Şimdi Ara

Dragonica -Open Beta- (Gpotato) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
1
Favori
44.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun kapalı mı şu anda bende şöyle bi hata veriyor.

''Server is undergoing maintance vs...''
  • Az biraz boş zamanımı geçirmek için oynuyorum. 20 Lv' e geldim Gladiatör olucam. Test-2 görevinde kaldım. Kunka Questi verdi 4 Tane map istiyor F1 - F2 - F3 Questleri açık F4 açık değil bu questi nasıl yapıcam bilen var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

Az biraz boş zamanımı geçirmek için oynuyorum. 20 Lv' e geldim Gladiatör olucam. Test-2 görevinde kaldım. Kunka Questi verdi 4 Tane map istiyor F1 - F2 - F3 Questleri açık F4 açık değil bu questi nasıl yapıcam bilen var mı ?

Sana kırmızı questleri kaçırma diyoruz

• quote:

Az biraz boş zamanımı geçirmek için oynuyorum. 20 Lv' e geldim Gladiatör olucam. Test-2 görevinde kaldım. Kunka Questi verdi 4 Tane map istiyor F1 - F2 - F3 Questleri açık F4 açık değil bu questi nasıl yapıcam bilen var mı ?

Yo bunun kaçırmakla alakası yok, kaçırsa görevi alamaz heralde sırayla f1 f2 f3 ü yap öyle dene. Yada levelin yetmiyordur belki.
  • Türk guildi kursak artık? Para biriktircem diyorumda hemen harcıyorum
  • arkadaşlar bu arada mmosite nin yaptığı röportaja göre şuan için sınır level 60mış.
  • Cidden açak bende 30 altın felan var
  • Ben Baydım oyundan Size İyi Expler =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vyn -- 20 Haziran 2009; 10:38:49 >
  • Guildi Açtım İsmi ''DH'' Herkez davetlidir
  • Nasıl Giricem Dostum Guildine ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghanhan -- 20 Haziran 2009; 12:05:12 >
  • quote:

Bunun lvl düşüklüğüyle falan alakası yok öyle hepsini tamamlanada gerek yok sadece hani party isimleri örneğim IV farming falan varya 4 star falan onlara gir tamamla görev bitiyo sonra Dr.Farrel
  • Oyunda Mastr yani bana ulaşabilirsiniz. Gönderirim davet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

arkadaşlar bu arada mmosite nin yaptığı röportaja göre şuan için sınır level 60mış.

60 olsun zaten ben 30 um şu anda kasmak zorlaştı baya 100 e kasmak imkansız olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogii

quote:

arkadaşlar bu arada mmosite nin yaptığı röportaja göre şuan için sınır level 60mış.

60 olsun zaten ben 30 um şu anda kasmak zorlaştı baya 100 e kasmak imkansız olurdu

dogii gelirmisin guildimize?

Bu arada Guildimizin ismi değişmiştir, yeni isim TÜRKİYE'dir. Bu ismi seçmemizin sebebi oyunda bulunan Türklerin bizi tanıyıp guildimize girerek iyi bir sohbet ve arkadaşlık ortamı yaratmaktır.

Guilde girmek için oyunda altta bulunun isimlere pm atabilir veya buraya yazabilirsiniz.

Mastr
    Ninjakerow
    Niarai

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 20 Haziran 2009; 17:28:14 >

• Yaw benide alın aranıza. Level 14 oldum. O dungeon senin bu quest benim dolanıom :D
  • quote:

quote:

sınır ob için 60 ta obden çıkınca 100 olcak 100e kasmak imkansız gibi şu anda bile gına gelio kasmaktan 33 olana kdr canım çıktı artık exp ratelerimi yükseltçekler naapcaklar bilinmez

• quote:

Orjinalden alıntı: tiwaly

Yaw benide alın aranıza. Level 14 oldum. O dungeon senin bu quest benim dolanıom :D

Oyunda belirttiğim isimlere pm atarsan alırlar.
  • exp rateleri yükseltirler herhalde ama bu halde bile adamlar 40 oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

quote:

quote:

sınır ob için 60 ta obden çıkınca 100 olcak 100e kasmak imkansız gibi şu anda bile gına gelio kasmaktan 33 olana kdr canım çıktı artık exp ratelerimi yükseltçekler naapcaklar bilinmez

kasan kasıyo ama 52 lwl archer varmış oyunda röportajda okudum günde 20 saat online süresi varmış herifin.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.