Şimdi Ara

DRIFT ACADEMY ISTANBUL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harald Müller yönetiminde faaliyete geçen

DRIFT ACADEMY ISTANBUL kayıtları başladı.

Sınırlı sayıda öğrencinin Temmuz ayı boyunca alacağı eğitim için kayıt olma fırsatını kaçırmayın.

2 günlük Drift eğitimine ister kendi arkadan itişli otomobiliniz ile isterseniz Akademi nin hazırlamış olduğu özel drift otomobilleri ile katılabilirsiniz.

Şimdi kaydolun ve fırsatı kaçırmayın.

Avrupa nın en ünlü Drift Eğitmeni ve Dünya Drift Şampiyonu Harald Müller ile DRIFT ACADEMY ISTANBUL başlıyor....

Üstelik 12 taksite kadar ödeme imkanı....

Kendi aracınız ile Drift Academy Katılım ücreti: 420 YTL

Academy aracı ile Drift Katılım ücreti: 630 YTL

Harald Müller Kimdir?

Müller Avrupa da Drift King adıyla bilinen en ünlü Drift pilotudur. Şimdiye kadar sayısız eğitim ve gösteriye imza atan Müller aynı zamanda Dünya En uzun süre Drift yapma rekorunu da elinde bulundumaktadır.

Drift için mükemmel bir zemin olan Atatürk Olimpiyat Stadyumu nun özel otopark alanında gerçekleştirilecek olan eğitimlerin teorik kısımları da yine stadyumun dershanelerinde yapılacaktır.

Haziran ayı boyunca sadece 4 şanslı grup Drift eğitimi alabilecektir. Bu eğitimler 4 ayrı haftada 10 ar kişilik gruplar halinde 2 gün süreyle yapılacaktır.

Sizde bu sınırlı sayıdaki kontenjandan faydalanın ve hayallerinizi gerçeğe çevirin...

DRIFT tüm dünyada Motorsporlarının en eğlenceli ve zevklisidir.

http://www.driftist.com/
    http://otomobilshop.com/final/product_info.php?products_id=4519&osCsid=86a3ac9125f9e2fa0fb4b5bafb598fc2

bu konu hakkında ne dşünüyorsunuz..burada Harald Müller denilen adamı çok övmüşler ama ben hiçbir internet kaynağında ününe rastlayamadım..

not:diğer bölümde ilgi görmediği için buraya açtım konuyu

• quote:

Orjinalden alıntı: speed need

bu konu hakkında ne dşünüyorsunuz..burada Harald Müller denilen adamı çok övmüşler ama ben hiçbir internet kaynağında ününe rastlayamadım..

Abi acayip güldüm yaw

Çakması olabilir ünlü bir driftçinin.Hiçbir fikrim yok
  • bakalım bu konu kaç defa açılacak Müller dünya drift şampiyonu arkadaşlar. 2 saat 41dk lık drift rekoru adamın elinde
  • Yavaş yavaş bu tip eğitimlerin başlaması sevindiri bir yerde..
  • oha 2 saat 40 dakka ne demek bea
  • akademi arabaları en acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

akademi arabaları en acaba

akedemi arabaları ae86 corollaymış..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2011 GSL World Championship Seoul
    14 yıl önce açıldı
    ALINDI - Grand Tourismo Sport
    7 yıl önce açıldı
    G920 City Car Driving
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla herkeste bir drift merakıdır almış başını gidiyor Sahil tarafından geldim yarım saat önce falan millet Şahinlerle bile yanlıyor yollarda,kim takar Mülleri burası Türkiye
  • şahınle anca 40 la yanlarsın
    quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

Valla herkeste bir drift merakıdır almış başını gidiyor Sahil tarafından geldim yarım saat önce falan millet Şahinlerle bile yanlıyor yollarda,kim takar Mülleri burası Türkiye

ama yok ben 80 le yanlıcam dersen yanladıgın tarafın zıttına dogru gırersın.motor dıer tarafa cekmez aracı.

Kendımden bılıorum

• quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

Yavaş yavaş bu tip eğitimlerin başlaması sevindiri bir yerde..

Eğitimi alan yola çıkıp öğrendiklerini uygulamazsa iyi.
  • paranla ölüme gideceksin...gereksiz...başkalarının hayatını riske atıcı şeyler öğretiyolar millete...yasaklanmalı bu tür şeyler...
  • bu hareketleri pist dışında yapmadığınız sürece tehlikesi olmaz. ama o kursta bişeyler öğrenenlerin en az yarısı yollarda bu hareketleri denemeye çalışacaktır maalesef
  • telefonla arayıp detaylı bilgi aldım.görüştüğüm kişi tr tuningin editörü abdurrahman beydi.bana bu kursun amacının güvenli sürüş eğitimi gibi şeylerle karıştırılmamasını söyledi bu kursun amacının profesyonel drift pilotları yetiştirmek olduğundan bahsetti..ilk olarak 2 günlük 1.etap yapılıyormuş..bunu başarı ile geçenler aynı parayı gözden çıkararak 2.etabı da 2 günlük bi eğitim şeklinde alıyorlarmış onu tamamlayan yine aynı şekilde 3. etaba katılıyormuş..ve burada asıl gerçekleştirilmek istenen şey tüm bu etapları başarı ile tamamlayan 20-30 kişi ile türkiyedeki ilk drift şampiyonasını düzenlemekmiş.yani bir ilki başarmaya çalışıyorlarmış.abdurrahman bey uzun zamandır drifte ilgisi olduğunu ve bu yolla türkiyeye drifti getirmeyi istediğinden söz etti.baya uzun konuştuk (20dk kadar) ve eğer samimi ise gerçekten yapmayı düşündüğü şeyler çok güzel.eğer maddiyat olarak bir sıkıntı ile karşılaşmazsam bu kursa katılmayı düşnüyorum.

• quote:

telefonla arayıp detaylı bilgi aldım.görüştüğüm kişi tr tuningin editörü abdurrahman beydi.bana bu kursun amacının güvenli sürüş eğitimi gibi şeylerle karıştırılmamasını söyledi bu kursun amacının profesyonel drift pilotları yetiştirmek olduğundan bahsetti..ilk olarak 2 günlük 1.etap yapılıyormuş..bunu başarı ile geçenler aynı parayı gözden çıkararak 2.etabı da 2 günlük bi eğitim şeklinde alıyorlarmış onu tamamlayan yine aynı şekilde 3. etaba katılıyormuş..ve burada asıl gerçekleştirilmek istenen şey tüm bu etapları başarı ile tamamlayan 20-30 kişi ile türkiyedeki ilk drift şampiyonasını düzenlemekmiş.yani bir ilki başarmaya çalışıyorlarmış.abdurrahman bey uzun zamandır drifte ilgisi olduğunu ve bu yolla türkiyeye drifti getirmeyi istediğinden söz etti.baya uzun konuştuk (20dk kadar) ve eğer samimi ise gerçekten yapmayı düşündüğü şeyler çok güzel.eğer maddiyat olarak bir sıkıntı ile karşılaşmazsam bu kursa katılmayı düşnüyorum.

eger böyle bişey tr de bi kültür haline gelirse caddeler sokaklar drift yapanlarla dolar...çok kişinin canı yanar...inşallah yaygınlaşmaz...

• quote:

Orjinalden alıntı: evolution100

quote:

telefonla arayıp detaylı bilgi aldım.görüştüğüm kişi tr tuningin editörü abdurrahman beydi.bana bu kursun amacının güvenli sürüş eğitimi gibi şeylerle karıştırılmamasını söyledi bu kursun amacının profesyonel drift pilotları yetiştirmek olduğundan bahsetti..ilk olarak 2 günlük 1.etap yapılıyormuş..bunu başarı ile geçenler aynı parayı gözden çıkararak 2.etabı da 2 günlük bi eğitim şeklinde alıyorlarmış onu tamamlayan yine aynı şekilde 3. etaba katılıyormuş..ve burada asıl gerçekleştirilmek istenen şey tüm bu etapları başarı ile tamamlayan 20-30 kişi ile türkiyedeki ilk drift şampiyonasını düzenlemekmiş.yani bir ilki başarmaya çalışıyorlarmış.abdurrahman bey uzun zamandır drifte ilgisi olduğunu ve bu yolla türkiyeye drifti getirmeyi istediğinden söz etti.baya uzun konuştuk (20dk kadar) ve eğer samimi ise gerçekten yapmayı düşündüğü şeyler çok güzel.eğer maddiyat olarak bir sıkıntı ile karşılaşmazsam bu kursa katılmayı düşnüyorum.

eger böyle bişey tr de bi kültür haline gelirse caddeler sokaklar drift yapanlarla dolar...çok kişinin canı yanar...inşallah yaygınlaşmaz...

ya bi kere Türkiye'deki çoğu araç önden çekişli çok az arkadan çekişli araçlar var onlarda kuş serisi. Durum böle olunca güvensiz oluyor tabi. 200sx gibi arabalarla bu hareketleri yapmak daha güvenli. Arkadaş 80 ile demiş ama arkadaşım 200sx ile 130la yapıyor drift olayını ve çok güven veriyor.Tabi şöförde şöför Yanlış anlaşılma olmasın kesinlikle savunmuyorum çok tehlikeli bişi ama yapılacaksa da tam yapılsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: carillon613

oha 2 saat 40 dakka ne demek bea

one ki abi ben elazığdan istanbula yanlayarak gelirim
  • yaw arkadan ıtıslı arabam olmadıgı surece bu kursa gıtsem nolur amaaa olcak bı 200sx ozman dırek hıc dusunmeden gıderdım
  • valla çok güzel bir fırsat gibi duruyo, ama her etap tekrar tekrar para ödemek biras kasar gibi :)

Ama aklımı baya çeldi :)) katılmayı kesinlikle düşünüyorum...

Ama biras daha detaylı bilgi bulmak gerekcek sanırım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.