Şimdi Ara

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
14
Favori
188.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Orijinalden alıntı: a_efe

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

D-Smart demek Türksat 1C demektir @a_efe

Eğer Sizin dairenize tek kablo geliyorsa Uydu alıcınızın diseqc ayarlarini yapılandımanız gerekir.
    Büyük ihtimalle Türksat 1C Diseqc 1'de
    Digiturk yani Eutelsat 7E Diseqc 2'de yer aliyordur.

Sordugunuz soruyuda anlamadım. Dreambox sinyal yakalayan bi alet degil
    Eğer Gercekten sormak isteyipte soramadiginiz soru şu ise " Dreambox ile dsmart ve digiturk'ü çözüp izleyebilir miyim " Bunun cevabı HAYIR.

Cevap icin tesekkurler McCarty.

Sorumu dogru ifade edememis olabilirim. Soyle anlatmaya calisayim, evlere gelen uydu kablolari direk canaklardan gelmiyormus ogrendigim kadari ile. Bir sistem odasi varmis yani canakla evdeki 'uydu anteni prizleri' arasinda bir kutu oldugu kesin. Anladigim kadari ile bu kutu sayesinde evlerde sadece digiturk ya da d-smart receiverlari sayesinde TV izlenmesini mumkun kiliyorlar. Digiturk ya da D-smart disindaki bir uydu aliciyi taktigimda hicbir uydudan hicbir kanali bulamiyorum. Anlamaya calistigim sey normal bir uydu alicinin yapamadigini Dreambox yababilir mi ?. Yani Dreambox'in daha akilli bir kutu oldugunu dusunerek sormak istedim :)

slm
    sızde merkezı santral veya headend sıstemlerınden ıkısınden bırı vardır
    once hangısı bunu ogrenın
    bu sıstemede ip tv uyumlu atlanta hdbox tavsıye ederım
    sıstemı ogrendıkten sonra pm atın yardımcı olayım saygılar ...

PM attim ama cevap alamadim Fatih bey.. Sitede headend sistemi varmis..

• headend sıstemınden ayarlama yapılır telını pm at yardımcı olayım
  • merhaba
    clone sunray hd800 se sim 2.10 aldım.sizin mesajın en başında gönderdiğiniz new image kurdum.
    daha sonraq uydu aratmak için kurulumdan uyduua girdim tuner a alps bsbe2 yere girdim basiti seçtim burda benim kullanmayacağım 4 tane uydu var.ben 1 de turksat 2 de hotbird 3 te eutelsatı kullanmak istiyorum ama hiçbiyerden değişmiyor yardımcı olursanız sevinirim.
    iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel_666

merhaba
    clone sunray hd800 se sim 2.10 aldım.sizin mesajın en başında gönderdiğiniz new image kurdum.
    daha sonraq uydu aratmak için kurulumdan uyduua girdim tuner a alps bsbe2 yere girdim basiti seçtim burda benim kullanmayacağım 4 tane uydu var.ben 1 de turksat 2 de hotbird 3 te eutelsatı kullanmak istiyorum ama hiçbiyerden değişmiyor yardımcı olursanız sevinirim.
    iyi günler.

Basitte tek lnb kullanıyor. Gelişmiş,advanced seçneklerinden diğer uyduları ekleyeceksiniz.
  • gelişmiş seçeneğinde de 4 uydudan başka ekleyebileceğim uydu yok 4 tane uydu var başka uydu seçemiyorum.
  • gelişmiş seçeneğinde de 4 uydudan başka ekleyebileceğim uydu yok 4 tane uydu var başka uydu seçemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel_666

gelişmiş seçeneğinde de 4 uydudan başka ekleyebileceğim uydu yok 4 tane uydu var başka uydu seçemiyorum.

Yeni bir hazır kanal listesi atın cihazı yeniden başlatın diğer uydularda gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msenoz
    gelişmiş

hocam selam

kumandalarımız aynıdır sanırım.
    kumandasındaki tuslar dısarı dogru cok cıkıntılı bu da rahat basılmasını engelliyor, her basışta tuşlar parmagınızın altında oynuyor sanki.

orjinalin kumandası fark mıdır ok ise ondan bulup alırım, ama acaba nasıl?
  • merhaba ark.lar ben tsimage kurdum uydular geldi wifiden bağlanmak istedim.şöyle bir sorun var bağlanıyor ama ip adresi alamıyorum çözümü nedir bilen var mı?
    iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: msenoz
    gelişmiş

hocam selam

kumandalarımız aynıdır sanırım.
    kumandasındaki tuslar dısarı dogru cok cıkıntılı bu da rahat basılmasını engelliyor, her basışta tuşlar parmagınızın altında oynuyor sanki.

orjinalin kumandası fark mıdır ok ise ondan bulup alırım, ama acaba nasıl?

Bilemiyorum maalesef çünkü benimki de clone dolayısıyla orjinal nasıldir bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Orijinalden alıntı: erd_eru

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

genel olarak en uyumlu olan hangisi peki ?

Bunu rahatlıkla kullanabilirsin.
    Ben 2 tan aldım. 4-5 arkadaşa da aldırdım. Herkes memnun.

http://www.hepsiburada.com/liste/netmaster-wn-150u-kablosuz-usb-adaptor-80211n150-mbps/productDetails.aspx?productId=bd101195&categoryId=103939

Yukarıdaki kablosuz bağlantı cihazı aşağıdaki imajlarla başarıyla denenmiştir.

BlackHole-1-7-r1a-dm800se-ramiMAHER
    Dream-Elite-3-0-dm800se-Ver-010r5-ramiMAHER
    Sat4Fun+GP3-DM800SE_SIM2-SSL84B
    Merlin-3-dm800se-20120407-Sim20.1.84b.riyad66
    Nemesis2-6-dm800se-SVN-107r5-ramiMAHER
    newnigma2-dm800se-v3-3-2-ramiMAHER
    TSimage-1.1-dm800se-sim2-ssl84-twinpro-deluxe
    allrussian-dm800se-02.01.2011
    CVS-GP3.05.2012_2012-06-03

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları

SAğolun hocam

arkadaşlar benim cihazda klon...mini wifi aparatı aldım ama bi türlü çalıştıramadım...bana klon cihaz için bi imaj tavsiyesinde bulunur musunuz wifi bağlantısı sorunsuz olan..bide imajı yüklemek yeterli mi yoksa başka ayarlarada gerek var mı...

• Yahu bu adaptörle iyi çalışan imaj tavsiyeleri alıntı yaptığınız mesajın içinde var ya!
    Hem de 9 tane.
  • quote:

Yahu bu adaptörle iyi çalışan imaj tavsiyeleri alıntı yaptığınız mesajın içinde var ya!
    Hem de 9 tane.

erd_eru hocam sen hangi image ı kullanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seraaser

quote:

Yahu bu adaptörle iyi çalışan imaj tavsiyeleri alıntı yaptığınız mesajın içinde var ya!
    Hem de 9 tane.

Yaklaşık 15-16 tane imaj denedim.
    Son olarak görüntü, donanım tanıma, kablolu-kablosuz bağlanma
    ve skin özellikleri,picon tanıma velhasıl her yönüyle stabil bulduğum
    bu 9 tanesinde karar kıldım.
    Ana imaj olarak cihazın flashında Nemesis2-6-dm800se-SVN-107r5-ramiMAHER
    yüklü kalan 8 imaj da arka USB'ye takılı flashdiskte yüklü. BarryAllen kurulu
    O günki keyif ve görsel değişiklik isteğime göre açılşta birini seçiyorum.
    Ama tüm imajlarda resmini koyduğum kablosuz adaptör canavar gibi çalşıyor.

• Arkadaşlar dreambox aramaktayım. Şöyle güzel digitürkü donmadan izleyebilceğim hangi cihazı önerirsiniz ? Ayrıca server durumları nasıl ? Rahat bir şekilde izleniyormu lig tv kanalları ?
  • Arkadaşlar bu ürün nasıl ? Fiyat olarak çok uygun geldi bana, acaba bunda digitürkü sorunsuz bir şekilde izleyebilirmiyim ?

Aradım konuştum satıcı ile, Yanlız close ürünmüş. Yani orjinal değilmiş. Orjinaller 1100 tl den başlıyor dedi. Bu üründe hiçbir sıkıntı yaşamazsınız dedi. 1 yıllık server ve ip tv üyeliğide içinde dahil cihazla beraber 520 tl ye alabilirim. Sizce bunu almakmı daha mantıklı, yoksa gidip orjinal almakmı ?

http://www.alpauydu.com/index.php?route=product/product&path=59&product_id=56

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 28 Eylül 2012; 16:48:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seraaser

quote:

Hem de 9 tane.

Yaklaşık 15-16 tane imaj denedim.
    Son olarak görüntü, donanım tanıma, kablolu-kablosuz bağlanma
    ve skin özellikleri,picon tanıma velhasıl her yönüyle stabil bulduğum
    bu 9 tanesinde karar kıldım.
    Ana imaj olarak cihazın flashında Nemesis2-6-dm800se-SVN-107r5-ramiMAHER
    yüklü kalan 8 imaj da arka USB'ye takılı flashdiskte yüklü. BarryAllen kurulu
    O günki keyif ve görsel değişiklik isteğime göre açılşta birini seçiyorum.
    Ama tüm imajlarda resmini koyduğum kablosuz adaptör canavar gibi çalşıyor.

Bu imajın kurulumunu, dil paketinin ve eklentilerinin nasıl yükleceğini, piconların nasıl gösterileceğini, newcamd dosyalarının nasıl atılacağını, bary allenin nasıl yüklenip flaş bellekten diğer imajların açılacağını açıklayan bir web alanı bir site ismi önerir misiniz? Uzun zamandır peter pan neverland kullanıyorum ve LG TV nin kendi alıcısının görüntü kalitesinin daha iyi olduğunu gözlemledim. Acaba yeni bir imaja geçerek görüntü kalitesinde farklılık oluşturabilir miyim diye uğraşıyorum. Bu arada netmaster ı aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egos1907 -- 30 Eylül 2012; 0:15:19 >

• Adaptörünüz hayırlı olsun.Cihaza tanıtımı çok kolay. Yanlız gerek bu konunun baş sayfalarında
    gerekse birkaç forumda PeterPan imaj ile wireless ile sağlıklı iletişim kurulamadığı konuşulduç
    Ben PP imajı hiç kullanmadım. Verdiğim imajları netten bulup yüklerseniz kolay kurulum yapacaksınız.
    Yanlız indirdiğiniz imajın sim 2.10 olmasına dikkat edin. Orijinal cihaza göre olanları kurarsanız
    cihaz çöker.Gerçi o da halledilir ama extra emek gerekir.

Siz şimdi bu konunun ilk sayfasından itibaren dikkatlice okuyun.Daha 1. sayfanın başında
    Murat081 arkadışımız imaj yükleme yöntemlerini anlatmış.
    Siz 2. yöntemi uygulayın.Daha kolay.
    İmaj ve imajlarla ilgili wireless bağlantı, BA başta olmak üzere çeşitli eklentilerin
    kurulumu ile ilgili birçok mesaj var.

Özellikle benim msenoz ile karşılıklı mesajlarımı bulup dikkatlice okuyun.
    Rahatlıkla halledersiniz. Takıldığınız yerleri yine sorarsınız.
    Kolay gelsin.

• ÖNEMLİ SORU !!!

Arkadaşlar bende Dreambox800 HD clone var Ve çökmüş vaziyette Loading led panelinde duruyor ve açılmıyor .
    Sanırım RS32 data kablosu ile bir program ile kurulum yapmam lazım . Benim sorularım şunlar

önce rs32 den usb ye çeviri alıcam bir de driver kurucam sonrasında :

Sim 201 yazıyor panelinde bu sime göre

Şu an neler kurmam gerekiyor ? İMAGE mı sadece _? İmaj yükliceksem en az çöken sorun çıkartmayan hangi imaj ?

Cihazda MKV film izlemek istiyorum . Birde bu imaj yükledim içinde cam kanal uydu ayarları hazır mı ?

Sorularıma cevap verip yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aleeslate -- 1 Ekim 2012; 19:58:03 >

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.