Şimdi Ara

Dragon Nest EU [Open Beta] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
15.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dragon Nest 2'nin daha yapım aşamasında olduğu duyruldu. Bunun yapımı 1 yıldan fazla sürer, yayınlanması (ki ilk Kore'de yayınlanır), buraya gelmesi en iyi ihtimalle 2 yılı bulur.
  • Oh ilaç gibi oldu bu oyun ya çıkacağını unutmuşum. Ekşın Arpici
  • Oyunu birçok kişi Dungeon gir çık sisteminden dolayı beğenmiyor ancak bir alıştınız mı hiçbir farkı kalmıyor OpenWorld bir oyundan. Zaten lv 40 dan sonra sürekli party halinde olacaksınız ki başka oyunlarda da DG yapmak için party olmanız gerekiyor ^^ böyle düşünün keyfinize bakın. Oyunda "Rexax" bir sıkıntınız olursa, sormak istediğiniz bişe ulaşablirsiniz. Ben türk guildinde değilim RecepInTheHouse ve EvilNeverDies die 2 tane guild görmüştüm hala devam ediyorlar mı orası muamma..
  • oyunda oyuncu mu azalmış yoksa bana mı öyle geliyor . Kascak adam yok valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

oyunda oyuncu mu azalmış yoksa bana mı öyle geliyor . Kascak adam yok valla

dragon nest sea daha kalabalık diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunkyCE

quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

oyunda oyuncu mu azalmış yoksa bana mı öyle geliyor . Kascak adam yok valla

dragon nest sea daha kalabalık diye biliyorum

hocam orayada ben giremiyorum ip block var
  • Oyun artık bitmiştir arkadaşlar. Kimsecikler yok. Pvp 1 en fazla 2 sayfa pvp odası var. Olanlar da 1v1 zaten. Yani toplasam 20 kişi pvp yapmıyor. Kasmak istesen ayrı konu zaten 1 insan evladı yok kasacak.
    Mafoldu güzelim oyun
  • Pvp sistemini sevdiğim nadir oyunlardan biriydi, yazık oldu...
  • Beyler oyunda 28 lvl oldum bir sonraki story görevi 32 de 4 lvllik bir boşluk var 32 ye kadar nerde seri bir şekilde lvl atlayabilirim lütfen bilen biri yardım etsin.
  • tr guild i varmı
  • iyi akşamlar ben arkadaşlarımla oyuna başlamayı düşünüyordum ama server boş pvp yapan yok yorumlarını okuyunca kafam karıştı tam olarak bilgi verebilecek var mı ? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeonExceldus

iyi akşamlar ben arkadaşlarımla oyuna başlamayı düşünüyordum ama server boş pvp yapan yok yorumlarını okuyunca kafam karıştı tam olarak bilgi verebilecek var mı ? Teşekkürler

Geçen ay girdim en son. Dediğim gibi ne kasacak insan bulunuyordu ne de pvp yapacak.
    Pek değiştiğini sanmıyorum.

Oynamak istersen Dragon Nest SEA serverinde oyna. Biraz lag var ama hiç değilse kalabalık ve sürekli yenilik yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Dragon Nest 2'nin daha yapım aşamasında olduğu duyruldu. Bunun yapımı 1 yıldan fazla sürer, yayınlanması (ki ilk Kore'de yayınlanır), buraya gelmesi en iyi ihtimalle 2 yılı bulur.

aha kucuk konusmusun iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dragon nest e direk pvp serverinden başladım.
    Süper acemiyim. 20 seviye oldum. Main questleri ypaıyorum artık sadece. Zaten çok hızlı seviye atlıyor.
    Ancak itemlerle kafam karışık neyi satıp neyi atacağımı şaşırdım.
    İnternette bununla ilgili ufak bir rehber var mı ? :S

Academic ile başladım. Bilgili arkadaşlar kısa bi spoiler yapabilir mi bana 40- level stratejisi için :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husokal -- 18 Ocak 2014; 5:46:49 >
  • Herneyse. Kendi çabamla 55 level oldum. Bir guilde girdim. Sağolsun orada yardımcı oluyorlar.
    Oynamak isteyen arkadaş varsa beni oyunda bulsun elimden geleni yaparım :) nicki im husokal
  • quote:

Orijinalden alıntı: husokal

Herneyse. Kendi çabamla 55 level oldum. Bir guilde girdim. Sağolsun orada yardımcı oluyorlar.
    Oynamak isteyen arkadaş varsa beni oyunda bulsun elimden geleni yaparım :) nicki im husokal

Sea de mi oynuyosunuz hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu çoktan bıraktım. İyi günler :D
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.