Şimdi Ara

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
14
Favori
188.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hersey yolunca gibi gorundugu anlarda bile mesela alet durupo duruken atvde SD olan, tuner failed diyip acmiyor.

diger kanallar aciliyor trt1 de aciliyor, sonra atv ye tekrar donuyorum duzeliyor mesela..

sonra bi sure sonra mesela trt1 e takiyor kafayi! ona geri defalarca donsem bile acmiyor herseyi aciyor sadece onu acmiyor bu sefer de! en stabil amgelerde bile bunu neden yapiyor acaba, daha pek bi addon da yok.. merkezi sistem mi zorluyor olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

hersey yolunca gibi gorundugu anlarda bile mesela alet durupo duruken atvde SD olan, tuner failed diyip acmiyor.

diger kanallar aciliyor trt1 de aciliyor, sonra atv ye tekrar donuyorum duzeliyor mesela..

sonra bi sure sonra mesela trt1 e takiyor kafayi! ona geri defalarca donsem bile acmiyor herseyi aciyor sadece onu acmiyor bu sefer de! en stabil amgelerde bile bunu neden yapiyor acaba, daha pek bi addon da yok.. merkezi sistem mi zorluyor olabilir?

Çanaktan gelen kabloyu direk cihaza takma imkanın varsa, bir kaç gün test et sorun diseqcde olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 1 Haziran 2012; 2:24:01 >
  • Arkadaşlar;

DM800SE'yi alalı 4 ay oldu ama henüz kurmadım. ( Neden demeyin, neden çook )

SAT özelliklerine ek olarak Media Player olarak kullanacağım.

Sanırım .mkv uzantıları sorunsuz destekliyor...

Ancak benim garip bir sorunum var.

ABD'den SEAGATE 3TB internal HDD almıştım. Bunu eski 1TB'lık kutunun içine yerleştirdim.
    PC'de formatlayıp, tüm arşivi kaydettim. Sorunsuz yazıyor, aktarıyor ve okuyorum.
    Heyecanla DM800 SE'ye eSata ve/veya USB'den bağladım.

Ancak problem burada başladı, DM800 SE Seagate'i görüyor ancak içeriklerine ulaşamıyorum.
    Yani, Seagate'e tıkladığımda, kendini dışarı atıyor.

Yeni bir firmware falan mı yüklemek lazım acaba ?

Cihazda allrussian versiyon yüklü.

Birde bu yeni firmware'leri nereden takip edebiliriz ?

Tşkler

• Pluginlerle gelen internet RADyolarini - OPTIK outla ses sitemine cikabiliyor muyuz? Ona gore SEssitemi amfisi secicem de acil cevap lazim, tabi deneyemiyorum ortada amfi yok
  • USB wifi adapter ar-ge çalışmalarım sona erdi

dm800se'de (cihazım bu ama diğer modelleride destekleyeceğine eminim.) TP Link TL-WN7200ND 150Mbps, fiyat/performans olarak Dreambox'un yeni canavarı !

Şu anda Nemesis2-6-dm800se-SVN-108r4-ramiMAHER ile bağlandım.
    Diğer imajlarıda deneyeceğim ama bağlantı kalitesi ve stabilitesi muazzam

Ayarlar sırasında DHCP ve Hidden Network ( Gizli Ağ Balantısı)'nı AKTİF hale getirip, OK (connect) diyorsunuz.

Son olarak bir defa dm800se'yi açıp kapatıyorsunuz ve...

135Mbps bitrate ile muhteşem bir stabilitede internet bağlantınız hazır

USB WiFi adapter ve modeminizin orijinal antenlerini 8dbi veya duruma göre (Omni veya Directional anten) ile değiştirirseniz bağlantı dehşet bir hale geliyor.

Şiddetle tavsiye ediyorum

• quote:

Pluginlerle gelen internet RADyolarini - OPTIK outla ses sitemine cikabiliyor muyuz? Ona gore SEssitemi amfisi secicem de acil cevap lazim, tabi deneyemiyorum ortada amfi yok

beyler, evde amfisi-ses sistemi olan biri deneyebilir mi?

mesela TRT HD kanalı Dolby digital yayın yapıyor, bizim cihazla bunu hDMi uzerınden Pass throuh yapabiliyor muyuz? yani amfinin ekranında DOLBY yazzıyor mu?

eger HDMi li amfiniz yoksa söyle de sorıyım:
    optik outttan pass through yapabiliyor mu bizim cihaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 15 Haziran 2012; 13:36:16 >

• quote:

quote:

Pluginlerle gelen internet RADyolarini - OPTIK outla ses sitemine cikabiliyor muyuz? Ona gore SEssitemi amfisi secicem de acil cevap lazim, tabi deneyemiyorum ortada amfi yok

mesela TRT HD kanalı Dolby digital yayın yapıyor, bizim cihazla bunu hDMi uzerınden Pass throuh yapabiliyor muyuz? yani amfinin ekranında DOLBY yazzıyor mu?

upp.,.,.,.,

• hazir kanal listesi attim, bendekii DM800SE, bazi kanallar icin
    [I]Service not found ` SiT not found in PAT`[/I]
    hatasi veriyor, bunun nedeni merkezi sistem filan olmasi mi apartmanda? evdeki uyduruk next buz gibi calisiyordu kendi canaklarimizla

mesela SKY cinema HD lerdeki bazilari..

TUNER failed hatalarindan sonra simdi de bu, donanimina gore servet veriliyor su cihaza...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HGT

USB wifi adapter ar-ge çalışmalarım sona erdi

dm800se'de (cihazım bu ama diğer modelleride destekleyeceğine eminim.) TP Link TL-WN7200ND 150Mbps, fiyat/performans olarak Dreambox'un yeni canavarı !

Şu anda Nemesis2-6-dm800se-SVN-108r4-ramiMAHER ile bağlandım.
    Diğer imajlarıda deneyeceğim ama bağlantı kalitesi ve stabilitesi muazzam

Ayarlar sırasında DHCP ve Hidden Network ( Gizli Ağ Balantısı)'nı AKTİF hale getirip, OK (connect) diyorsunuz.

Son olarak bir defa dm800se'yi açıp kapatıyorsunuz ve...

135Mbps bitrate ile muhteşem bir stabilitede internet bağlantınız hazır

USB WiFi adapter ve modeminizin orijinal antenlerini 8dbi veya duruma göre (Omni veya Directional anten) ile değiştirirseniz bağlantı dehşet bir hale geliyor.

Şiddetle tavsiye ediyorum

Diğer imajlarda da denerseniz, sonuçlarını öğrenmek isteriz...

• quote:

quote:

hdmi ı bilmiyorum ama optik üzerinden pass through yapıyor. bende logitech z5500 var. trt hd de ekranda dolby digital yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

quote:

quote:

hdmi ı bilmiyorum ama optik üzerinden pass through yapıyor. bende logitech z5500 var. trt hd de ekranda dolby digital yazıyor.

cevap icin saol hocam,
    hmdi da ben de enerim artik, amfiyi aldim , bakalim :)

• sanırsam hdmi dan da yapıyordur.
  • beyler simdi DREAMbox EDIT programiyla kanallari duzenliyoruz ya, ben istedigim gibi ayarladim mesela.

e ama sonra da DAha guncel kanal listesi yayinlandi, ee ilk ayarlarimi da bozmak istemiyorum, napcam
  • Arkadaşlar selamlar,

2 hafta sonra evleniyorum malumunuz salonda bir sistem oluşturdum bir tek uydu işi kaldı.Apartmanda merkezi sistem mevcut.Turksat hotbird w7 yada eurotelsat olması lazım.Sizlerden öğrenmek istediğim eve internette bağlatacağım wireless modem ile dreamboxa ethernet le bağlanmadan yayın alabilirmiyim wireless üzerinden belki saçma geldi sorum ama böyle birşey varmı yoksa ethernet girişimi yapmamız gerekiyor illa.Konu hakkında amatörüm sizlerden yardım rica ediyorum.

Dreambox 800 HD sim v3 almayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz başka cihaz varmıdır.
  • DM800se ancak sim3 değil sim2.10 (sunray diye de geçer) almanızı tavsiye ederim, sim3 te imaj desteği çok az çünkü.

ayrıca alacağınız cihaz çok büyük ihtimalle wireless özelliği ile gelecektir (alırken dikkat edin)
    Bu durumda ethernet olmadan wireless ile bağlantı kurup kullanabilirsiniz (ben öyle kullanıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: msenoz

DM800se ancak sim3 değil sim2.10 (sunray diye de geçer) almanızı tavsiye ederim, sim3 te imaj desteği çok az çünkü.

ayrıca alacağınız cihaz çok büyük ihtimalle wireless özelliği ile gelecektir (alırken dikkat edin)
    Bu durumda ethernet olmadan wireless ile bağlantı kurup kullanabilirsiniz (ben öyle kullanıyorum)

ama eklemek lazım sanırım,
    bendeki mesela merkezi sistemlerde tuner bazen sorun yasıyor. baska yerlerde de okudum, merkezi sistem miydi sendeki?
  • quote:

quote:

DM800se ancak sim3 değil sim2.10 (sunray diye de geçer) almanızı tavsiye ederim, sim3 te imaj desteği çok az çünkü.

bendeki mesela merkezi sistemlerde tuner bazen sorun yasıyor. baska yerlerde de okudum, merkezi sistem miydi sendeki?

2 yıldır merkezi sistem kullanıyorum, sorun yok. Hala daha 10 numara bi imajın çıkmamış olması bu makine için talihsizlikten başka bişey değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: seraaser

quote:

quote:

2 yıldır merkezi sistem kullanıyorum, sorun yok. Hala daha 10 numara bi imajın çıkmamış olması bu makine için talihsizlikten başka bişey değil...

Çıkan birçok imaj var ve bence herkesin 10 numarası değişir ihtiyaca ve tercihlere göre.

• quote:

quote:

Neyi eklemek lazım anlamadım, bu arada bendeki sistem merkezi değil.
  • Beyler bu dreambox ile ligtv falan ücretsiz mi oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.