Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
112.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyse ya bilmeden olmuşum Acrobat.Az önce Karakter Seçim ekranında Okçu simgesi yoktu yoksa... dedim sonra k bastım Acrobat yazıyordu.
    Şimdi tek sorun dungeon için party bulmak.
    Westwood Nick Najerin.
  • Arkadaşlar bir sorum olucak.
    Gift sistemi nasıl işliyor? İtemin üzerinde hediye edilecek npc isimleri var ama onlarda hediye seçeneği açık değil.
  • benden promosyon kodu istedi ama ben direk aktive ettim oyunu indiriyorum girermi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Beramus_

Arkadaşlar bir sorum olucak.
    Gift sistemi nasıl işliyor? İtemin üzerinde hediye edilecek npc isimleri var ama onlarda hediye seçeneği açık değil.

quote:

O giftlerin altında kime verebileceğin yazıyo npc ile konuşup gift seçeneğinden hediyeyi verebilirsin. Tabi npc ye gifti verebilmen için gift seçeneğinin açık olması lazım onu açmak için de y ye basıp npcyi seçerek hangi quest ile açıldığını görebilirsin. O giftler sana bir puan kazandırıyo o puanlar da sanırsam 24 level itemlerini almak için kullanılıyo olabilir wowdaki reputation sistemi gibi birşey sanırsam .

Yukarıda biri yazmıştı bunu.
  • Arkadaşlar oyunu bilen biri SS ile invertorynin içindekileri bi açıklayabilirmi. Yeşil gemler düşüyor onlar ne işe yarıyo bide taşlar düşüyo lwl 10 yazıyo fakat anlam veremedik.. Oyun çok zevkli ama invertory çok doluyo 9 lwl olabildik. w.w da oynuyoruz. B1gbeetle
  • Nexon pvp'yi başlatmış.Bakalım bu nezaman başlıcak.
  • diriltme taşını nereden bulabilirim veya nereden satın alabilirim
  • nesteres diriltme taşı her gün sana 5 tane gelior yada gerçek parayla satın alabiliyorsun ekstra redbull yeşil gem dediklerin item yapıpmı,item upgrade i ,yada item aktivayonunda kullanılıyor.Mesala plateler var onlar ilk başta pasif oluyorlar onları heraldry npcsinde açtırıorsun daha sonrada karakterine takarsan o plate i o özellikleri verior ama takılan plate bi daha çıkmıyor bunu unutma vede mesela agate fragment yada agate rough lar itemlere + basmakta kullanılıyor.
  • @-_GHoST-_-MaCHiNe_- teşekkür ederimm. Biraz ezbere oynuyoruz oyunu 10 lwli görebildik şükür zor kasılmıyo. Güzelbir oyunn. Ama ayrıntı çok gibi
  • istersen bana pm at /w Gosp ile yardımcı olurum
  • http://b1108.hizliresim.com/11/8/20/9227.jpg bu nasıl silah kutudan cıktı hersyi %100 sizdedemi öle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KargalarınKargasası -- 20 Ağustos 2011; 16:37:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mycracer

http://b1108.hizliresim.com/11/8/20/9227.jpg bu nasıl silah kutudan cıktı hersyi %100 sizdedemi öle

O quest itemi.1 lvl sonra dungena girdigin yerdeki bir kutuya koyacaksin.Aynı tepkiyi bende vemistim arkasa ama quest itemi oldugunu sonradan quest yapınca anladım :)
  • :D bi an heycanlanmsıtım
  • arkadaşlar türk guild yokmu oyun güzelde cok karısık :( dungeon sistemini hiç bilmiyordum burda öğreniyorum yavaş yavaş party felan yapsak türkler bir araya gelsek :D
  • İndiriyorum.
  • Guild var sadece türklerden oluşuyoruz pm>>> Gosp/AccUssEd/Duubstep/NeverTry
  • Hazir oyundan yeni cikmisken yazimi yaziyim.Oncelikle dungeona girmek sıkıcı felan degil.Bugun partyle beraber 15 dunga girdik siz dusunun.Ayrica mukemmel bir tamami TÜRK guildimiz var.Guilddekilerle dungeon yapmak apayri bir zevk.Ayrica yardimlasma mukkemmel kime hangi item dusse bu size yarar mi diye sorar.Oyundaki nickim Maelstrom 22lvlim yarin 24 olurum.Level atlamak aslinda cok kolay.Yazim hatalarimdan dolayi.k.bakmayin malum mobil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperion1905 -- 20 Ağustos 2011; 19:17:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

İndiriyorum.

Kaan bişey olursa yardımcı olabilirim.Skype da açığım bütün gün.

16 olunca kasmak ne zormuş Her dungeona parti girmek çok zevkli oluyor.Özellikle skype dan konuşursanız.Acrobat'ın ilk saldırı skilli hareketli targetlar için tutturması çok zor.

Bizde 4 arkadaş guild arıyoruz aslında açmayı düşündük fakat forumdan birilerine girelim dedik. Westwood nick Najerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 20 Ağustos 2011; 19:47:12 >
  • ustad hiç biriniz online deilsinizki :S:S AyazzTR pm atarmısn türk güild için +10 levelim
  • hangi serverda türk guildi var
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.