arkadaşlar matkabın ucuna dremelin yan kapağını kesmek için olan başlığını takıp da kapağı kesebilir miyiz acaba? bende ki matkap bu.biraz uyarlama ile olur gibi geldi bana.sizce???yeni dremel almak istemiyorumda.en ucuzu 40-50YTL
takılır takılmasınada dremel gıbı ufak tefek olmadıgı ıcın manevra yapmakta zorlanırsın anca kasanın yan kapagını sabıtlemen lazımkı bıyere ondan sonra ıkı elle rahat calısabılesın yoksa ısın zor yada sarjlı tornavıdalar war onlarda dene bence
aslında şekil vermeyeceğim çok fazla. ASUS TA-250 kasa var bende. resimdeki gibi bi kesim yapcam.olur gibi geldi bana.ama şarjlı tornavida iyi fikir araştırayım bi
bu şarjlı tornavidalara dremel başlığı takınca kesecek kadar hızlı döndürebilir mi?25YTL lik olanlar var onları alıp deneyebilirim.
uç çok fazla sarsılır...yani sağlıklı bir kesim veya delim yapamazsın!
yaparsın ama sarjı ful olması lazım bende war bıtane delık delemıom bıle sarjı az olunca onun ıcın ful sarjda yada dırek elektrıge baglı olarak denersen guzel bı sonuc alabılırsın yada 25 ona verıcene 65mılyon bauhausta ordan al bıtane
Bence al dene sonuçta bir zevk meselesi ztn bu işi çogu kişi vakit geçirmek eglenmek için yapıyor benim gibi
matkapta denedim baya güzel oturdu.uç sarsılmadı ama bendeki matkapın hız ayarlaması olmadığından kullanmak istemedim çünkü çok hızlıydı.kapağa değince kırılma ve yerinden çıkma olabilir gibiydi.
quote:
Orjinalden alıntı: TrakON
matkapta denedim baya güzel oturdu.uç sarsılmadı ama bendeki matkapın hız ayarlaması olmadığından kullanmak istemedim çünkü çok hızlıydı.kapağa değince kırılma ve yerinden çıkma olabilir gibiydi.
ne kadar hızlı dönerse o kadar temiz çıkar kestiğin parça tabi taktığın uçta yeni ve keskin olmalı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme