Şimdi Ara

dreambox almayı düşünüyorum yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden affola. bir çok forumda dreambox ile ilgili yazılanları okudum fakat yakın tarihli hiçbir şeye rastlamadım. 500 küsür liraya 800hd modelleri satılıyor. bu modeli tavsiye eder misiniz? teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: izkus35

konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden affola. bir çok forumda dreambox ile ilgili yazılanları okudum fakat yakın tarihli hiçbir şeye rastlamadım. 500 küsür liraya 800hd modelleri satılıyor. bu modeli tavsiye eder misiniz? teşekkürler

Arkadaşım dreambox ve muadili cihazlar cccam olayından dolayı alınıyordu,ancak artık o olay yok,yani artık alayım cccam kullanayım malum kanalı seyredeyim yok.
  • izkus35 İ kullanıcısına yanıt
    dm800hd SE modelini alın,
  • Faturalı ve garantili cihaz istiyorsanız Orjinal dreamboxların fiyatları malım en düşüğü 800 tl den başlar 1300 tl , 1500 tl yed e modelleri var ancak artık daha fazla özelliği olan ve daha düşük fiyatlı alternatif ürünler var. Gigablue markası da dreambox ile aynı sistemde çalışır artısı dreamboxların 500 ve 800 modellerinde modül girişi yoktur 2. tuner desteği yoktur gigablue da bu artılarda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Focuser

quote:

konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden affola. bir çok forumda dreambox ile ilgili yazılanları okudum fakat yakın tarihli hiçbir şeye rastlamadım. 500 küsür liraya 800hd modelleri satılıyor. bu modeli tavsiye eder misiniz? teşekkürler

Arkadaşım dreambox ve muadili cihazlar cccam olayından dolayı alınıyordu,ancak artık o olay yok,yani artık alayım cccam kullanayım malum kanalı seyredeyim yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

dm800hd SE modelini alın,

quote:

Orijinalden alıntı: HDsatış

Faturalı ve garantili cihaz istiyorsanız Orjinal dreamboxların fiyatları malım en düşüğü 800 tl den başlar 1300 tl , 1500 tl yed e modelleri var ancak artık daha fazla özelliği olan ve daha düşük fiyatlı alternatif ürünler var. Gigablue markası da dreambox ile aynı sistemde çalışır artısı dreamboxların 500 ve 800 modellerinde modül girişi yoktur 2. tuner desteği yoktur gigablue da bu artılarda var.

peki bahsettiğiniz Gigablue cihazlarında istenilen kanal izlenebiliyo mu? yukarıdaki arkadaş artık olmuyor demiş.

• quote:

quote:

Hocam cevabiniz beni karambolde birakti. Ben dreambox 500 alip program yukleyip ozellikle belgesel kanallarini turkce olarak ucretsiz izlemeyi dusunuyordum. Size gore artik bu mumkun degilmi yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izkus35 İ kullanıcısına yanıt
    affola bu dreambox maç izlemek için mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikadam

quote:

quote:

Hocam cevabiniz beni karambolde birakti. Ben dreambox 500 alip program yukleyip ozellikle belgesel kanallarini turkce olarak ucretsiz izlemeyi dusunuyordum. Size gore artik bu mumkun degilmi yani

Arkadaşım
    Dreambox yada muadili cihazlar için şu an hangi içerikli server satışı yapılıyor araştırman lazım,yani yayıncı kuruluşların teknik önlemleri almasından dolayı eskisi gibi full paket seyredilemiyor ,belkide hiç kalmamıştır.Bu server işini yapanlar İP TV olayına dönmek zorunda kaldılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.