Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
112.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dragonica nin MMORPG hali bencede cok zevkli.Sadece PvP si için başlanır
  • şuan site kapalı birazdan indiririm,çok teşekkürler ilgilenildiği için
  • KeineLust'un söylediği adresten fileserv yada başka alternatif kullanaarak indirebilirsin.

Oyuna genel olarak göz atacak olursak. Divine soul's un anime versiyonu gibi olmuş ama bunda crosshair olayı gerçekten inanılmaz bir keyf vermiş. özellikle ataklardan salve yaparak kurtulmak tam oyunculuk işi olduğunu gösteriyor. Archer oynuyorum diğer oyunların aksine archer bu oyunda çok seri özellikle bow yerine crossbow kullanırsanız dmg yemeden bir dg bitiriyorsunuz. Warriorun pvpde ki şansını çok az görüyorum bu yüzden. Dglere partiylede giriliyor exp daha fazla geliyor hemde rank daha erken bitiyor. Rank ı iyi yapmanın önemiyse dg sonlarında çıkan chestlerin renkleri değişebiliyor. Burda da oyundaki party olayının önemi açıkça ortaya çıkıyor. Biz henüz yeni 10 level olmuşken insanların itemlerini +12 yapmaları gıcığıma gitmedi değil :D
  • Evet +12 itemlari basmaya baslamislar bile bismillah daha yeni basladi oyun
  • Bu arada site gelmiş download yapamayanlar indirebilirler.http://dn.cherrycredits.com/download.php
  • Oyun geldi mi ??? Benim Oyun loading kısımında (kosan kopek ^^) takiliyor ve oyun yanitvermiyor oluyor.Bende mi problem var yoksa oyuın hala gelmedi mi ?Sitede Live olarak gozukuyor oyunun durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpawnOnur -- 16 Ağustos 2011; 12:43:16 >
  • Facebook sayfasından takip ediyorum ben henüz duyuru yapılmadı beklemeye devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpawnOnur

Oyun geldi mi ??? Benim Oyun loading kısımında (kosan kopek ^^) takiliyor ve oyun yanitvermiyor oluyor.Bende mi problem var yoksa oyuın hala gelmedi mi ?Sitede Live olarak gozukuyor oyunun durumu.

O şekilde olduktan sonra bi kaç dk bekle. Çoğu kişi 3-4dk hatta daha fazla sürüyor diye söylüyor. Serverlar online olduğu zaman 10sn sürüyor bende offline iken 1dk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ErseL_

quote:

Oyun geldi mi ??? Benim Oyun loading kısımında (kosan kopek ^^) takiliyor ve oyun yanitvermiyor oluyor.Bende mi problem var yoksa oyuın hala gelmedi mi ?Sitede Live olarak gozukuyor oyunun durumu.

O şekilde olduktan sonra bi kaç dk bekle. Çoğu kişi 3-4dk hatta daha fazla sürüyor diye söylüyor. Serverlar online olduğu zaman 10sn sürüyor bende offline iken 1dk...

Peki suanda oyun online degil dimi? Ben oyunu silip tekrar yuklemeyi bile dusunmustum saol soyledigin için :).
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _ErseL_

quote:

Peki suanda oyun online degil dimi? Ben oyunu silip tekrar yuklemeyi bile dusunmustum saol soyledigin için :).

Yok şuan bakıma aldılar 1 saatlik. Eğer uzatmazlarsa 10dk'sı kaldı bitmesi için. Yeni server ekliyorlar sunucu rahatlatmak için.
    Baştan yükleme hiç. Oyun açıldığı zaman daha kısa sürede geçecektir o yükleme ekranı (koşan poochum)

• Server ve nickleri yazarsak ulaşmamız birbirimize oyun içerisinden daha kolay olacaktır sanıyorum ki.

Server : Springwood

Nick : Arven
  • Server : WestWood

Character : OccipitaL
  • Sanirim Westwood du server

Nick; KingOni
  • sabah uyuya kalmışım server ne ara kapandı ?
  • arkadaşlar üyeliği nerden alıyoruz bu oyuna ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurdygurdy1

arkadaşlar üyeliği nerden alıyoruz bu oyuna ?

https://user.cherrycredits.com/signup buradan kayit olabilrisin.
  • Oyun geldi suanda oyundayim.
  • WestWood serverinda Guild kurulmuştur.

"DarkSiders"

Guildimize herkes davetlidir.
    Katılmak için

OccipitaL ya da ParietaL nicklerine mesaj atabilirsiniz.

Calderock Village - CH13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ErseL_ -- 16 Ağustos 2011; 13:17:14 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hurdygurdy1

arkadaşlar üyeliği nerden alıyoruz bu oyuna ?

https://user.cherrycredits.com/signup buradan kayit olabilrisin.

Teşekkürler.
  • o halde bende westwooda geçeyim madem oradayız
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.