Şimdi Ara

Dremel'i nerden alabilirim ve ne kadara alırım... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
0
Favori
24.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbul acıbademde kiralayacak olan varmı

veya yakında???
  • bende aldım bitane 20ytl ye esnek ucu yok ama baya iyi uçları vardı uçlar bitti aldığım yere gittim adam beleş 50 tane daha kesici uç verdi
  • vay beleşçi vay ammada şanslıymışsın yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnylmz

bende aldım bitane 20ytl ye esnek ucu yok ama baya iyi uçları vardı uçlar bitti aldığım yere gittim adam beleş 50 tane daha kesici uç verdi

satsan dremelden çok eder o uçlar... 20 ytl ye o dremel degildir canım adam sana yumurta çırpacagı vermişte sen uyananmamışsın hala ...
  • seventyseven.... DBK dremelin devir ayarı var mı?. Birde kaç watt?.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow06

seventyseven.... DBK dremelin devir ayarı var mı?. Birde kaç watt?.

devır ayarı mevcut 120watt 8000-32000 rpm
  • seventyseven hala pratikerde mevcutmudur sence....
  • Hocam istanbuldaki praktikerde warsa bende yarın gidip alıyım.
    29 lira. İçindeki uçlar da kalsın. Zaten pek kullanılmayacak. Ewde bulunsun yeter...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu_18

seventyseven hala pratikerde mevcutmudur sence....

hocam mevcuttur ben gıdelı bır haftaya yakın oldu ben ankara praktıkerden bahsedıyorum gırınce sol tarafta kalıyor kasaların arkasında tam orda zaten standı var bunların matkaptı suydu buydu... kesın vardır ben alırken yıgılıydı yanı hepsinide satmış olmaları ımkansız
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu_18

seventyseven hala pratikerde mevcutmudur sence....

hocam mevcuttur ben gıdelı bır haftaya yakın oldu ben ankara praktıkerden bahsedıyorum gırınce sol tarafta kalıyor kasaların arkasında tam orda zaten standı var bunların matkaptı suydu buydu... kesın vardır ben alırken yıgılıydı yanı hepsinide satmış olmaları ımkansız

abi bende alacam moda devam edebilmem için şart oldu ama bana biraz ucuz ve kaliteli bişey lazım ve ankaradayım yardım lütfen
  • praktiker'den bende birtane aldım o kadar dandik değil ama kesici ucları bitti onlar cok dandik çıktı bir sacı 10cm anca kesiyor sonra bitiyor bu akşam gidip birde uc alıcam praktiker'den onlarda 12 lira olayabak
    ucuz diye atladık şimdiden malıyeti 45 lirayı buldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarab

praktiker'den bende birtane aldım o kadar dandik değil ama kesici ucları bitti onlar cok dandik çıktı bir sacı 10cm anca kesiyor sonra bitiyor bu akşam gidip birde uc alıcam praktiker'den onlarda 12 lira olayabak

abi onların uçları zaten öyleymiş daha fazla kesemiyormuş bu arada kaça aldın acaba
  • quote:

praktiker'den bende birtane aldım o kadar dandik değil ama kesici ucları bitti onlar cok dandik çıktı bir sacı 10cm anca kesiyor sonra bitiyor bu akşam gidip birde uc alıcam praktiker'den onlarda 12 lira olayabak

hoca aynı dertten bende çektım galiba içerikteki uçlar yanı kutudan çıkanlar dandık oluyormuş yukarda bırısı 3 uçla yan kapagı kestıgını soyledı artık bılmem ne kadar dogru

• quote:

Orjinalden alıntı: volkov_19

quote:

abi onların uçları zaten öyleymiş daha fazla kesemiyormuş bu arada kaça aldın acaba

• şimdi geliyorum praktikerden 20 adet kesici uc 20ytl ve bu parayı verdim makina zaten 30ytl nasıl oluyor bu iş anlamadım ama bu uclar dremell marka daha kullanmadım ama kalıteliye benziyor
  • abi ankaradayım banada ucuz yollu ama kullanışlı bir dremel lazım ince işler yapacam bana nereleri nasıl deremelleri önerirsiniz ve fiyat ne olur
  • quote:

abi ankaradayım banada ucuz yollu ama kullanışlı bir dremel lazım ince işler yapacam bana nereleri nasıl deremelleri önerirsiniz ve fiyat ne olur

volki yukarıdaki dbk dremel gerçekten kelepir hemde esnek mili de var yani

ben bursada bitane de bundan denk getirsem alacam şimdiki dremel zaten osssuruktan bişi hiç sevmedim bu aleti ben
    yarın yine gidip bi payasa yapalım bakalım belki iyisi denk gelir

• quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

quote:

abi ankaradayım banada ucuz yollu ama kullanışlı bir dremel lazım ince işler yapacam bana nereleri nasıl deremelleri önerirsiniz ve fiyat ne olur

ben bursada bitane de bundan denk getirsem alacam şimdiki dremel zaten osssuruktan bişi hiç sevmedim bu aleti ben

saol ama ankarada nerden bulabilirim bunu onunla ilgilide bi bilgi verebilirsen çok makbule geçecek

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

quote:

saol ama ankarada nerden bulabilirim bunu onunla ilgilide bi bilgi verebilirsen çok makbule geçecek

ben ankarada oturmuyorum ama millet yukarda sölemiş koçtaş da var die

• ankarada praktıker de var dıye 50 kere yazdım heralde koçtaşta tek çeşit ve fıyatı 60 ytl praktıkerde 29ytl ve 49ytl ye var ayrıca dremelın orjınallerı var onlarsa 100 kusur ytl dı tam hatırlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.