Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
112.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xfire da sohbet etmek kolay mı ben bir sohbet penceresi görememiştim sanki
  • beyler kusura bakmayın okuyamadım o kadar yorumu bu açılcak olan oyuna key lazımmı giriş için bide global mı bu SEA yada NA filanmı yoksa.cevaplarsanız sevinirim
  • evet kolay bende yeni 1 saat önce indirdim olay şöyle
    indirince tools tan add friends =>username den eklemeyi seç usernameleri arat çıkan user name e davetiye yolla sonra davetiye alan kişi menün solunda altta yıldız gibi bi işaret var notifactions oradan kabul ediyor yada zaten uyari gelior oradan böyle bire bir sohbet direk nicknie tıklayınca açılıyor gayet hızlı ve kolay bide chat room açabiliyorsun biz şimdi açtık bi tane toplu ekliyoruz milleti ıoraya sende gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAViA

Xfire da sohbet etmek kolay mı ben bir sohbet penceresi görememiştim sanki

kolaymışşşş chat odası kurduk şuanda
  • peki bende indirip geliyorum o zaman

xfire id: accussed22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 16 Ağustos 2011; 0:52:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedimkara

beyler kusura bakmayın okuyamadım o kadar yorumu bu açılcak olan oyuna key lazımmı giriş için bide global mı bu SEA yada NA filanmı yoksa.cevaplarsanız sevinirim

hayır obt yani herkes girebiliyor oyuna keysiz SEA açılımı South East Asia bunun kastı Malezya ve çevresndeki bölgeler ama firma şuanda lisanslanmış ülkeler dışında hepsinin lisansını almış yani kısacası SEA yazsada bu Global olanı(amerika çin kore gibi yerler hariç onlar nexus ta yada kendi serverlarında oynuor onların ipler blocklu)
  • bayadır beklediğim bi oyundu indireyim bende bi takılayım o zaman
  • tmm o zaman xfire a gel ben suanda xfire da bulunan arkadaşların nickleri verem
    gosp07
    vandan2
    ozanozgul
    aniltezcan
    accussed22
  • Arkadaşlar ben indirdim kurdum fakat ekrana bembeyaz bi şey geliyor ve ufak bi yaratık sürekli koşup duruyor. Ondan sonrası gelmiyor?! :S
  • oyun kapalı yarın 8 gibi açılacak 7 gibi gel :D vede Xfire varsa yukarda yazdığım nickleri yoksada indirip ekle kurulumu filan kolay zaten orada toplanıyoruz ayrıca yarın sabah oradan anlaşıp akacaz :D
  • plz chavush09 uda eklen zamanında o zıkkımı kullanamamıştım bi deneyek belki ii olur.
  • Xfire kullanmıyorum.
  • 7kişiyiz 1 i offline gerisi toplu chat roomdayız bu 7 nin bende dahil 5 i bugün indirip yükledi sende istersen yapabilrsn istersen yapmazsın sana kalmış ama buradan buluşup lvl kasacaz başka türlüde gelebilirs tabi ama en rahatı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

Arkadaşlar ben indirdim kurdum fakat ekrana bembeyaz bi şey geliyor ve ufak bi yaratık sürekli koşup duruyor. Ondan sonrası gelmiyor?! :S

Biraz bekleyince login ekranı geliyor ama oyun kapalı olduğu için login ekranının gelmesi çok uzun sürüyor yarın açıldığında tahminimce az bekleme ile login olucaz
  • bende xfile kullanmıyorum zaten 1 de felan kalkarım ancak
  • Troy'dan umduğumu bulamayınca buraya geldik,iyi mi ettik görücez.
    Bende büyük ihtimalle sorceress açarım.

Xfire ID: raizencuervo
    Not:Xfire şimdi yükledim
  • xfire : cerram1
  • Bende şuan oyunda Xfire da yüklü.

Xfire nick:karaejder07

yarın erkenden açarım
  • xfireda 8 online toplamda da 9 kişiyiz hadi arkadaşlar :D
  • xfire daki arkadaşların username i yazayım
    gosp07
    vandan2
    ozanozgul
    aniltezcan
    accussed22
    karaejder07
    cerram1
    raizencuervo
    chavush09
    chat roomun ismide gosp07(ben koymadım kendi öyle oldu bilmiom zaten deismeyi :D chatrooma bunu yazarsanız bizim rooma girersiniz )
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.