Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
112.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler skilleri yanlış vermemek pointler yetcekmi diye düşünmeyin bi site vericem orda skill pointleri hesaplayabilirsiniz

http://dnarmory.com/skill-calc
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedimkara

beyler skilleri yanlış vermemek pointler yetcekmi diye düşünmeyin bi site vericem orda skill pointleri hesaplayabilirsiniz

http://dnarmory.com/skill-calc

• skill neye veriyorsunuz Sorceress olanlar yanlıs vermek istemiyorum
  • ya ben 18 lwl oldum skilleride yanlış vermisin bu skilleri sifirlamanin bi yolu yok mu yardımcı olun lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

skill neye veriyorsunuz Sorceress olanlar yanlıs vermek istemiyorum

Seçiceğin 2ci class a göre sorceress skillerini vermek gerek ateş olucaksan fire bust u 5 yap bırak glacial spikeye verme yada tam tersi buz olucaksan glacial spikeye 5 ver.Ama ben 2ci classta karışık hem ateş hem buz olurum diyosan o sana kalmış ama ilerde sp pointler yetmiyor yüksek lvl skillerini açamayabilirsin yada açarsın ama diğer skillerin lvleri düşük kalır.Tabu bu anlattığım Elemental Lord için diğer sınıfı bilmiyorum onuda açanlar anlatsın

quote:

Orijinalden alıntı: sparow14

ya ben 18 lwl oldum skilleride yanlış vermisin bu skilleri sifirlamanin bi yolu yok mu yardımcı olun lütfen

lvl 15 olunca cash shopta bi kağıt geliyor onunla resetleyebilirsin

• quote:

quote:

Seçiceğin 2ci class a göre sorceress skillerini vermek gerek ateş olucaksan fire bust u 5 yap bırak glacial spikeye verme yada tam tersi buz olucaksan glacial spikeye 5 ver.Ama ben 2ci classta karışık hem ateş hem buz olurum diyosan o sana kalmış ama ilerde sp pointler yetmiyor yüksek lvl skillerini açamayabilirsin yada açarsın ama diğer skillerin lvleri düşük kalır.Tabu bu anlattığım Elemental Lord için diğer sınıfı bilmiyorum onuda açanlar anlatsın

quote:

ya ben 18 lwl oldum skilleride yanlış vermisin bu skilleri sifirlamanin bi yolu yok mu yardımcı olun lütfen

sağol

• pff sıra beklıyoruz ya 500 kişi :D
  • Springwood serverı kayıplara karıştı yahu ne zaman geri geleceğiyle ilgili bir bilgisi olan var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogii

Springwood serverı kayıplara karıştı yahu ne zaman geri geleceğiyle ilgili bir bilgisi olan var mıdır ?

Dear players,

We are aware of the connection issues on Springwood at approximately 18:30HRS (GMT +8), causing players to encounter the following error message:

"Connection to database dropped."

The Dragon Nest SEA team is looking into the issue right now and we hope to resolve this in the soonest time possible.
    We seek your kind understanding on this.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurokurban

pff sıra beklıyoruz ya 500 kişi :D

aynen walla bende bekliyorum
  • quote:

quote:

Sizde yine beklicek bi server war bizde server seçeneği bile yok
  • quote:

quote:

quote:

Sizde yine beklicek bi server war bizde server seçeneği bile yok

şimdide oyundan attı tekrar bekliyorum 500 kişi

• 500 hızlıca girdim.Şu Abyss girdikten sonra tavşan gift falan veriyor.NPC'ye ver falan diyor.Tam olarak ne yapacağım?Birde Gemler falan var.Sarı-yeşil gibi bi tane oyun başı çok düşüyordu.Adını unuttum.Ne işe yaracak?
  • quote:

quote:

quote:

cash shop dediğin hediye olarak mı ggeliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

500 hızlıca girdim.Şu Abyss girdikten sonra tavşan gift falan veriyor.NPC'ye ver falan diyor.Tam olarak ne yapacağım?Birde Gemler falan var.Sarı-yeşil gibi bi tane oyun başı çok düşüyordu.Adını unuttum.Ne işe yaracak?

O giftlerin altında kime verebileceğin yazıyo npc ile konuşup gift seçeneğinden hediyeyi verebilirsin. Tabi npc ye gifti verebilmen için gift seçeneğinin açık olması lazım onu açmak için de y ye basıp npcyi seçerek hangi quest ile açıldığını görebilirsin. O giftler sana bir puan kazandırıyo o puanlar da sanırsam 24 level itemlerini almak için kullanılıyo olabilir wowdaki reputation sistemi gibi birşey sanırsam . Gemler de craft için lazım olur blacksmithte item production diye bir olay var orda item yapabiliyosun çok deli itemler var 24 level için.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeSTeReS

cash shop dediğin hediye olarak mı ggeliyor?

ewt hediye olarak geliyor f11 e basınca orda gift box war
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

pvp olmasada sonuçta gelicek zaten şu an 10 20 lvlsiniz direk pvpmi yapmak istiyosunuz itemleri dizmeden daha epic itemleriniz bile yoktur eminim (bu arada herkez +12 lvl item basıyor diyorda o 12 olanlar 5 10 lvl itemleri bide 24 üstü itemlere bassın kolay kolayda görelim para dayanmıyor) Oyun hoşuma gitti item yapmakla uraşıyorum ama oyunda çok berbat bişey war direk soğuttu beni 1 haftada sadece 30 item satabilme hakkım warmış.Zaten ben 30 itemi 1 günde satıyorum bide inventory bankada yer yok itemde satamıyorum ne yapcam ben bu kadar itemi çöpemi atayım.Çok fazla cash aldırtmaya çalışmışlar ama kötü yapmışlar bence çoğu kişi bırakır bu yüzden oyunu

cashle itemi yok etmeme gibi şeyler satıyorlar o yuzden kolay dedım.+ pvp yapmak için illa epic itemmi olması gerekir ?

itemi yoketmeme olayını bilmiyodum o zaman gerçekten kötü olmuş parası olan oyunda güçlü olcak böylelikle.epic itemi öylesine dedim yani biraz oyunu öğrenelim item yapalım pvp yaparız elbet ama bu cash itemleri oyunu bozuyor

arkadaşım oyuna laf atacam diye yer aramışsın oyundaki cash itemleri doğru düzgün stat vermiyor vede bu itemler herkeste var şuanda he olrsa bigün bütün seti alırsın fiyatları uçuk deil. oyunda dogru dürüst cash item yok sen cash item oyunu bozuor diorsun. adamlar iş yapıyor burada sana sürekli kendi milyar milyar para harcarken para kazanmamak gibi bir seçeneği yok tabi sürekli offline oyunları internetten indirip kopya oyun satın aldığından bizim gençlik zannediyor oyunlar hayrına yapılıp dağıtılıor.he zorunlu para harcamak zorunda deilsin ama harcarsan hem adamlar oyunu devam ettirebilir hemde sende güçlenirsin olay bu bence gayette adil bişey.,

edit: Guildimize Gelmek isteyenler Gosp / NeverTry / AccUssEd / Dante61 / Sammie / Popianna / LifeSuxTR / TriguN10XT nickli arkadaşlara pm atsın guildimiz şuanda 25 kişi ve full Türktür bu akşamda guildimizi lv5 yapacağım aceleye getirmiyorum çünkü guild kasası lv7 e açılıor ona para topluyoruz guild üyelerimiz sağolsun şimdi den 200g a yakın bir para toplandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 19 Ağustos 2011; 19:05:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

pvp olmasada sonuçta gelicek zaten şu an 10 20 lvlsiniz direk pvpmi yapmak istiyosunuz itemleri dizmeden daha epic itemleriniz bile yoktur eminim (bu arada herkez +12 lvl item basıyor diyorda o 12 olanlar 5 10 lvl itemleri bide 24 üstü itemlere bassın kolay kolayda görelim para dayanmıyor) Oyun hoşuma gitti item yapmakla uraşıyorum ama oyunda çok berbat bişey war direk soğuttu beni 1 haftada sadece 30 item satabilme hakkım warmış.Zaten ben 30 itemi 1 günde satıyorum bide inventory bankada yer yok itemde satamıyorum ne yapcam ben bu kadar itemi çöpemi atayım.Çok fazla cash aldırtmaya çalışmışlar ama kötü yapmışlar bence çoğu kişi bırakır bu yüzden oyunu

cashle itemi yok etmeme gibi şeyler satıyorlar o yuzden kolay dedım.+ pvp yapmak için illa epic itemmi olması gerekir ?

itemi yoketmeme olayını bilmiyodum o zaman gerçekten kötü olmuş parası olan oyunda güçlü olcak böylelikle.epic itemi öylesine dedim yani biraz oyunu öğrenelim item yapalım pvp yaparız elbet ama bu cash itemleri oyunu bozuyor

arkadaşım oyuna laf atacam diye yer aramışsın oyundaki cash itemleri doğru düzgün stat vermiyor vede bu itemler herkeste var şuanda he olrsa bigün bütün seti alırsın fiyatları uçuk deil. oyunda dogru dürüst cash item yok sen cash item oyunu bozuor diorsun. adamlar iş yapıyor burada sana sürekli kendi milyar milyar para harcarken para kazanmamak gibi bir seçeneği yok tabi sürekli offline oyunları internetten indirip kopya oyun satın aldığından bizim gençlik zannediyor oyunlar hayrına yapılıp dağıtılıor.he zorunlu para harcamak zorunda deilsin ama harcarsan hem adamlar oyunu devam ettirebilir hemde sende güçlenirsin olay bu bence gayette adil bişey.,

edit: Guildimize Gelmek isteyenler Gosp / NeverTry / AccUssEd / Dante61 / Sammie / Popianna / LifeSuxTR / TriguN10XT nickli arkadaşlara pm atsın guildimiz şuanda 25 kişi ve full Türktür bu akşamda guildimizi lv5 yapacağım aceleye getirmiyorum çünkü guild kasası lv7 e açılıor ona para topluyoruz guild üyelerimiz sağolsun şimdi den 200g a yakın bir para toplandı

Beni de ekle. Level 13 Archer, nick: Rdy2Kill

• bende başlamayı düşünüyorum guild için yer var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.