Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
112.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda azda olsa hızlandı 400 küsür ile iniyor bişey olmazsa 1saate kdr aranızdayım
  • torrentle 20 dk falan indirdi
  • Bu 15 lvl görevi ney öyle ya.Sinir oldum çıktım oyundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beates

Bu 15 lvl görevi ney öyle ya.Sinir oldum çıktım oyundan

ben elemental lord oldum görev belli sorulara doğru cevapları vermen gerek sonra bi mapa gönderdi beni ordaki arkadaşı koruyosun o kadardı ama diğer classlarda farklımıdır bilemem
  • WestWood serverindeyim warriorum pm : Grena türklerden oluşan bi guild varsa girmek isterim .
  • Bizim guild Sırf Türk guild Adı : Oblivion 23 Türk var şuanda guilde
    guilde girmek için /w _> Gosp /NeverTry/AccUssEd/LifeSuxTR/Popianna/Sammie bu kişilere pm at
  • Server: Westwood

*Şuan için 4 level olan guildimiz çok kısa bir süre içinde 5 level olacaktır.Şuanda 48 üyemiz bulunmaktadır.

*Guild alım level sınırımız 16'dır. Acak birkaç gün içinde bu sınır 20'ye yükselecektir.

*Guildimiz global olup, guild chatten İngilizce konuşulması kuraldır.

*20 leveli geçtiğiniz zaman rütbeniz "member"'a yükseltilmektedir...

--Seviyeli, saygılı ve kurallara uyacak herkes davetlidir...

Katılmak için OccipitaL veya ParietaL isimlerine mesaj atabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ErseL_ -- 18 Ağustos 2011; 21:49:40 >
  • springwood da yokmu ya türk guildi herkez nie oraya yığılmış
  • Oyun bana baya sıkıcı geldi ya non target olması filan gayet hoşta 7/24 aynı tip dungeonlar ve pvp diye birşey olmaması gerçekten beni baya sıktı ilerdede farklı birşey goremıyecem heralde + sistemide baya kolay olmuş herkes +12lerle gezıyor filan belki ob bittikten sonra etkinliklerle arenalarla güzelleştirirler oyunuda oynamaya devam ederız
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

Oyun bana baya sıkıcı geldi ya non target olması filan gayet hoşta 7/24 aynı tip dungeonlar ve pvp diye birşey olmaması gerçekten beni baya sıktı ilerdede farklı birşey goremıyecem heralde + sistemide baya kolay olmuş herkes +12lerle gezıyor filan belki ob bittikten sonra etkinliklerle arenalarla güzelleştirirler oyunuda oynamaya devam ederız

Divine Souls ta aynen böyleydi, sadece dungeon vardı, pvp nerdeyse sıfırdı.
    Birkaç hafta sonra oyunu oynayan kalmadı, birkaç aydır oyunun konusuna mesaj atılmıyor, unutuldu yani.
    Dragonica da aynı, ilk başkarda güzel ama pvp olmaması ve hep dungeon olması son derece sıkıcı bir sistem.
  • quote:

Oyun bana baya sıkıcı geldi ya non target olması filan gayet hoşta 7/24 aynı tip dungeonlar ve pvp diye birşey olmaması gerçekten beni baya sıktı ilerdede farklı birşey goremıyecem heralde + sistemide baya kolay olmuş herkes +12lerle gezıyor filan belki ob bittikten sonra etkinliklerle arenalarla güzelleştirirler oyunuda oynamaya devam ederız

haklısın katılıyorum sana skill efektleri falan güzelde sürekli dungeon sıkıcı oluyor keşke eden eternal gibi open world olsaydı neyse oynayan arkadaşlara iyi eğlenceler iyi dungeonlar yeni çıkan oyunlari en fazla 2 gün oynayabiliyorum yine guild wars 2 ve swtor bekliyecem onlar çıkana kadarda cabal oynayicam oyundaki arkadaşlara iyi eğlenceler herkezin zevki farklı olabiliyor kimisi dungeon sistemli bir oyunu kimisi anime tarzı kimisi turn based sever zevk meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

Birkaç hafta sonra oyunu oynayan kalmadı, birkaç aydır oyunun konusuna mesaj atılmıyor, unutuldu yani.
    Dragonica da aynı, ilk başkarda güzel ama pvp olmaması ve hep dungeon olması son derece sıkıcı bir sistem.

Divine souls ile karşılaştırmak biraz yersiz sanırım. Ben onu CBT ve OBT oynamıştım, kimse alınmasın ama berbat bir oyundu...Dragon Nest ise kendini kanıtlamış bir oyun. Asyadaki yüksek oyuncu kitlesine sahip oyunlardan biri ve 2 senedir oynanıyor.
    Ayrıca şuan herhangi bir mmorpg'de bulabileceğin en iyi pvp bu oyunda. Şuan için aktif değil ki ben böyle olmasını destekliyorum. Etrafta pvp yapan yüzlerce 1lvl karakter bende istemem...

Herşeye rağmen zevk meselesidir, saygı duyarım. Biraz açıklık getirmek istedim sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: _ErseL_

quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

Divine souls ile karşılaştırmak biraz yersiz sanırım. Ben onu CBT ve OBT oynamıştım, kimse alınmasın ama berbat bir oyundu...Dragon Nest ise kendini kanıtlamış bir oyun. Asyadaki yüksek oyuncu kitlesine sahip oyunlardan biri ve 2 senedir oynanıyor.
    Ayrıca şuan herhangi bir mmorpg'de bulabileceğin en iyi pvp bu oyunda. Şuan için aktif değil ki ben böyle olmasını destekliyorum. Etrafta pvp yapan yüzlerce 1lvl karakter bende istemem...

Herşeye rağmen zevk meselesidir, saygı duyarım. Biraz açıklık getirmek istedim sadece.

bu türü sevenler için muazzam bi oyun ama dediğim gibi daha çok eventler questler ve wowa benzer bi honor sistemi

• pvp olmasada sonuçta gelicek zaten şu an 10 20 lvlsiniz direk pvpmi yapmak istiyosunuz itemleri dizmeden daha epic itemleriniz bile yoktur eminim (bu arada herkez +12 lvl item basıyor diyorda o 12 olanlar 5 10 lvl itemleri bide 24 üstü itemlere bassın kolay kolayda görelim para dayanmıyor) Oyun hoşuma gitti item yapmakla uraşıyorum ama oyunda çok berbat bişey war direk soğuttu beni 1 haftada sadece 30 item satabilme hakkım warmış.Zaten ben 30 itemi 1 günde satıyorum bide inventory bankada yer yok itemde satamıyorum ne yapcam ben bu kadar itemi çöpemi atayım.Çok fazla cash aldırtmaya çalışmışlar ama kötü yapmışlar bence çoğu kişi bırakır bu yüzden oyunu

• Arkadaşlar öncelikle merhaba.. Özellikle bu konu üzerinde durmak istiyorum. Bir kaç kere yazılmasına ramen cevap verilmemiş bu soruya.

Oyuna girdikten sonra beyaz sayfa üzerinde koşan yaratık geçiyor ve tam oyun başlarken error alıyoruz.
    ''- an error occurred while logging in Please go to dragonnest.nexon.net for troubleshooting support.''

Diye bir yazı çıkıyor bu olay bir kaç arkadaşta çıkmış. Yardımcı olabilcek kimse yokmu acaba? Sizlerde bi sıkıntı yok anlaşılan 2 ayrı pc de de aynı hatayı verdi ne yazıkki. Ne yapıcaz bu sorun için Özellikle cevap bekliyorum.. Teşekkürler
  • Oynu max 2 yada 3 hafta oynarım 2. günden sıkıldım gerçi Dungeonlara 4 kişi falan giriyoruz.Oyunda max lv kaç ayrıca En fazla 4 kişi mi alıyor dungeon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedimkara

pvp olmasada sonuçta gelicek zaten şu an 10 20 lvlsiniz direk pvpmi yapmak istiyosunuz itemleri dizmeden daha epic itemleriniz bile yoktur eminim (bu arada herkez +12 lvl item basıyor diyorda o 12 olanlar 5 10 lvl itemleri bide 24 üstü itemlere bassın kolay kolayda görelim para dayanmıyor) Oyun hoşuma gitti item yapmakla uraşıyorum ama oyunda çok berbat bişey war direk soğuttu beni 1 haftada sadece 30 item satabilme hakkım warmış.Zaten ben 30 itemi 1 günde satıyorum bide inventory bankada yer yok itemde satamıyorum ne yapcam ben bu kadar itemi çöpemi atayım.Çok fazla cash aldırtmaya çalışmışlar ama kötü yapmışlar bence çoğu kişi bırakır bu yüzden oyunu

cashle itemi yok etmeme gibi şeyler satıyorlar o yuzden kolay dedım.+ pvp yapmak için illa epic itemmi olması gerekir ?

• Arkadaşlar üzgünüm ama yazdıklarım gelmiyormu acaba? Yardımcı olabilcek kimse yokmu bu konuda? Sizler sorunsuz oynar iken biz neden giremiyoruz? Rica ediyorum bilen bişey yazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redbullx1300

Arkadaşlar üzgünüm ama yazdıklarım gelmiyormu acaba? Yardımcı olabilcek kimse yokmu bu konuda? Sizler sorunsuz oynar iken biz neden giremiyoruz? Rica ediyorum bilen bişey yazsın...

Yanlış versiyonu indirmişsin ondan o hatayı alıyorsun, sen nexon'un sürümünü indirmişsin. SEA sürümünü burdan indir dn.cherrycredits.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Oynu max 2 yada 3 hafta oynarım 2. günden sıkıldım gerçi Dungeonlara 4 kişi falan giriyoruz.Oyunda max lv kaç ayrıca En fazla 4 kişi mi alıyor dungeon?

Şimdilik en fazla 4 kişilik ilerde 8 kişilik olan dungeonlarda gelecek. Max level şuan için 24
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.