çalışmalar yapılmış. 22 MB'lık yamaya ve yapılan tüm değişikliklere.
BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ
iyi oyunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLooD_DiaMoND -- 30 Mart 2005, 19:22:17 >_____________________________ Kız Dediğin Naz Etmez.Erkek Dediğin Hiç Ürkmez.Dostdan Düşman Olmaz, Gavurda Namus Olmaz, Güzelde Kusur Olmaz, Gerçek AŞKTADA Gurur Olmaz.
EsKi NiCk = hayalci333 -
tesekkurler _____________________________ -
SAOLUN SAOLUN TEZAURATA GEREK YOK, ÇİÇEKLERİ EVE GÖNDERİN..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLooD_DiaMoND -- 30 Mart 2005, 19:25:43 >_____________________________ Kız Dediğin Naz Etmez.Erkek Dediğin Hiç Ürkmez.Dostdan Düşman Olmaz, Gavurda Namus Olmaz, Güzelde Kusur Olmaz, Gerçek AŞKTADA Gurur Olmaz.
EsKi NiCk = hayalci333 -
girilmiyo bu linke yav
banamı denk geldi yoksa nedir
_____________________________ 🖥️ PC modifiye, RGB fan ve kasa aksesuarları →https://bilgisayarmodifiye.com/ -
ii _____________________________ Dolandırıcılar (Dikkatli Olun): Murat Aydın (ziraat bankası), Murat Caner (akbank,enpara,paypal) Ramazan Kapçak (Garanti Bankası) Dikkatli olalım.Hatice Polat ve İsmail Hakkı Aydın ve Ekrem akça bu isimlerin tamamı dolandırıcıdır .
muho06 hakkında:http://forum.donanimhaber.com/m_86584009/f_//tm.htm#91149128 -
evet linke girilmiyor yamanın adı veya nereden bulacağız bilen varmı? _____________________________ -
http://www.atari.com/us/support/newfaq/driv3r.php?browser=1&pageDisplay=DOWNLOADS
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alien@Predator -- 2 Nisan 2005, 18:14:23 >_____________________________ -
thanks _____________________________ -
teşekkür ettim ayrıca eve bir buket çiçek yolladım. _____________________________
Extra Oyunci -
hıncal uluç a benziyorsun mathews bir fular ın eksik
_____________________________ -
yaa arkadaşlar kurulmuyor şu hata mesajını veriyor:
Cannot locate Driver3 (America),Retail,on your computer._____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Alien@Predator
hıncal uluç a benziyorsun mathews bir fular ın eksik
haşmet de driver oynıyo ama kuramıyomuş peçi cannot locate atası verip dururmuş, acaba diyorum akçeyle orjinalmi alsa._____________________________
Extra Oyunci -
Eski konu ama yeni konu açmaya gerek yok elinde Türkçe yama olan var mı ? Oyunu yükledim sırf istanbul için. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler