Şimdi Ara

Dressler hakkında bı kaç soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben daha önce hiç para yatırmadım sro ya ama belli bı lvl dan sonra gerekiyormuş :) ondan dress pre ve sp ticket alamaya karae verdim şimdi 2 sorum olacak
    1.) korsan kiyafeti v2 xbow lu aksesuarı olan bı daha ne zaman gelir?
    2.)blacksnith den dress +2 basiliomus ne özellikleri basabilirim str charim ne tavsiye edersiniz(bence str:)

• 1)O korsan kıyafetinin tarihib belli değil ne zaman isterse joymax o zaman gelir..
    2)+ basılmıyo sadece 4 tane kıyafete 2 tanede aksesuara blue basılıyo. Şuan hatırlamıyorum blueleri attack vs gerekli şeyleri basarsın. Str basma çünkü str 1 veya 2 veriyo bişeye yaramaz onun yerine daha güzel attack defans blueleri var..
  • Str basma heba olur... dress
  • Ne basmamı önerirsiniz mag defans için? Anladığım kadarıyla 6 tane özellik basabiliyoruz 3 phy defans 3 phy attack mı nasıl olur +3 light armour set ve sos crossbow la tek atablrmym int ss nuker lere snowshıeld ları açıkken? Bi de bu blue ların isimlerini söyleyebilirmsnz? [ ayrıca blacksmith e ayrıca para vermem gerekıyor mu?]
  • Yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: airmemoli

Ne basmamı önerirsiniz mag defans için? Anladığım kadarıyla 6 tane özellik basabiliyoruz 3 phy defans 3 phy attack mı nasıl olur +3 light armour set ve sos crossbow la tek atablrmym int ss nuker lere snowshıeld ları açıkken? Bi de bu blue ların isimlerini söyleyebilirmsnz? [ ayrıca blacksmith e ayrıca para vermem gerekıyor mu?]

Özellik dedigin öyle değil

Atack rate %5

150 HP

%5 damage increase

hp Recovery %25 increase

benim dress bu
  • Hmm baska özellikler var mı? [merakımdan soruyorum senin ki de güzel ilk defa dress özellkleri görüyorum ama :]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    saat hakkında bi soru
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ignore monster defans %1, kasarken bayağı işe yarıyor, pvp için alıcaksan RealityShowa katılıyorum
  • Luckda basabilirsin 4 adet genelde alchemy yaparken işe yarıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealityShow
    Luckda basabilirsin 4 adet genelde alchemy yaparken işe yarıyor...

Alchemy le derdim yok ben onu hallediyorum ama hp recovery ile hp increase ilgimi çekti mesela hp recovery %100 yapsam 4 hakkım gider galiba hp increase 300 yapsam hıcbir katkısını olcağını zannetmiyorum yukarda yorum yapan arkadaş pve için ignore bas demis %1 o kadar büyük bi değer mi ki biraz açıklayablrmsnz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: airmemoli

quote:

Orijinalden alıntı: RealityShow
    Luckda basabilirsin 4 adet genelde alchemy yaparken işe yarıyor...

Alchemy le derdim yok ben onu hallediyorum ama hp recovery ile hp increase ilgimi çekti mesela hp recovery %100 yapsam 4 hakkım gider galiba hp increase 300 yapsam hıcbir katkısını olcağını zannetmiyorum yukarda yorum yapan arkadaş pve için ignore bas demis %1 o kadar büyük bi değer mi ki biraz açıklayablrmsnz?

O türlerden 1 tane ekleyebilirsin %Lilerden 4 tane

toplam 4 bonus ama

sen %100 hp. rec. ne biliyormusun oha.gif
  • Konuyu internette araştrdm ve şu blue lara basmaya karar verdim:

Şapka: Parry Ratio %5 inc Damage absorbtion %5 inc
    Elbise: Hp recovery %25 inc Ignore mob def %1 Damage %5 inc Attack %5 inc
    Aksesuar: Hp recovery %25 inc

Yorumlarınız nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airmemoli -- 29 Ağustos 2010; 11:13:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.