Şimdi Ara

Drif Yapılabilen Oyun Bilen? (Lfs s2 kilit açma bilen?)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
4.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a Arkadaşlar İyi Forumlar İyi Eğlenceler..

Ben Lfs Tarzı Bi Oyun İstiyorum Rahatlıkla Drift Yapılabilecek keyifli bisey olursa sevinirim varmı bildiğiniz bu tarz oyunlar..

LFS yi online oynayamıyorum ve Win8 kullanıyorum S2 kilit acılmıyor ne yazıkki :(

-rFactor
    -Forza 3
    -Forza Horizon GİBİ OYUNLAR VARDA Bİ TÜRLÜ İNDİREMEDİM Bİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ

not: dreksiyondan sürme olursa iyi olur :)
    Bu şekil yani :

Sistem öz.
    Nvidia Gt 635m 2 Gb paylaşımsız.
    8 gb ram
    2,5 ghz i5 işlemci Turbo boost 3,1 ghz
    1 t kapasite
    Windows 8 işletim sistemi
    laptop.

Not Kesinlikle NFS tarzı drift istemiyorum kendi cabamla drift yapabilecegim bi oyun istiyorum Nfs'de el frenini cekion kendi kayıp gidio öle olsun istemiom Saygılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lTUBORGl -- 24 Haziran 2013; 22:22:31 >

• Forza - Xbox oyunu onu unut. Eğer drift yapmak istiyorsan grid 1-2 tam istediğin oyunlar.
  • Flatronx kullanıcısına yanıt
    evt Forza Xbox oyunu biliomda nete yazdıqımda Forza Motors PC felan cıkıo ondan dedim belki pcye vardır.

Grid 1-2 kasmazmı yani nasıl diyim ben pes 13 oynuom pc deli gibi ısınıyor Grid'de de aynı sorunu yasarmıyım sistem öz. yetiyor ama laptop iste oyun cok oynanmıyor ısınırmı kasarmı acaba sen laptoptamı oynadın onu.

birde son sorum drift yaparken aracın icine girebiliyormusun. ve Nfs'deki gibi drift istemiorum ben Lfs'deki gibi kendin yapacan gazı freni ayarlıcan öle demi Grid'deki ? YAni NFS de el frenini cekion araba alıo basını gidio tamamen araba kendi drift yapıo ben lfs deki gibi kendi cabamla yapmak istiom yardımcı olurmusun (Grid 1m indirim Grid 2 mi ? LAptoba hangisi gider?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

evt Forza Xbox oyunu biliomda nete yazdıqımda Forza Motors PC felan cıkıo ondan dedim belki pcye vardır.

Grid 1-2 kasmazmı yani nasıl diyim ben pes 13 oynuom pc deli gibi ısınıyor Grid'de de aynı sorunu yasarmıyım sistem öz. yetiyor ama laptop iste oyun cok oynanmıyor ısınırmı kasarmı acaba sen laptoptamı oynadın onu.

birde son sorum drift yaparken aracın icine girebiliyormusun. ve Nfs'deki gibi drift istemiorum ben Lfs'deki gibi kendin yapacan gazı freni ayarlıcan öle demi Grid'deki ? YAni NFS de el frenini cekion araba alıo basını gidio tamamen araba kendi drift yapıo ben lfs deki gibi kendi cabamla yapmak istiom yardımcı olurmusun (Grid 1m indirim Grid 2 mi ? LAptoba hangisi gider?

laptop var 3 sene oldu alalı asus n61jq cooler ile sorun yaşamıyorum gird 1 ve 2 de. grid2 yi tavsiye ederim

• Asus'un Farkı Hocam :) Lenovo'da nasıl olacak bakalım indirecemde kararsızım arabanın icine giriliyormu ? driftler Nfs gibi sanki ?
  • quote:

Asus'un Farkı Hocam :) Lenovo'da nasıl olacak bakalım indirecemde kararsızım arabanın icine giriliyormu ? driftler Nfs gibi sanki ?

1 için evet 2 için hayır
    ancak mod yapanlar var diye biliyorum yani bcs incelemede görmüştüm ama.nfslerden farklı bana göre indirin görürsünüz nfslerden çok daha keyifli
  • Hangisini indireyim :) içine giriyorsa grafikler güzelse 1 idealmidir laptop için :) ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Far Cry'da hile yapabilen var mı?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 daha güel bir oyun indir
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    eyw hocam indiricem inş beklentimi karşılar

rFACTOR OYNAYAN VARMI ?
  • 1 drift için daha güzeldi sanki ama genel olarak oynamak istersen 2 tabiki grafik olarak 1de güzeldir ve kokpit kamerası mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi private-x -- 24 Haziran 2013; 14:44:46 >
  • eyw idiricem birazdan bakalım hayırlısı inş drift beklediğim gibidir :) LFS oynamak istiom ama onunda S2 si Windows 8 de acılmıo :(
  • rFACTOR Oynayan varmı ?
  • quote:

S.a Arkadaşlar İyi Forumlar İyi Eğlenceler..

Ben Lfs Tarzı Bi Oyun İstiyorum Rahatlıkla Drift Yapılabilecek keyifli bisey olursa sevinirim varmı bildiğiniz bu tarz oyunlar..

LFS yi online oynayamıyorum ve Win8 kullanıyorum S2 kilit acılmıyor ne yazıkki :(

-rFactor
    -Forza 3
    -Forza Horizon GİBİ OYUNLAR VARDA Bİ TÜRLÜ İNDİREMEDİM Bİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ

not: dreksiyondan sürme olursa iyi olur :)
    Bu şekil yani :

Sistem öz.
    8 gb ram
    2,5 ghz i5 işlemci Turbo boost 3,1 ghz
    1 t kapasite
    Windows 8 işletim sistemi
    laptop.

Not Kesinlikle NFS tarzı drift istemiyorum kendi cabamla drift yapabilecegim bi oyun istiyorum Nfs'de el frenini cekion kendi kayıp gidio öle olsun istemiom Saygılar :)

grid güzel aslında ben oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmfaruk -- 24 Haziran 2013; 17:06:57 >

• gmfaruk kullanıcısına yanıt
    1 imi yoksa 2yimi oynuosunuz hocam ?
  • lTUBORGl kullanıcısına yanıt
    2
    benim pcyi kasarmı ? Laptop ısınma yasarmıyım Pes 13 te bi mac yapıorum alev oluo pc :(
  • quote:

benim pcyi kasarmı ? Laptop ısınma yasarmıyım Pes 13 te bi mac yapıorum alev oluo pc :(

kart nedir ekran kartı
  • quote:

ekranda 1360*760 dır med oynarsın gibi

şöyle diyim ben 1360*760 ultra en zorlayıcı harita 55 60 fps di

fx6300 7850
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

quote:

ekranda 1360*760 dır med oynarsın gibi

şöyle diyim ben 1360*760 ultra en zorlayıcı harita 55 60 fps di

fx6300 7850

1366*768 çözünürlük var hocam iyimi rahat oynayabilirmiyimki =?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.