< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga81 -- 21 Ekim 2025; 22:56:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ben de benzer sorunu değişim kararı öncesi kullandığım robotta bir iki kez yaşadım. Sizden farklı olarak benim tecrübem sadece süpür modunu kullandıktan sonra istasyona döndüğünde, paspas pedlerini sadece süpür olduğu için kendiliğinden takmıyordu istasyonda. Bir iki gün istasyonda bu şekilde kalınca, sonraki görevde paspas pedleri takılamadı hatası vermişti. Güncellemelerden sonra bir daha yaşamadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yds -- 22 Ekim 2025; 16:46:41 > |
|
Cihaz değiştikten sonra sadece süpür modunu hiç kullanmadım. Cleangenius önce süpür sonra paspasla modunu kullanıyorum genel olarak. Paspas uzatımı da akıllı modda. Aslında sadece süpür denenep aynı senaryo oluşturulabilir. Bir bakayım, yaparsam buradan yazarım. Benim tecrübem akıllı mod ya da paspas uzatma sıklığı ile doğrudan ilgili değildi. Sadece süpürme yapmam sonrası paspasın bir iki gün takılı olmaması üzerine yaşanmıştı. Kanaatim cihaz paspası taktıktan sonra bir yerleşim hamlesi daha yapıyor gibi. Özellikle hareketli paspas diğer paspasın takılmasına/çıkarılmasına göre bir hamle yapıyor. Diğer paspası elinizle çıkardığınızda veya taktığınızda hareketli paspasın küçük bir yerleşme hamlesi yaptığını gözlemlemiştim. Sadece süpür modunda kullandıktan sonra görev bitiminde paspasları otomatik takmadığı için ve uzun süre paspaslar takılı olmayınca bekleme modunda paspas yuvalarının konumlandırılmasında bir değişiklik oluyor olabilir. Bahsettiğiniz akıllı uzatma sonrası yuva yerleşimi de bir gerekçe olabilir ancak akıllı modun sıklığının azalması daha çok hareketli mekanizma bozulması ve verimlilik kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ana pazarlar dikkate alındığında ekstra bir şarjın engellenmesi isteniyor gibi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yds -- 23 Ekim 2025; 21:14:26 > |
|
|
Monitör: Asus 24.5" XG258Q 240Hz | Ekran Kartı: Asus Rog Strix 2080Tİ OC Edition | İşlemci: İntel İ9 9900K | Anakart: Asus Rog Maximus Extreme XI | SSD: Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD | RAM: G Skill Trident Z Neo 64Gb 3600Mhz | PSU: Asus Rog Thor 850W 80+ Platinum | Kasa: Asus Rog Helios 601 | Soğutucu: Cooler Master ML360R Rgb | Mouse: Steelseries Rival 650 | Klavye: Corsair K95 Platinum | Kulaklık: Steelseries Arctis Pro Wireless
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga81 -- 25 Ekim 2025; 15:56:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Monitör: Asus 24.5" XG258Q 240Hz | Ekran Kartı: Asus Rog Strix 2080Tİ OC Edition | İşlemci: İntel İ9 9900K | Anakart: Asus Rog Maximus Extreme XI | SSD: Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD | RAM: G Skill Trident Z Neo 64Gb 3600Mhz | PSU: Asus Rog Thor 850W 80+ Platinum | Kasa: Asus Rog Helios 601 | Soğutucu: Cooler Master ML360R Rgb | Mouse: Steelseries Rival 650 | Klavye: Corsair K95 Platinum | Kulaklık: Steelseries Arctis Pro Wireless
|
|