Şimdi Ara

Dreambox 800hd se mi? 500 hd mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yakın bir zamandan çine gidecem.Gittiğim zaman bir uydu alıcısı almak istiyorum.Başlıkta belirttiğim modellerden hangisini önerirsiniz.Alcağım cihaz klon olucak.Araştırmalarıma göre 800hd SE nin ve 500hd nin de klonları bulunmaktadır.Önerilerinizi bekliorum.Teşekkürler.

Kolay gelsin.
  • hazır kendiniz gidiyorken dm8000hd clone alınız;)

Orijinalden alıntı: yanardag06

hazır kendiniz gidiyorken dm8000hd clone alınız;)

Cihaz büyük olduğu için getirirken sorun olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: NoiseBlocker

dm8000'nin clonu çıktığını bilmiyordum gitmişken bulabilirsem ona bakalım bari :)) fiyatları hakkında bir bilginiz varmı acaba?

bora2004 nickli arkadaş getirtmişti sanırım 500-600 dolar aralığında yanılmıyorsam ;)
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat,

quote:

Orijinalden alıntı: yanardag06

hazır kendiniz gidiyorken dm8000hd clone alınız;)

Cihaz büyük olduğu için getirirken sorun olabilir.

sorun sadece taşımadan kaynaklı olursa olur yoksa gümrükte "yolcu beraberinde" yanlış hatırlamıyorsam "450 euro" ya kadar eşya getirebiliyor.
  • kesinlikle dm8000 getirin derim. şu anda enigma2 tabanlı alabileceğiniz en iyi klon hd cihaz dm8000 dir. çinden klon dm8000' 500-550usd civarlarında alabilirsiniz diye düşünüyorum. ben şu anda evde 1. cihaz olarak dm8000 klon kullanıyorum. yok bu cihaz çok büyük ağır türkiyeye getirmesi zor derseniz dm800se klon tavsiye ederim. 180-220usd civarlarınıda dm800se alabilirsiniz çinden. fiyatların düşük olmasının sebebi kargo fiyatı yok. en son tercihiniz dm500hd olsun.
  • Taşıma olarak sıkıntım olmuycak öncelikli olarak dm 8000 bulabilirsem uygun fiyatlı ondan alıcam olmadı ikinci tercihim 800hd se olucak.Birde ordan getirdiğimiz zaman türkçe dil desteğini ekletebilirmiyiz sonradan.

dreambox hastalıktır. öğrenmeye merakı olmayan ve bilmeyene zor gelir. öğrenince hasta olursunuz bağımlılık yapar. evdekilerle kavga edersiniz televizyon seyredemiyorlar diye. çünkü cihazla devamlı oynarsınız. benden uyarması:)

Orijinalden alıntı: bora2004

kendiniz cihazın menusunden dil ayarından türkiyeyi seçebilirsiniz. birşey yükletmenize gerek yok.

dreambox hastalıktır. öğrenmeye merakı olmayan ve bilmeyene zor gelir. öğrenince hasta olursunuz bağımlılık yapar. evdekilerle kavga edersiniz televizyon seyredemiyorlar diye. çünkü cihazla devamlı oynarsınız. benden uyarması:)

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.