Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
112.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler abyss ye nasıl giricem soloda gidemedim 4 kişi party kurdum yine gidemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedimkara

beyler abyss ye nasıl giricem soloda gidemedim 4 kişi party kurdum yine gidemedim

her dungeon'un abyss derecesi yok ondan giremeyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkrock

quote:

beyler abyss ye nasıl giricem soloda gidemedim 4 kişi party kurdum yine gidemedim

her dungeon'un abyss derecesi yok ondan giremeyebilirsin

giremediğim kesin zaten ama nasıl girebilirim o konuda yardımcı olun
  • quote:

Eğer bütün seviyeler açık değilse (10 level öncesi dungeonlarında kapalı oluyor), abyss için master bitirmen, master içinde Hard bitirmen lazım.

Westwood'da bulunan "DarkSiders" adlı guildimize katılmak isteyenler

OccipitaL veya ParietaL adli nicklere mesaj atabilirsiniz.

Guildimiz şuanda 2lvldir. 30 kişilik üye sınırımız şuan için doludur ancak çok kısa bir süre içinde 3 level olacağız ve sınır 40'a yükselecektir...

Guildimiz karmadır. Bundan dolayı guild chat'den sadece İngilizce konuşma kuralımız bulunmaktadır.

Katılmak isteyen herkesi bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ErseL_ -- 17 Ağustos 2011; 15:37:04 >

• tamam buldum bende ama daha önce yapmadığım bi dungeondu abyys ye kadar hepsi açıktı şaşırdım.springwoodda oynayan arkadaşlar warmı nickim SHADOWORLD

bide oyun oynarken hiç kasmıyor pc ama çok fazla ısınıyor low yaptım yine aynı reset atıyo pc ısınınca sizdede öylemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grappler_Baki -- 17 Ağustos 2011; 16:07:25 >
  • şimdide sorceress deniyorum ben westwood dayım nickim welich 8 lwl oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 17 Ağustos 2011; 16:38:41 >
  • Westwood'da bulunan "DarkSiders" adlı guildimize katılmak isteyenler

Guildimiz şuanda 2lvldir. 30 kişilik üye sınırımız şuan için doludur ancak çok kısa bir süre içinde 3 level olacağız ve sınır 40'a yükselecektir...

Guildimiz karmadır. Bundan dolayı guild chat'den sadece İngilizce konuşma kuralımız bulunmaktadır.

Ve artık guildimizin bir emblemide var.
    Para desteği veren bütün üyelerimize teşekkürler
    ...
     Dragon Nest [16 Ağustos OBT!]

• Dungeon içlerinde geçiş yaparken çok beklemeye başladı.Varmı aynı sorunu olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beates

Dungeon içlerinde geçiş yaparken çok beklemeye başladı.Varmı aynı sorunu olan ?

Yoğunluktan dolayı olan bir sorun. Herkes aynı dertten yakınıyor. Gece 4'de bakım var ve Greenwood adında yeni server eklencek. Ondan sonra serverlar rahatlayacak öyle bir sorunda kalmayacaktır diye sanıyorum...
  • Dungendayken oyun gitti şimdi giremiyorum.Girmeyi deneyince dabul login diyor.Sanırım bugta kaldim sizde durum nasil ?Sadece benden kaynaklanan bir problem mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpawnOnur -- 17 Ağustos 2011; 18:28:25 >
  • Çoğunluk hangi serverdasınız beyler bende başlıyorum okçu sağlam mı vs lerde?
  • Savaşlar zevkli oluyor mu? Savaş meydanından birkaç resim koyabilir misiniz?
  • login eror aliyorum suanda oyuna giremyiorum...Şifremi degistirmek istiyorum degistiremiyorum...Site sacmaladi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpawnOnur -- 17 Ağustos 2011; 19:00:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marquen

Çoğunluk hangi serverdasınız beyler bende başlıyorum okçu sağlam mı vs lerde?

Oyunda class üstünlüğü yok, en iyisini oynayabilirsin en iyisi sen oluyorsun. Sadece skillere bak beğenirsen ol...

quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Savaşlar zevkli oluyor mu? Savaş meydanından birkaç resim koyabilir misiniz?

PvP diğer mmorpg lerin %99'undan daha iyidir emin olabilirsin. Şuanda pvp aktif değil yani maalesef o yüzden resim atamıyacağım. Ama youtube'dan pvplere bakabilirsin, muhteşem zevklidir DN pvp leri...

______________________________________________________________________________________

Westwood'da bulunan "DarkSiders" adlı guildimize katılmak isteyenler

Guildimiz şuanda 3LvL'dir. 30/40 üye doluluğu.

Guildimizde emblem bulunmaktadır.
    Para desteği veren bütün üyelerimize teşekkürler...

• quote:

hocam aynen bendede bu değindiğin sorun olmaya başladı oyundan sırf bu yüzden resmen soğudum acaba pc çok ısınıyor die düşünsemde oyunda ki ilk o güzelim ayar artık yok. bir yerden biryere gidene kadar 5-10 dk ka beklemek sıkıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

quote:

hocam aynen bendede bu değindiğin sorun olmaya başladı oyundan sırf bu yüzden resmen soğudum acaba pc çok ısınıyor die düşünsemde oyunda ki ilk o güzelim ayar artık yok. bir yerden biryere gidene kadar 5-10 dk ka beklemek sıkıcı.

aynı durum bendede var felç olmak üzereyim ,oyundan azönce çıktım ve bugün girmeyi pek planlamıyorum bu sebepten...Umarım en yakın zamanda düzeltirler.
  • Arkadaşlar r ye basınca noluyor bileniniz varmı?

Oyundaki nickim:Sixpounder
  • Evet arkaslar eski sifremi unuttum yeniden sifre hatirlat bolumune tikladim benden once kod istedi girdim mailime bir link geldi tikladim veee hata 100 den fazla denedim şifrenizi sakın unutmayin sitede hata var ve support kismida yok kimseye mail atamiyorum.2012 avrpa serverını beklyecez artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaNNiBaL_TR

quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

quote:

aynı durum bendede var felç olmak üzereyim ,oyundan azönce çıktım ve bugün girmeyi pek planlamıyorum bu sebepten...Umarım en yakın zamanda düzeltirler.

Server yoğunluğundan kaynaklı bir sorun. Biraz önce duyuru yapıldı developer'ların düzelttiğine dair ancak %50 düzeldi derken %50 düzelmedi diyor...

quote:

Orijinalden alıntı: iidir

Arkadaşlar r ye basınca noluyor bileniniz varmı?

Oyundaki nickim:Sixpounder

Sen veya partindeki biri ölünce R basarak dirilebilir veya diriltebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ErseL_ -- 17 Ağustos 2011; 20:13:33 >

• arkadaşlar siyah erkan tamamen oyundan kaynaklanıyor biz gm e derdimizi anlattık ama oda dedi üzerinde çalışıyoruz oyun açıldığından beri yapabildklerini yapacaklar ama oyun doldukça oluyor o siyah ekran ellemeyin kesinlikle bekleyin max 2-3 dk içinde siyah ekran bitip gideceginiz map açılmış oluyor bide gelmek isteyenlere sadece Türklere özel guildimizi Server : Westwood Guild: Oblivion Channel 6 da oluyoruz genelde ama channel önemli deil town dayken channel deişitrebiliorsunuz oyundan çıkmadan yada hiç beklemeden katılmak için Gosp / NeverTry / LifeSuxTr / AccUssEd / TriguN10XT nickli kullanıcılara pm atarsanız guilde girebilirsiniz guildimiz ben demin iftara giderken 18 kişiydi ama 3-4 kişi daha alınacaktı bekleyemedim iftar sebebiyle birazdanda ilk dungeon videomuzu yapacaz :D
    Edit: bize Xfire dan çok daha rahat ulaşabilirsiniz .benim Xfire nickim gosp07 xfire için chat odamızın adı ise dragonnesttr buradan bize ulaşabilirsiniz oyun içi pm dışında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 17 Ağustos 2011; 20:22:34 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.