Şimdi Ara

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
14
Favori
192.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erd_eru

Valla msenoz boot resmi parmak ve motifli pala olan her iki imajı da kurdum.
    Ardından elinde kuş tutan yeşil saçlı ablamızın (DreamOEM.GP3.v2-dm800se-20120324-SR4.Sim2.84b.riyad66) imajını, daha sonra sağ köşeden bakan kara gözlüklü ablamızın boot resmi olan
    CVS-GP3.0.52-r5-dm800se-sim2-SSL-84b by DMZ 2012-05-08
    adlı "BackUp" ı kurdum. Hiç birinde de çalıştıramadım.

İlk 3 tanesi denemeler sırasında çöktü sonuncu GP3 dosyası yani BackUp olanı
    uzun uğraşlarıma rağmen göçertemedim. Ama kablosuz bağlantıyı da yapamadım.
    Yanlız fonksiyonel ve iyi hazırlanmış bir BackUp.
    Denemek isteyenler için Linki:
    http://www.2shared.com/file/g5p6xUHL/CVS-GP3052-r5-dm800se-sim2-SSL.html

GP3'ün 2011 imajlarına da bakacağım. Wifi yi GP3 te kurmam gerekiyor.
    Nedenini sonra yazarım.

Bende sorunsuz çalışmıştı ama boot ekranlarındaki yeşil saçlı kara gözlü ablalara bakarken bağlandığını görmemiş olabilir misin :)

Şaka bir yana bende edimax ew-7318usg var ve sorunsuz bağlanıyordu bu imajlarla.

birde TSpaneldeki wifi-sr4-fix_2.0 var onu kur cihazı kapatıp yeniden aç tekrar dene bakalım olacak mı.

ayrıca şifreyi girdikten ve aktif ettikten sonra ekran nasıl görünüyor desteklenmiyor mu yazıyor

• Türkçesiyle: "İnternete bağlanamadınız" diyor.
    Eski versiyon 2 imaj daha denedim biri iCVS - sat4fun yapımı diğeri GP3 - riyadh66 abimizin yapımı.
    İkisi de olmadı.

Ahhaa unutuyordum göçertemediğimi söylediğim kara gözlüklü ablamızla boot eden ve yeni tarihli
    DreamOEM.GP3.v2-dm800se-20120324-SR4.Sim2.84b.riyad66 imaj da mefta oldu wireless uğruna.

Bu arada dediğin "wifi-sr4-fix_2.0" eklenti yüklendikten sonra kablosuz bağlantı seçeneği aktifleşirken
    2 ayrı imaj rotatif restart manyağına bağlanarak kendilerini imha ettiler...
    Büyük hizmetleri dokunmuştu. Ruhları şad olsun.Amin!

Unutmadan wirelesi çalıştırdığım BlackHole ve AllRussian imajlarda network segmesinde, kablosuz bağlantı
    seçeneğinde kullandığım Netmaster cihazı "r871x_usb_drv WLAN adapter" olarak görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erd_eru -- 26 Mayıs 2012; 14:03:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: msenoz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck
    aa cihazin icinde yeri var mi? buna denk gelmemisim hic. cihaz icinde belirgin biu bosluk gorunmuisardan :)
    icini acmak sakat mi ki

E pes yani, insaf artık!!
    Hiç incelemeden mi aldın cihazı?

hocam inceledim bir suru model de hangisinin icinde hdd icin yer vardi hatirlamiyordum bu kadar kucuk cihaz olunca bunda yok diye dusunmustum.

kaldi ki satin alirken benim icin onemli bir kriter degildi icinde yer olup olmamasi, simdi elime bozuk bir laptopun hddsi gecti de bi anda onemli oluverdi

• msenoz hocam bu arada
    korsankorfezi sitesi artik girmiyo diyodum da ee uzantili dene demistin, oraya giriyor ve calisiyordu,

simdi bakiyorum da sadece bilgi gosteriyor, trrnt download edicek `bir tik` yok orda ?!

msenoz hocam bu arada
    korsankorfezi sitesi artik girmiyo diyodum da ee uzantili dene demistin, oraya giriyor ve calisiyordu,

simdi bakiyorum da sadece bilgi gosteriyor, trrnt download edicek `bir tik` yok orda ?!

Evet artık torrent barındırmıyor maalesef.

http://www.evrensel.net/news.php?id=24258

Harici wifi aparatı kullanıyorsunuz herhalde.. Addons/Tspanel altında tam yerini hatırlmasamda bir kaç tane wifi driver
    görmüştüm hiç denediniz mi? Genelde pluginler de 'wifislan' diye geçiyor
  • quote:

quote:

msenoz hocam bu arada

hocam bu attigin linkte magnet olacagi yaziyor, magnet tiki da yok ki orda?

• quote:

quote:

quote:

msenoz hocam bu arada

Hmm haberi kısaca okumuştum, bende hiç olmayacak diye düşünmüştüm demek magnet olacak mı yazıyormuş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

msenoz hocam bu arada

Hmm haberi kısaca okumuştum, bende hiç olmayacak diye düşünmüştüm demek magnet olacak mı yazıyormuş.

hocam baska bir arkadasin attigi digert linkte var magnetler.

malaysia korfezi org adresinde.

• bu arada trt HD cikmaz olmus bende, eurosivion orda da var miydi acaba demistim cikmiyor

trt1 hd diye kanal; var demislerdi onu da bulamadim aslinda

bu arada trt HD cikmaz olmus bende, eurosivion orda da var miydi acaba demistim cikmiyor

Her iki kanalda aktif sorunsuz çalışıyor ama frekansları değişti, yeni frekanslar aşağıdaki linkte mevcut;

http://www.trt.net.tr/televizyon/sayfa/frekanslar.aspx

11.041 V 8400 3/4

• quote:

quote:

bu arada trt HD cikmaz olmus bende, eurosivion orda da var miydi acaba demistim cikmiyor

Her iki kanalda aktif sorunsuz çalışıyor ama frekansları değişti, yeni frekanslar aşağıdaki linkte mevcut;

http://www.trt.net.tr/televizyon/sayfa/frekanslar.aspx

11.041 V 8400 3/4

hocam veya su daha pratik olur' guncel kanal listesi icin biu link atmistiniz bana daha once yeniden alabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: nodar

erd eru

Harici wifi aparatı kullanıyorsunuz herhalde.. Addons/Tspanel altında tam yerini hatırlmasamda bir kaç tane wifi driver
    görmüştüm hiç denediniz mi? Genelde pluginler de 'wifislan' diye geçiyor

Size önerdiğim cihazı kullanıyorum.
    Cihaz çok iyi çalışıyor. Yukarıda listelediğim imajlarla sorunsuz bağlanıyorum.
    Sadece Gemini imajlarla bağlanamadım.
    Yahu 2010 ortasında çıkan AllRussian ile bile wifi yaptım, bir şu Geminiler ile yapamadın ona yanarım...
    msenozun önerdiği driverları da yükledim ama imajlar mefta oldu.
  • Sık sık trial tuner ihtiva eden imajlarla karşılaşıyorum.
    Nedir bu eklentinin amacı?
  • quote:

Sık sık trial tuner ihtiva eden imajlarla karşılaşıyorum.
    Nedir bu eklentinin amacı?

Malum 3 tunerli sunray s4 ler çıktı, onlar için bu imajlar.
    Fakat hiç aklıma gelmemişti. Zira "trial tuner" yerine
    "triple tuner" dense anlardım.
    Malum trial kelimesi deneme anlamına geliyor.
  • msenoz TSPanel'i nasıl kaldırırız?
    TSPanelin kendi eklenti kaldır menüsünden kaldırmaya çalıştığımızda yeşil ekrana geçip restart atıyor.
    Başka bir imajla açıp FlashXP ile girerek, diğer imajın TSPanelini silebiliyoruz. Ama TSPaneli sildiğimiz imajı
    açarken arıza çıkıyor.
  • hdd yi takmak icin acicam icini sanirim da, bunu anlatan resimli filan bi - yer var miydi?

hdd yi takmak icin acicam icini sanirim da, bunu anlatan resimli filan bi - yer var miydi?

google da arattırırsan 100lerce sayfa çıkar.
  • Eveeet! Sonunda Gemini imajı wireless olarak nete bağladım.
    GP3-dm800se-20120323-Sim2-ssl84b-by sat4fun "kılıçlı imaj" ile bu sorunu çözdüm.

Bir de wireless bağlantı olmadığında :
    /usr/lib/enigma2/python/Plugins/SystemPlugins/WirelessLan/open folder WirelessLan
    veriyolunu kullanarak "plugin.py" dosyasını değiştirirseniz birçok imajda kablosuz bağlantı yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.