Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
112.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

quote:

Orijinalden alıntı: Basarrrr

Bu agathe fragment ları nasıl kullanacagımızı bile bir kisi varmı acaba

İtem enchant yaparken lvl 6 dan sonra 2şer agate ister. Fail olursa item değil agateler gider...

DAha kısa bir şekilde + basmak için...

bu işi anlamadım agathe denilen taşlar bende bi dünya oldu. bir kısmını yer için satmak zorunda kaldım + basmak için nereye koyacaz bunları... ben yapamadım lwl 16 dan sonramı bu işlem 6 dan sonramı?

Senin lvlin degil itemin lvli 6dan sonra

• hayır item basmada şölye ezik itemleri +8 den sonra mesela +9 için ag. fragment istior 15 lvl ve üzerileri gene +8 de baslayarak Rough ag. istior daha yükseğine gelmediğim için sadece bunları söyleyecem yeni bişeyler istediğinde güncellerim :D
  • ben westwood ta oynuyorum nickim Ossa bir sorum olucak ben spleri yanlış kullanmışım spleri sıfırlama gibi bir olanağımız varsa nerden veya nasıl olduğunu bana söylermisniz
  • bu oyunda pvp daha başlamadı deniliyor bu oyun pve üzerinemi kurulu şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparow14

ben westwood ta oynuyorum nickim Ossa bir sorum olucak ben spleri yanlış kullanmışım spleri sıfırlama gibi bir olanağımız varsa nerden veya nasıl olduğunu bana söylermisniz

Level atlamaya devam et bi' levelda cash shopdan hediye olarak sıfırlaman için bir item verilecek...

quote:

Orijinalden alıntı: Turko24

bu oyunda pvp daha başlamadı deniliyor bu oyun pve üzerinemi kurulu şimdi?

Pvp başlamadıdan kasıt daha aktifleştirilmediği, oyunda daha doğru düzgün yüksek level yokken ve sunucular tam düzene oturmamışken aktifleştirilmiyor. Bir süre sonra açılacak. Emin ol beklediğine değecek...

• Allahtan yeni server yaptilar 580 ppl bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpawnOnur -- 18 Ağustos 2011; 12:38:40 >
  • Ben bişeyi merak ediyorum bu görevleri yapmak zorundamıyız ileride class seçerken etkilermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iidir

Ben bişeyi merak ediyorum bu görevleri yapmak zorundamıyız ileride class seçerken etkilermi?

Class seçerken etkilermi bilmiyorum ama görev yapmak herzaman + kazandırır.Gerek title olsun gerekse yeni harita ve itemler olsun ve en önemlisi exp olsun bunlar önemlidir.Yap bence.
  • mavi yazılı silahlar upgrade nasıl yapılıyor ?
  • Tavsiyeniz üzerine başladım oyuna , aslında daha başlayamadım sürekli error an occurred gibi bir hata alıyorum oyunda bakım falan mı var yoksa sorun bende mi?
  • Suanda server bakima alindi.Server durumunu burdan takip edebilirsiniz;

http://www.facebook.com/dragonnestsea
  • quote:

Orijinalden alıntı: golddragonx

mavi yazılı silahlar upgrade nasıl yapılıyor ?

neyi kastediğini anlamadım ama şöyle anlatam bi tip silahlar oyunda upgrade yapılmıyor varsada biz bulamadık
    oyun 2 dk ye açılacak Ryuzaki sorun sende ben daha kimsede görmedim öle hatayı görevleri yapın dungeon %10 veriorsa görevde %10 verior
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

quote:

neyi kastediğini anlamadım ama şöyle anlatam bi tip silahlar oyunda upgrade yapılmıyor varsada biz bulamadık
    oyun 2 dk ye açılacak Ryuzaki sorun sende ben daha kimsede görmedim öle hatayı görevleri yapın dungeon %10 veriorsa görevde %10 verior

Rare itemleri upgrade etmek için rough agate lazım 16 level üstü dungeonlardan düşüyo.
  • quote:

Sanırım kastetdiğin rare itemler. Onları upgrade(sanırım bundan kastında enhance) yapmak için blacksmith'de enhance yaparken rough agate bulundurman gerekiyor üstünde...
  • Yeni başladım Westwood 12 Lv Archer.Party giriyoruz genelde şu server bekletme daha güzel olacak.Dungeon ların verdiği itemler var satayım mı sizce?Birde 15 de class olarak neyi seçeyim?
  • Server bakımdan çıktı fakat hala error alıyorum error occured while log in şeklinde yardım edebilecek biri varmı?
  • Tanrı aşkına nasıl indiriyorsunuz ? Filesonic , mediafire ve mega.upload 'da premiumsuzlar 1gb den fazla down yapamıo diğer linklerde yavaş hala indiremedim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarksman -- 18 Ağustos 2011; 15:48:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed

Tanrı aşkına nasıl indiriyorsunuz ? Filesonic , mediafire ve mega.upload 'da premiumsuzlar 1gb den fazla down yapamıo diğer linklerde yavaş hala indiremedim ?

http://download.mmosite.com/html/1/4168/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beates

quote:

Tanrı aşkına nasıl indiriyorsunuz ? Filesonic , mediafire ve mega.upload 'da premiumsuzlar 1gb den fazla down yapamıo diğer linklerde yavaş hala indiremedim ?

http://download.mmosite.com/html/1/4168/

Yavaş gene başka sitelerden başka bişey indirince 500den aşağıyı görmüyor bi bu dragon nest de böyle

• quote:

Torrent.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.