sağ alttaki gdf job ve pvp örtüsü için sol taraftakine ne konulduğu biliyorum ama uzun zamandır oynamadığım için ismini unuttum(adam ya da kadın mor oluyo) sağ üst köşedekinide hatırlamıyorum
quote:Orijinalden alıntı: Auto CAD * Meslek İtemi * Melicious Devil Spirit İtemi * Pvp İtemi pvp itemi demişsin alakası yok pvp itemi dediğin yere gold dragon flag takılıyor yeni serverlarda şuanlık bulunmaz ama eski serverlarda oynayan bilir. gold dragon flag ne işe yarıyor diye sorarsanız str int özelliği veren bi bayrak...
quote:Orijinalden alıntı: XXqXX quote:Orijinalden alıntı: Auto CAD * Meslek İtemi * Melicious Devil Spirit İtemi * Pvp İtemi pvp itemi demişsin alakası yok pvp itemi dediğin yere gold dragon flag takılıyor yeni serverlarda şuanlık bulunmaz ama eski serverlarda oynayan bilir. gold dragon flag ne işe yarıyor diye sorarsanız str int özelliği veren bi bayrak... Auto CAD senden iyibilyor. Pvp İtemi Derken GDF kastetmemiştir. Cape demek istiyor. ve bu arada Gdf sağ üst tarafa konur.
Sağ Üst GoldDragon Flag Orta Devil Spirit En Altada Cape Vede Job İtemi Oyunu Oynamadın Belli Oluor Bari Yanlış Bilgi Verme