Şimdi Ara

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
14
Favori
188.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soruyu ilgili bölüme sorun. Burası "SE" kısmı.
    Bazı farklılıklar var. Verilen cevap yanıltabilir...
  • Dostlar ben Dm800 hd se aldim fakat open pli imajda nstream ve mytube eklentilerini calistiramadim,sizlere birkac sorum olacak.
    1:Bu cihazlari orjinal gibi gosterip Orjinal imaj ve plugunleri sorunsuz calistirmak gibi birsey duydum bu mumkunmudur (hd se sim 2.10 ssl 84b)cihaz bilgileri bu buna yapmak mumkunmudur.

2:Cihazima uygun en stabil eklentileri calistiran image tavsiyeniz nedir

3:Sunray olan klonlar iyimidir tunerinde bile dreambox yaziyor herseyini tam klonlamis gibiler :)

4:sadece eutelsat kanal settigs olan varmi acaba
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 2 Ekim 2012; 21:11:22 >
  • imdat,

apartmandaki merkezi sistemi degistirdiler.

artık turksat ve hotbird normal univarsal LNBden,
    eutelsatW3a ise mdU LNB mi ne olmus..

şimdi MDU icin LOF ayarları bir siteden buldum ve eutelsat cıkıyor , digerr uydu ayarlarını ise universal bıraktım ama onlar cıkmıyor ??

MDU 2 İçin lnb config ayarları LOF/L: 9.750 - LOF/H: 10.600 Lokal Osilator (Universal Klasik 4 uydu tanımlı ayarlamak yeterli)
    MDU 4 İçin lnb config ayarları LOF/L: 9.750 - LOF/H: 10.600 Lokal Osilator (Universal Klasik 4 uydu tanımlı ayarlamak yeterli)
  • up..,.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aleeslate -- 4 Ekim 2012; 22:42:46 >
  • mdulu knal listesi yüklemen lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

mdulu knal listesi yüklemen lazım..

yukledim hocam,
    su sruekli gincellenen listeyi yukledim mdu lu olani.

ama turksat ve hotbirdde sinyal sifir ki su an , yani LNB ayarlarini nasil yapacagim?
  • arkadaşlar ben dreambox 800 hd se ye key atacam ama ftp ile bağlanıyorum dosyaları görüyorum ama key dosyalarına giremiyorum ünlem işareti var . ve key dosyası içine giremiyorum ne yapacağım anlamdadım
  • Arkadaşlar 5 gün önce dreambox 500 uydu alıcım arızalandı ve ben de fırsat bu fırsat deyip dreambox 800hd klon uydu alıcısı aldım..Sim 3 müş.Üzerindeki yazılım ya nemesis ya da gemini 5.10..Buraya kadar herşey güzel..
    Şimdi sorularıma geçiyorum..
    1-emulardan gbox' elle yüklemek istiyorum bana enigma 2 ve cihazıma uygun gbox linki ve bu gbox dosyalarını hangi klasörlere atacağımı anlatır mısınız?,Şaşırabilirsiniz ama ben hala 7-8 peerimle gbox kullanıyoruz.5 gün oldu gbox'ı kuramadım.peerlerim beni silmeden yardım istiyorum.
    2-ts panel yüklüydü yanlışlıkla sildim şimdi tekrar nasıl kurabilirim.telnet ile kurmaya çalıştım fakat olmadı..bununda yolunu ve cihazıma uygun tspanel linki ..
    şimdilik bu kadar teşekkürler..
  • Sanırım benim tuner teklemeye başladı

Kanallarda sorunlar çıkmaya başladı. Mesela Dream'i ilk açtığımda Turksat'taki Star TV kanalına geldiğimde "Kanal bulunamadı" hatası veriyor, başka kanallarda 1 dk civarı dolaşıp tekrar dönünce kanalı buluyor. Aynı şey mesela Hotbird'deki Animal Planet'te de oluyor.

Sorun nedir sizce ve nasıl düzelir?
  • Ya kıyın paranıza . Ne demişler ucuz çorap alıcak kadar zengin değilim . KLON MLON 100 tl değil ya en az 400 civarı şimdi iyi okuyun yazdıklarımı 200-300 fazla verin :

Ben ona "Kathrein 913 zeta jones um" diyorum

Eski bir DM800 Klon (orjinal de olsa farketmez !) kullanıcısı olarak . Kurtuldum özgürüm diyorum artık ohhhh yeaaaahhhhh
    Öncelikle bu cihazda Linux tabanlı bir cihaz ama kapalı ve stabil .olsun en güzeli stabil çalışır ve hızlı açılır kapanır.ve Görüntü kalitesi zilyontane pahalı saçma sapan Enigma yada her ne halt işletim sistemli cihazlardan kat kat hatta dublex kat daha iyi

Çökme derdi olmadan acaba bugün hangi milyarıncı imaj çıktı onu yüklim psikopatına bağlamadan gönül rahatlığı ile tv de HD SKY film izlicem :nevreness:
    Kumanda menu hızı . Aman sabahlar olmasın :bed: Eski EDREAMBOX 800 klonum mekanın cehennem olsun

Bu arada ALBANİ üstad ben DH den senin TV tavsiyen ile SONY HX850 alan sen şimdi uzaklardasın ama sevapların say say bitmiyor üstad . SONY Like no other + Kathrein 913 Sabaha kadar HD ler aman sabahlar olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aleeslate -- 18 Ekim 2012; 18:34:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aleeslate

Ya kıyın paranıza . Ne demişler ucuz çorap alıcak kadar zengin değilim . KLON MLON 100 tl değil ya en az 400 civarı şimdi iyi okuyun yazdıklarımı 200-300 fazla verin :

Eski bir DM800 Klon (orjinal de olsa farketmez !) kullanıcısı olarak . Kurtuldum özgürüm diyorum artık ohhhh yeaaaahhhhh
    Öncelikle bu cihazda Linux tabanlı bir cihaz ama kapalı ve stabil .olsun en güzeli stabil çalışır ve hızlı açılır kapanır.ve Görüntü kalitesi zilyontane pahalı saçma sapan Enigma yada her ne halt işletim sistemli cihazlardan kat kat hatta dublex kat daha iyi

Çökme derdi olmadan acaba bugün hangi milyarıncı imaj çıktı onu yüklim psikopatına bağlamadan gönül rahatlığı ile tv de HD SKY film izlicem :nevreness:
    Kumanda menu hızı . Aman sabahlar olmasın :bed: Eski EDREAMBOX 800 klonum mekanın cehennem olsun

Bu arada ALBANİ üstad ben DH den senin TV tavsiyen ile SONY HX850 alan sen şimdi uzaklardasın ama sevapların say say bitmiyor üstad . SONY Like no other + Kathrein 913 Sabaha kadar HD ler aman sabahlar olmasın

Clone kullanmak senin psikolojini bozmuş heralde. Hayırlısı olmuş mutluluklar sana yeni donanımınla

• quote:

Orijinalden alıntı: barahirr

quote:

Orijinalden alıntı: aleeslate

Ya kıyın paranıza . Ne demişler ucuz çorap alıcak kadar zengin değilim . KLON MLON 100 tl değil ya en az 400 civarı şimdi iyi okuyun yazdıklarımı 200-300 fazla verin :

Clone kullanmak senin psikolojini bozmuş heralde. Hayırlısı olmuş mutluluklar sana yeni donanımınla

Dayı sen ne diyosun . Fıttırdım ya . Yok rs232 kablosu al sonra git bak ki bir ucu dişi bir ucu erkek olmuyor iki ucu dişi git onu bul tak imaj at yok tuner hatssı yok bilmem ebesinin gözü hatası . Ss76c den 84b ye yükselt o loaderi önce yükle yok sonra yükle . yok 5 saat süğrüyo yok ethernetten yükle sonra yine çöksün imaj ve makine açılışı zaten 30 dk ilk açılış ya sabır:Bu nedir foruma giriyorum yok black hole yok enigma yok open pli yok bilmem ebesinin gözü imajı çıkmış versiyon 9.75.4.5.1 YİTEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRR çalıştırıyosun yok hdd görmez yok bilmem ne berry kur yok eklenti çıktı yok görmüyo ayrıca FTP den gir yok biilmem neye MOUNT yap YA YÜRÜSÜN GİTSİN AKLIMI MI YEDİ ULEN BEN !? Ben bu dünyaya çile çekmeye mi geldim ? Yok cihazın fanı değştir ona harici fan bile almıştım oysaki Şimdi açıyorum cihazı momedi de bir kaç dk içinde server da bağlanıyo 5 tane uydu biri merkezi diğer ikisi benim hepsi takır takır . Kullanımı da çok çok basit . Sanırım bu cihaz içinde Enigma çıkmış . sittim sene attırmam kendi orjinal kapalı sistem linuxu canavar canavar herşey stabil çökme donma yok OHHHHHH BEEEEEEEEEE RAHATA ERDİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aleeslate -- 21 Ekim 2012; 14:42:15 >

• alee arkadaş başlık 800hd se için senin kullandığın düz 800hd arada epey fark var..
  • arkadaşlar slm, sunray 800hd se bugun geldi, sormak istediğim cihazın ilk açılışta yapılması gereken bi ayarı var mı.
    cihaz açılıyor ama kumanda işlemiyor.
    Bişeyler mi yüklenmeli.
    sıfır cihazın ilk açılışta yapılması gereken bişeyler var mı?
    tuner hatası da veriyor ona bir bakıcam akşama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

alee arkadaş başlık 800hd se için senin kullandığın düz 800hd arada epey fark var..

Daha hangi başlığa yazdığının bile farkında olmayan arkadaşların böyle karışık cihazların
    ince ayrıntılarının üstesinden gelmeleri zor tabi.

Bir sürü para verip Kati'ye ne gerek var, al bir tane NETA 6400 hiçbir şeye elleme rahat et o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erd_eru -- 23 Ekim 2012; 17:36:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsotel

arkadaşlar slm, sunray 800hd se bugun geldi, sormak istediğim cihazın ilk açılışta yapılması gereken bi ayarı var mı.
    Bişeyler mi yüklenmeli.

Hangi imaj yüklü üzerinde?
    Kumandanın çalışması lazım, pillere dikkat edin.
    Mümkünse başka bir kumanda deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erd_eru

quote:

Orijinalden alıntı: epsotel

arkadaşlar slm, sunray 800hd se bugun geldi, sormak istediğim cihazın ilk açılışta yapılması gereken bi ayarı var mı.
    Bişeyler mi yüklenmeli.

Hangi imaj yüklü üzerinde?
    Kumandanın çalışması lazım, pillere dikkat edin.
    Mümkünse başka bir kumanda deneyin.

üzerinde, cihazın geldiğinde yüklü olan image vardı image adına bakmadım, sonra değişik image yükledikten sonra hallettim birçok ayarını. teşekkürler, kanal listesi yüklemede sıkıntı var şu an, dm edit programı ile yükleme yapmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsotel -- 24 Ekim 2012; 12:07:40 >

• İnternete giriyorsan ve cihaz net üzerinden ip alıyorsa onu da yapar arkadaşım.
    Dream editin ayarlarını düzgün yapman gerekir.
    Bu başlığın muhtelif yerlerinde Dream Edit ayarları anlatıldı.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.