Şimdi Ara

Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
18
Favori
233.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-HD 800 ile hd 800 se modeli arasında ne fark var acep ?
    2-Fiyat olarak aralarında ciddi fark var ?
    3-hd800 se nin yapabildiği ama hd800 ün yapamadığı nedir ?
    4-İşlemci frekanslarının görüntüye etkisi ne olur?Teşekkürler.
  • takip
  • dm800 hd im var...
    şu beyaz olanlardan...

serverım çok iyi
    skyitalia ile başım dertte

satellite listesini

http://satellites-xml.eu/get-xml
    bu siteden oluşturarak güncelledim ve hatta tüm cinema kanallarını açtığını söyleyen server ımın satellite xml listesi ile de denedim....

frekansı 29900 a ayarlayıp ağ ile taramayı aktifleştirdim
    elle de tarattım hotbird kanallarını
    ama mtv vs açılmasına rağmen cinema kanalları fossssssssss

snr %0
    agc %89

imdattttttttttttt !!

nerede yanlış yapıyorum?????
  • asagıdakı sıtede guncel tpler var elle taratmayı deneyın tüm servıslere bakmayı unutmayın

http://www.lyngsat.com/hotbird.html
  • tp sinyal alıyor ve açmıyorsa serverdan kesin eminse cccam.prio ile de alakalı olabilir

var/etc içinde prio varsa sil yok ise server sağlayıcından iste..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 6 Kasım 2011; 2:16:50 >
  • DM 800 HD PVR kullanıyorum 10 aydır. Cihazımız fazla kurcalamıyorum. Ama bir sorunum var. Bazı kanalları buketlere aktarıyorum. Taşıma işini de yapıyorum. Buraya kadar herşey tamam. Ama cihazın fişini çekip, ertesi günü açtığımda, cihaz sanki reset atmış gibi oluyor. Taşıdığım kanallar yok. Ayrıca, bazı kanaları da siliyorum. Sonra bir bakıyorum sildiklerim de geri gelmiş. Sinir oluyorum. Tavsiyeniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

1-HD 800 ile hd 800 se modeli arasında ne fark var acep ?
    2-Fiyat olarak aralarında ciddi fark var ?
    3-hd800 se nin yapabildiği ama hd800 ün yapamadığı nedir ?
    4-İşlemci frekanslarının görüntüye etkisi ne olur?Teşekkürler.

1- 400 MHz MIPS işlemci ,
    Renkli OLED Ekran
    2 x Akıllı Kart Okuyucu ( Dreamcrypt CA )
    Mini USB ( DreamUP ile Image Yüklenebilir )
    HDMISoğutucu Sessiz Fan Sistemi
    Açma / Kapama Anahtarı
    800 HD den Çok Az Daha Büyük Kasa

2- Evet fiyat olarak ciddi fark olduğu gibi receiverlar arasındada oldukca fark var.

3- Isınma sorunu ortadan tamamen kalkmış.

4- İşlemcinin frekanslara olan görüntüsü etkisi olmaz , tamamen uydunuz ile alakalı bir sorundur.

• @W7K2D

Peki siz olsanız 300tl ye hd mi alırsınız yoksa 550-600 tl verip hd se mi alırdınız? Haftaya alıcam ancak 2 kat fark var değermi sizce bu farka ?
  • iki'sinide deneyen biri olarakdan HD se alırdım.500- 550'TL ye bulabilisiniz.800 HD 'lerin piyasa değeri suanda 300 - 350 arası en uygunları. Almışken HD se alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cat33

DM 800 HD PVR kullanıyorum 10 aydır. Cihazımız fazla kurcalamıyorum. Ama bir sorunum var. Bazı kanalları buketlere aktarıyorum. Taşıma işini de yapıyorum. Buraya kadar herşey tamam. Ama cihazın fişini çekip, ertesi günü açtığımda, cihaz sanki reset atmış gibi oluyor. Taşıdığım kanallar yok. Ayrıca, bazı kanaları da siliyorum. Sonra bir bakıyorum sildiklerim de geri gelmiş. Sinir oluyorum. Tavsiyeniz nedir?

fişi çekip takma.. değişikliği yaptıkdan sonra power a basık tut ve yeniden başlat de..

cihazı kapatırken de power a basık tut ve kapat de onra ekranda güvenle kapatabilirsiniz yazınca fişi çek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

dm800 Piconlar (kanal logoları)

upload yaptığım dosyayı İndirin ve FTP İle cihaza Baglanarak cihaz içindeki media/cf/picon/ Adlı Klasöre logoları Atın
    Picon Adlı Klasör Yok İse kendiniz oluşturun..
    (örn.ftp://192.168.2.4/media/cf/Picon)

( Logoların hepsini Picon adlı klasörün içinde olması gerekir klasör içinde klasör oluşturmayın.Tüm uyduların içindeki resimleri bu klasörde toplayın..ben kullandığınız uyduları alın diye piconları ayrı ayrı klasör olarak verdim ancak tüm kanal logoları sadece picon klasöründe olması gerekmektedir.. )

cihazın kumandasındn iki kere maviye basın OSD Settings Girin ve Kurulum(Kırmızı) Basın Enable LCD Picon Evet Yapın..

tüm uyduların ayrı ayrı piconları için:

http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb2/thread.php?threadid=115340

download: http://rapidshare.com/files/420727474/piconlar.rar

Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz.

Bu picon olayını Clone DM800 HD se modelinde aynı şekildemi yapacağız yoksa farklılıklar varmıdır?
    Bende EnigmaII kurulu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barahirr -- 13 Kasım 2011; 21:36:59 >

• imageye göre atılacak yer değişebilir :)

addonsdan 1 tane picon indir ama kurma

gir cihaza inen dosyayı tmp içinden al masaustune rardan çıkar bak bakalım nereye atıyor piconları oraya atarsın :)
  • quote:

imageye göre atılacak yer değişebilir :)

gir cihaza inen dosyayı tmp içinden al masaustune rardan çıkar bak bakalım nereye atıyor piconları oraya atarsın :)

Tam anlıyamadım yaw :) addonsdan picon indir demişsin ben rapid deki linki indirdim bütün uyduların resimlerini gördüm. turksat ve hotbird olanları picon klasoru içinemi atacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyk123

quote:

imageye göre atılacak yer değişebilir :)

Tam anlıyamadım yaw :) addonsdan picon indir demişsin ben rapid deki linki indirdim bütün uyduların resimlerini gördüm. turksat ve hotbird olanları picon klasoru içinemi atacağım?

demek istiyorum ki atacağın klasör yazılıma göre değişiyor...

sen bak dene bakalım çıakcakmı
  • Merhabalar

MEdia oynatıcı ile film seyrederken bazı imajlarda altyazılar çok büyük oluyor.

İmajı da değiştirmek istemiyorum. Yok mu bunun bir eklentisi falan.

Veya genel olarak elle manuel olarak dosya sistemine girip değiştirme imkanı yok mu?

Not: Damir genelde sistemi çökertiyor. Altyazıları utf-8 şekline çevirip izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

Merhabalar

Veya genel olarak elle manuel olarak dosya sistemine girip değiştirme imkanı yok mu?

Not: Damir genelde sistemi çökertiyor. Altyazıları utf-8 şekline çevirip izliyorum.

araştırdığım kadarı ile bazı imagelerde bu özellik var. OPENPLİ mesela
  • Herhalde sadece bu imajı denememişimdir. Deneyip sonucunu yazarım.

Cevap için teşekkürler.
  • Merhaba evdeki analog kablo tv yayınını(bazı kanalları ng vb.) dm800 den izlemek istiyorum(TV de ikide bir input source değişimi yapmak istemiyorum) bunun için usb tunere ihityacım var . Driver listesini incelediğimde dvb -t yayınları için usb tunerler gördüm bunlar bizim analog kablo yayınını alırmı alırsa dm800 driverları/pluginleri analog yayını bulabilir mi bulunan yayınlar uydu kanalları ile aynı bukete konabilir mi kısaca böyle bir şey mümkün olurmu ucuz bir usb tuner ile çözüm arıyorum teşekkurler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

Merhabalar

araştırdığım kadarı ile bazı imagelerde bu özellik var. OPENPLİ mesela

İmajı bugün yükledim. Ayrıntılı altyazi ayarı var. Renk, punto büyüklüğü, altyazi yerleşimi, süre ayarlama gibi.

Ama bu altyazi ayarları tüm imajlarda standart olmalı bence. Keske olsa:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 16 Kasım 2011; 17:18:02 >

• dreambox dm800hd ye arkadaşımın digitürk kartını taksam çalıştırırmı ?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.