Şimdi Ara

Dremel ve airbrush

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar merhaba.Biraz araştırdım dremel bir marka galiba cihazın orjinal adı gravür makinesimi tam onuda çözemedim ama benim 3d printerım çok pürüzlü basıyor ben böyle seri üretim makinelerdeki gibi veya gerçek bir arabanın kaportasındaki pürüzsüzlük o güzel görüntü gibi bir yüzey yakalamak istiyorum bunun içinde profesyonel bir zımpara gerekiyor anladığım kadarıyla bunu yapabilmem için makine önerebilirminiz marka ille dremel olmak zorunda değil araştırmalarım neticesinde ulaştım bu isimlere ahşap demir vs hiç uğraşmıyorum benim işim plastik ile plastik zımparalayacağım astar falan güzelde bir boyama işçiliği ile modeli kusursuz çıkarmak istiyorum.



    Boyama içinde sanırım airbrush en iyisi heralde ekonomi açısındanda düşünüldüğünde hangi boyama aracını almamı önerirsiniz ? Boyadığım araçlara vs parlak bir görünümde katmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?








  • Geç gördüm biraz ama gravür'de karar vermediyseniz. Mac allister tavsiye edebilirim, makine güzel ama kutu içeriği zayıf. Yanına 271 parça yine mac allister'a ait set alabilirsiniz, parçası bol başka işlerde de kullanıbileceğiniz aparatlar olabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.