Şimdi Ara

DREAMBOX HD ===> 800 & 8000 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
173.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim Merak Ettiğim Ben Bu Dreambox Uydu Alıcısını Aldığımda Digitürk ve D-Smart Paralı Kanallarını Ücretsiz İzleyebilecek Miyim Yoksa Bunun İçin Ekstra Birşey Mi Gerekiyor?

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • dreambox 800hd için ayarlama yaptırdım uyduda... deneme için server lazım. çalışırsa da alacağım bana yardımcı olacak bir forumdaşım var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unicornist -- 18 Mart 2012; 13:56:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyzk

Benim Merak Ettiğim Ben Bu Dreambox Uydu Alıcısını Aldığımda Digitürk ve D-Smart Paralı Kanallarını Ücretsiz İzleyebilecek Miyim Yoksa Bunun İçin Ekstra Birşey Mi Gerekiyor?

forumda yerli platformlarla ilgili illegal izlenmesi ile ilgili yazışmak yasaktır. yasal olarak dt ve d smart aboneligi yaptırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 21 Mart 2012; 21:49:49 >
    (ÖYLE İNSANLAR GÖRDÜM ÜSTÜNDE ELBİSE YOK ÖYLE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK) MEVLANA CELALEDDİN-İ RUMİ ..............MAL SAHİBİ MÜLK SAHİBİ HANİ BUNUN İLK SAHİBİ MALDA YALAN MÜLK DE YALAN VAR BİRAZ DA SEN OYALAN. ...... VARSA NASİBİN GELİR ÇİNDEN YEMENDEN YOKSA NASİBİN NE GELİR ELDEN ........
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulgazi

quote:

Orijinalden alıntı: mustyzk

Benim Merak Ettiğim Ben Bu Dreambox Uydu Alıcısını Aldığımda Digitürk ve D-Smart Paralı Kanallarını Ücretsiz İzleyebilecek Miyim Yoksa Bunun İçin Ekstra Birşey Mi Gerekiyor?

forumda yerli platformlarla ilgili illegal izlenmesi ile ilgili yazışmak yasaktır. yasal olarak dt ve d smart aboneligi yaptırabilirsiniz.

Soruma verilebilecek en imali cevap bu olsa gerek

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.