Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
112.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya oyunu şimdi indirdim kurdum ama Launcerı tıklıyorum beni Dragon Nestin anasayfasına yönlendiriyor..Ne oyun geliyor ne de launcer,lütfen yardım edin..
  • lag durumu nasıl?
  • tamamdır ya anasayfada Play e basmam gerekiyormuş ilk günün heyecanı olsa gerek
  • oyunda lag yok bende. dungeonlardada sıfır lag dragon nest sea indiriyorsunuz yanlışlık yapmayın da:D
    dungeonlara partyle girilebiliyor isterseniz archerim ben çok seri buoyunda Arven e pm atın isterseniz beraber gireriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qo0oki -- 16 Ağustos 2011; 11:27:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

lag durumu nasıl?

kabul edileblir seviyelerde yanlız realm sayısı iki ve şuan için yetmiyor full dolu bir çıkan galiba bir daha giremiyecek. yada uzun süre bekleyecek. girişte sıra var.

dronicanın 3b hali. oyun harikaymış.. ya oyun keşke b2p olsa ama içimde kötü his var. bu oyunda f2p olup buy the win e dönüşecek. hiç olmassa p2p olsa ona bile razıyım

xfire grubu oyunun açılış heyacanı biraz dağılır gibi oldu ama oyun içindeyavaş yavaş toplanıyoz.

1. server west.... olan realmdeyim benim nick yine Chavush ve cleric pri oynayacam

biraz priden söz edeyim 1.dungeonu master seviyesinde solo 3 lwl ken kolaylıkla başardım. yane 2-3 lwl göre sağlam skilleri var ve skil efekleri harika

acaba bu oyun game pad len oynabilirmiki baktım ayar yeri bulamadım olsa süper hatta über olur.

• Oyun açıldığında Message başlığı altında '' An error occurred while logging in please go to dragonnest.nexon.net for troubleshooting support '' iletisi geliyor.Bu neyin nesidir bir bileniniz var mı ya ??
  • Tek bir serverda toplanalım. Sprinwood yada westwood var hangi serverda çoğunluk varsa orada birleşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

quote:

Orijinalden alıntı: Ares

lag durumu nasıl?

kabul edileblir seviyelerde yanlız realm sayısı iki ve şuan için yetmiyor full dolu bir çıkan galiba bir daha giremiyecek. yada uzun süre bekleyecek. girişte sıra var.

dronicanın 3b hali. oyun harikaymış.. ya oyun keşke b2p olsa ama içimde kötü his var. bu oyunda f2p olup buy the win e dönüşecek. hiç olmassa p2p olsa ona bile razıyım

xfire grubu oyunun açılış heyacanı biraz dağılır gibi oldu ama oyun içindeyavaş yavaş toplanıyoz.

1. server west.... olan realmdeyim benim nick yine Chavush ve cleric pri oynayacam

biraz priden söz edeyim 1.dungeonu master seviyesinde solo 3 lwl ken kolaylıkla başardım. yane 2-3 lwl göre sağlam skilleri var ve skil efekleri harika

acaba bu oyun game pad len oynabilirmiki baktım ayar yeri bulamadım olsa süper hatta über olur.

gamepad ile oynanabiliyor nexon'nun kini oynamıştım. Ancak benim joypadin dandikliğinden olsa gerek pek verim alamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: HaNNiBaL_TR

Oyun açıldığında Message başlığı altında '' An error occurred while logging in please go to dragonnest.nexon.net for troubleshooting support '' iletisi geliyor.Bu neyin nesidir bir bileniniz var mı ya ??

dostum 2-3 kere oyuna girdim çıktım öle bir uyarı bende çıkmadı, ben görmedim.

2. dc ilk öncekinde 450 sıra vardı bu seferki 1k dan aşa değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 16 Ağustos 2011; 12:03:41 >
  • Serverlar 1 Saat süre ile bakıma alındı. Saat 13:00'de uzatma olmaz ise oyuna tekrar girebilirsiniz.
    Bakım sonrasında yeni serverlar eklenecek ve sunucu kapasitesi arttırılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ErseL_ -- 16 Ağustos 2011; 12:01:54 >
  • Oyunda lag falan yok. Yani bende yok en azından. ( 8 MBİT ) 10 lvl cleric yaptım oyun harika. Oynadığım en iyi 3 mmorpg rahat girer. Cherry iyi iş çıkarmış. Hannibaltr yanlış oyunu indrmişsin. dragon nest sea yı indir . nexonda ip ban var sea da yok. server 1 saatliğine kapatılacak sanırım. açılanca devam kasmaya
  • dragon nest Sea indireceksiniz arkadaşlar diğeri us için olanı dn.cheery den indireceksiniz. serverlar kapandı 1 saat içinde tekrar açılacakmış yeni server geliyormuş. İsterseniz türkler olarak orayada geçebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

quote:

Orijinalden alıntı: HaNNiBaL_TR

Oyun açıldığında Message başlığı altında '' An error occurred while logging in please go to dragonnest.nexon.net for troubleshooting support '' iletisi geliyor.Bu neyin nesidir bir bileniniz var mı ya ??

dostum 2-3 kere oyuna girdim çıktım öle bir uyarı bende çıkmadı, ben görmedim.

Ya bende daha önce CN serverinde oynamıştım,oyunu denemiştim ama hiç böyle bir uyarıya şahit olmadım.Bir bileniniz varsa yardımcı olun lütfen

• tamam tamam hemen hallediyorum teşekkürler ...
  • hannibalTr oyunu hangi adresten indirdin?
  • Serverlar gitti yine haberini verdiler gerci sanırım yeni kanallar ekleyecekler.
  • arkadaş bu nedir ya bu kadarmı dolu oyun olur 600 kişi bekledim oyunu denemek için şimdide bakıma girdi
  • Oyun harika birşey yahu uzun zamandır bir oyundan bu kadar zevk almamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: qo0oki

hannibalTr oyunu hangi adresten indirdin?

hangi adresten indirdiğimi hatırlamıyorum ancak oyunun kendi sitesiydi.Download Manager gibi birşey indirdi sonra oyunu download etmeye başladı.Hangi adresten indireceğimi söyleyebilir misin acaba,tekrar yanlış olmasın ya
  • oyun çok güzel de archer la mob a vurabilmek için en az warrior kadar yaklaşmak gerekiyor mob a :)

Üste edit :

HannibaL Bu adresten indireceksinhttp://dn.cherrycredits.com/

Yine edit : şimdi youtube tan bow master skillerine baktımda uzun range skilleri varmış pardon arkadaşlar :D bu arada efektler gerçekten çok güzel keyif verici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeineLust -- 16 Ağustos 2011; 12:17:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.