Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
112.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keles71

Arkadaşlar oyunu indirmeye çalıştığımda sayfa görüntüleneiyor hyatası alıyorum.Torrent linkle indirmeyi denedim oda yavaş iniyor 200 geçmiyor.Acaba sitedemi sorun var:DN Downloaderi başka bir yerde bulamazmıyım?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Arkadaşlar oyunu indirmeye çalıştığımda sayfa görüntüleneiyor hyatası alıyorum.Torrent linkle indirmeyi denedim oda yavaş iniyor 200 geçmiyor.Acaba sitedemi sorun var:DN Downloaderi başka bir yerde bulamazmıyım?

+1

downloaderi hata veriyor alternatiflerler idm aracılığıyla yüklemek en mantıklısı
  • ya arkadaslar oyunun daha başında zorlanmaya başladım ilk Quest gorevini yapamadım yeşil birtane yaratık var ekranda AA DD yazıyor yapıyom takla atıyor birsey olmuyor yaratık hep bana saldırıyor ben vuruyom işlemiyor nasıl gececem
  • WestWood lvl 11 cleric nick : LifeSuxTR
  • @iskender işler neden işlemesin ? aa dd yaparak rakibin ataklarından kaçıcaksın yani tam vururken onu yapıcaksın sonra sen dalıcaksın.
  • Springwood tarafında dogii ile beraber oynuyoruz.
    Oyun içi nick forumdakiyle aynı benim.
  • İşten yeni geldim indirmeye başlıyım sabırsızlanıyorum

• WestWood serverinda Guild kurulmuştur.

"DarkSiders"

Guildimize herkes davetlidir.
    Katılmak için

OccipitaL ya da ParietaL nicklerine mesaj atabilirsiniz.

Suanda guild karmadır. İleride oluşacak nüfusa göre değişiklik yapılabilinir...

Guild Level 1 (2 olmaya az kaldı) || 20 nüfus. 9 Türk :)
  • Premium üyeliği olan sevabına verebilirmi 2dk şu oyunu indiriyim yaw
  • Yav arkadaş konu sahibi neden güncellemiyor konuyu? Sayfalar arasında dolaşıp xfire odasını mı arayacağız yoksa hangi serverda oynayacağımızı mı? Bu sabah gelemedim şuan yeni giriş yapacağım oyuna.

Edit:

Xfire da gosp07 ve Vandan2 odalarında kimse yok? Başka oda mı açtınız beyler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaysofHope -- 16 Ağustos 2011; 19:24:21 >
  • Oyun içi ve savaşlardan ssler koyabilir misiniz? Divine Souls'u seven ama open world olmadığı için oynamayan biri olarak merak ediyorum.

• WestWood serverinda Guild kurulmuştur.

"DarkSiders"

Guildimize herkes davetlidir.
    Katılmak için

OccipitaL ya da ParietaL nicklerine mesaj atabilirsiniz.

Guild Level 2.

Ayrıca Emblem için 100g gerekmektetir. Bu yüzden guilddeki herkesden ricam bu ücret için bana yardım etmeleri ve bana mail ile 3 ile 5 g arası göndermeleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ErseL_ -- 16 Ağustos 2011; 20:10:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qo0oki

quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

+1

downloaderi hata veriyor alternatiflerler idm aracılığıyla yüklemek en mantıklısı

benimki çoktan inmiş yükledim gircem birazdan
  • oyuna girdim west wood full
  • nickim NoRazZ

server:westwood
    cleric açtım şimdi bundan önce okçum vardı 10lwl clerici denicem bide

xfire kingnora96

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 17 Ağustos 2011; 1:34:09 >
  • yav arkadaşlar ben indirdim ama account açamıyom bi yardım etseniz ya
  • aynen account nasıl accaz :S
  • görevleri hep yapıyor musunuz
  • account ta yardımcı olabilecek kimse yok mu ya
  • cherry die bunları sitesi varya kardes ordan uye oluon
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.