Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
112.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _ErseL_

quote:

Orijinalden alıntı: FrankWoods

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FrankWoods

su an ne kayıt olabiliyorum ne de oyuna girebiliyorum. O yaratık koşuyo koşuyo sorna takılıyo. Tekrar indirmeyi deniyorum onu da yapamıyorum. herşey çökmüş

Oyun şuanda açık değil zaten. O yaratık ( poochum ) koşup kuşup oyun yüklendikten sonra "Unable to connect login server" ya da buna yakın bir uyarı alıyorsundur.
    Kayıt olup olamama durumun hakkında bir bilgim yok ki ayrıca birşeyde söyleyemem çünkü onu denemem gerekir durumu anlamam için.

Yarın sabah saat 09:00'da herhangi bir erteleme olmaz ise oyuna giriş yapabilirsin.

evet kronometre tuttum o yaratık geldikten 2dk 37 saniye sonra oyun acildi :D ohh be üyelik de aldm rahatladm. gec oldu da güc olmadı. yarn sabah 9da diyon da aga facaebookda 2pm diyolar ne iş ?

bi de usta sen cb oynadınmı ben healler acicam cleric>priest yani sen de tank ol takılam beraber :D

Dikkat ettiysen Facebook'da tam olarak şöyle geçiyor " 14:00HRS (GMT +8) ". Yani evet 2 p.m . Ve 2 p.m +8GMT diliminde TSİ 9 a.m tekabül ediyor. Yani sabah saat 09:00

CB oynama şansını maalesef yakalayamadım ancak Nexon'un NA sürümünde oynama imkanım oldu ve kusura bakma ben main olarak Acrobat olacağım. Ancak level sınırına ulaştıktan sonra (OBT sürecinde pvp açılmayacağı için) 2. olarak paladin kasmayı planlıyorum. Oyun içinde iletişime geçebiliriz yinede ve halen kimseden ses çıkmadığı için guild kurmayıda planlıyorum orayada katılırsın böylece

arkadaşım +8 GMT de 14.00 Türkiye yani +2 GMT de nası 9 buldun açıklarmısın?
    Adamların saat bizden 6 saat ileri yani yarın saat 8 de açılacak
    ayrıca cherry creditsin açtığı South East Asia yani Malezya ve çevresi diyelim kısaca ama Nexus un kinin aksine Avrupa ve diğer yerler IP blocklu olmayacak sadece Nexus'a girebilen ülkeler IP blocklu olacak bize tek eksisi Server uzak olduğundan Lag tehlikesi
    edit:
    @Cavia bence Archer ı yakın vuruşlarından dolayı açarsan hata olur archer ı açacaksan uzun mesafeden seri vuruşlar için aç ki elindeki Yay bir işe yarasın vede yakın dövüşlerde sakata gelirsin.çok istersen warriorda da acaip tekmeler var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 15 Ağustos 2011; 21:22:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

NA da yada closed betada oynayan arkadaşlar hangi classı önerirsiniz ?

Tamamen senin tercihlerine kalmış. Oyundaki classların hepsi güzel (tamam kişisel tercihim olarak warrior hariç hepsi güzel ), ne tür bir rol oynamak istiyorsan ona göre yardımcı olabiliriz belki.

Eğer pvp oyuncusu isen hangi class diğerinden üstündür diye pek düşünme Dragon Nest'de classlar ve itemlerden daha çok el becerisine dayalı. FPS oyun gibi düşün yani, BF, CoD ya da CS oynarken silahların avantaj ve dezavantajları olur ama %90 başarı oranı kabiliyettedir. Bu oyundada %90 değilde %75 say yine çok yüksek...

Sadece pve üzerine gitmeyi planlıyorsan; warrior ve sorceress solo yetenekleri archer ve cleric göre daha düşüktür. Yani warrior veya sorceress olacaksan ya sürekli party arıyacaksın ya da yanına güzel bir arkadaş bul. Archer ve cleric diğer ikisine nazaran solo daha rahat yapıyor olsada tabiki tek başına olmak işi zorlaştırır ve daha çok uğraş gerektirir...

• oh be bu iyi oldu troy online faciasından sonra :) neyse yarın erken kalkalım girelim şu SEA
  • quote:

quote:

Tamamen senin tercihlerine kalmış. Oyundaki classların hepsi güzel (tamam kişisel tercihim olarak warrior hariç hepsi güzel ), ne tür bir rol oynamak istiyorsan ona göre yardımcı olabiliriz belki.

Eğer pvp oyuncusu isen hangi class diğerinden üstündür diye pek düşünme Dragon Nest'de classlar ve itemlerden daha çok el becerisine dayalı. FPS oyun gibi düşün yani, BF, CoD ya da CS oynarken silahların avantaj ve dezavantajları olur ama %90 başarı oranı kabiliyettedir. Bu oyundada %90 değilde %75 say yine çok yüksek...

Sadece pve üzerine gitmeyi planlıyorsan; warrior ve sorceress solo yetenekleri archer ve cleric göre daha düşüktür. Yani warrior veya sorceress olacaksan ya sürekli party arıyacaksın ya da yanına güzel bir arkadaş bul. Archer ve cleric diğer ikisine nazaran solo daha rahat yapıyor olsada tabiki tek başına olmak işi zorlaştırır ve daha çok uğraş gerektirir...

bir arkadaşım var :D Benim kafamdanda ya archer yada cleric geçiyordu. Cleric videolarını izledimde biraz sanki uzaktan da vurabiliyor ? Yani acaba rangerlık özelliği demi var? Galiba cleric ile başlıyacağım duruma göre dönerim diğer classlara. Birde level sistemi nasıl ? Yani hangi oyuna benzetebilirsiniz ? Ortalama 15 lvl olmak ne kadar süremizi alır ? Cabaldaki gibi kolay mı yoksa archlord gibi mi ? Ersel xfire varsa ismim vandan2 ekle istersen. Yoksa msn veriyim: xcrixusx77@hotmail.com

• nasıl warrior ve sorcerer soloda kötü archer ve cleric iyi olabilir ki? ben hiç oynamadım sadece yanlış mı yazdın kontrol için soruyorum çünkü warrior dediğin öldürmesi en zor vede damage i en güçlü karakterlerden biridir tek eksisi genelde alan vuruşu olmadığından yavaş lvl kasması sorcerer da pvpde kötüyken sololarıyla çoklu ve yüksek elemental damage i ile parçalar buna nazaran cleric in soloda vuruşu bile düzgün yoktur vede archer ın da düşük defansı biraz kaç vura sürükler. bu yazdıklarım tamamen diğer oyunlar ve mantıksal yaklaşıma dayalıdır bu oyundan farklı olabilir farklıysa oynan biri lütfen açıklasın yarın bozguna uğramayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

quote:

Dikkat ettiysen Facebook'da tam olarak şöyle geçiyor " 14:00HRS (GMT +8) ". Yani evet 2 p.m . Ve 2 p.m +8GMT diliminde TSİ 9 a.m tekabül ediyor. Yani sabah saat 09:00

CB oynama şansını maalesef yakalayamadım ancak Nexon'un NA sürümünde oynama imkanım oldu ve kusura bakma ben main olarak Acrobat olacağım. Ancak level sınırına ulaştıktan sonra (OBT sürecinde pvp açılmayacağı için) 2. olarak paladin kasmayı planlıyorum. Oyun içinde iletişime geçebiliriz yinede ve halen kimseden ses çıkmadığı için guild kurmayıda planlıyorum orayada katılırsın böylece

ayrıca cherry creditsin açtığı South East Asia yani Malezya ve çevresi diyelim kısaca ama Nexus un kinin aksine Avrupa ve diğer yerler IP blocklu olmayacak sadece Nexus'a girebilen ülkeler IP blocklu olacak bize tek eksisi Server uzak olduğundan Lag tehlikesi

Arkadaşım öncelikle bir sakin ol ? Neye bukadar alevlendin anlamadım...

Türkiye +2GMT olduğunu bende biliyorum ancak şuanki +8GMT açar ve kendi PC saatine bakarsan saat farkı 5 oluyor buna dikkatini çekmek istiyorum. Belki greenwich sitesinde day light saving göstermiyor standart gösteriyordur ozaman saat 08:00'de açılır. Yanlış bilgilendirmişsem milleti özür dilerim onlardan...

Ayrıca "Nexus" kimdir ? Dragon Nest NA sürümünün haklarını bulunduran ve yayınlayan firmanın adı "Nexon" dur. Nasıl bir bilgisizlik içinde bağırıp çağırıyorsun anlayabilmiş değililim...

Ayrıca Cherry Credits serverları Singapurdadır ancak sürüm Avrupa ve Asyayı kapsamaktadır. Telif hakkı dolayısı ile "Nexon" firması ile anlaşmalı olarak Cherry Credits "SEA" sürümünü Amerika ve Avustralya'ya kapatmış, "Nexon" firmasıda NA sürümünü Avrupa ve Asya'ya kapatmıştır.

Lag durumuna değinmek istemiyorum, girmeden, denemeden bilemezsin firmanın kalitesini. Ayrıca görünen o ki hiçbir şeyden haberin yok yani lag olayındada saçmalamış oluyorsun...

Elimden geldiğince sakin cevap vermeye çalıştım, Forum ahalisini rahatsız ettiysem özür dilerim...
    Ancak böyle bir cehalet ile dev puntolar (bağıra çağıra) bana saldırılması pek normal değil...

• @lifesuxtr oyun max lvli 40 civar olacak diye biliyorum cleric in uzaktan vurma büyükleri var galiba genede oyunun sitesinde info/ guide tan tek tek inceleyebilirsin çok güzel skiller var havada tekmeyle sektirmekte dahil :D acaip zevkli bi oyun şu ana kadar sadece olumlu yazılar vede övülen bir oyun gördüm ben şimdi yatacam sabah 3.5 ta sahuru yapip oyunu bekleyecem başka olan varsa sölesin Xfire skype falan ekleyek açılr açılmaz beraber kasak
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşım öncelikle bir sakin ol ? Neye bukadar alevlendin anlamadım...

Türkiye +2GMT olduğunu bende biliyorum ancak şuanki +8GMT açar ve kendi PC saatine bakarsan saat farkı 5 oluyor buna dikkatini çekmek istiyorum. Belki greenwich sitesinde day light saving göstermiyor standart gösteriyordur ozaman saat 08:00'de açılır. Yanlış bilgilendirmişsem milleti özür dilerim onlardan...

Ayrıca "Nexus" kimdir ? Dragon Nest NA sürümünün haklarını bulunduran ve yayınlayan firmanın adı "Nexon" dur. Nasıl bir bilgisizlik içinde bağırıp çağırıyorsun anlayabilmiş değililim...

Ayrıca Cherry Credits serverları Singapurdadır ancak sürüm Avrupa ve Asyayı kapsamaktadır. Telif hakkı dolayısı ile "Nexon" firması ile anlaşmalı olarak Cherry Credits "SEA" sürümünü Amerika ve Avustralya'ya kapatmış, "Nexon" firmasıda NA sürümünü Avrupa ve Asya'ya kapatmıştır.

Lag durumuna değinmek istemiyorum, girmeden, denemeden bilemezsin firmanın kalitesini. Ayrıca görünen o ki hiçbir şeyden haberin yok yani lag olayındada saçmalamış oluyorsun...

Elimden geldiğince sakin cevap vermeye çalıştım, Forum ahalisini rahatsız ettiysem özür dilerim...
    Ancak böyle bir cehalet ile dev puntolar (bağıra çağıra) bana saldırılması pek normal değil...

arkadaşım sana kızgınlığım alevim yok yanlış anlama büyük yazdım çünkü sende dahil herkes görsün tutup 9 da girersen geç başlamış olursun ben seni düşündüğüm için yazdım garezim olduğundan deil yazılarını okyunca bana ufaktan terbiyesizlk yaptığını anladım oyunu bilmiyorum şirketi biliyorum forumlarınıda sürekli takip ediyorum girip oyun konularına bakarsan herkesin bahsettiği konuların %85 Lag olacak mı ve Ip ban olacak mı olduğunu görürsün aha sana örnek linkhttp://forum.cherrycredits.com/forum/topics/view/notice-obt-full-client-available-for-download-now

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 15 Ağustos 2011; 21:32:18 >

• quote:

@lifesuxtr oyun max lvli 40 civar olacak diye biliyorum cleric in uzaktan vurma büyükleri var galiba genede oyunun sitesinde info/ guide tan tek tek inceleyebilirsin çok güzel skiller var havada tekmeyle sektirmekte dahil :D acaip zevkli bi oyun şu ana kadar sadece olumlu yazılar vede övülen bir oyun gördüm ben şimdi yatacam sabah 3.5 ta sahuru yapip oyunu bekleyecem başka olan varsa sölesin Xfire skype falan ekleyek açılr açılmaz beraber kasak

Ghost ekle abi

XFire:
    Vandan2
  • quote:

quote:

quote:

bir arkadaşım var :D Benim kafamdanda ya archer yada cleric geçiyordu. Cleric videolarını izledimde biraz sanki uzaktan da vurabiliyor ? Yani acaba rangerlık özelliği demi var? Galiba cleric ile başlıyacağım duruma göre dönerim diğer classlara. Birde level sistemi nasıl ? Yani hangi oyuna benzetebilirsiniz ? Ortalama 15 lvl olmak ne kadar süremizi alır ? Cabaldaki gibi kolay mı yoksa archlord gibi mi ? Ersel xfire varsa ismim vandan2 ekle istersen. Yoksa msn veriyim: xcrixusx77@hotmail.com

Cleric melee bir class ancak range skilleri var ve kullandığı silahlardan birisi (mace yanlış hatırlamıyorsam ) elektrik oluşturup range vurabiliyor. Level sistemi aklıma benzetebilecek bir oyun gelmiyor ama 15 lvl olması oynama süresi ve daha çok dolgunluğuna ( yani sürekli görev ve dungeon yapma kastediyorum ) göre değişir. Hiç durmaksızın kasarsan 10 saat civarında olursun ama pek emin değilim hesaplamadan öylesine bi tahmini söylem bu. Ne cabal kadar kolay nede archlord gibi daha farklı :).

Maalesef xfire kullanmıyorum 2 senedir. msn de aynı şekilde yahoo var ama açmıyorum.
    Sadece Steam kullanıyorum onada imzamdan ulaşabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ErseL_ -- 15 Ağustos 2011; 21:33:49 >

• Cleric olursam hangi jobu önerirsiniz ? Priest olmak pek adetim değildir benim. Bu oyunda farkları var mı ?
  • lifesuxtr ekledim xfire dier arkadaşlarda gelsin yarın başlar başlamaz beraber akarız :D
    xfire nick
    gosp07
  • quote:

nasıl warrior ve sorcerer soloda kötü archer ve cleric iyi olabilir ki? ben hiç oynamadım sadece yanlış mı yazdın kontrol için soruyorum çünkü warrior dediğin öldürmesi en zor vede damage i en güçlü karakterlerden biridir tek eksisi genelde alan vuruşu olmadığından yavaş lvl kasması sorcerer da pvpde kötüyken sololarıyla çoklu ve yüksek elemental damage i ile parçalar buna nazaran cleric in soloda vuruşu bile düzgün yoktur vede archer ın da düşük defansı biraz kaç vura sürükler. bu yazdıklarım tamamen diğer oyunlar ve mantıksal yaklaşıma dayalıdır bu oyundan farklı olabilir farklıysa oynan biri lütfen açıklasın yarın bozguna uğramayalım

Bu oyunu diğerleri ile karıştırma. Warrior şu yüzden kötü melee bir char geniş bir range sahip olsada kalabalık mob partisinin arasına girince çok fazla hasar alıyor buda işini çok zorlaştırıyor. Sorceress ise damage'i çok iyi olsada defans konusunda sıkıntılı moblarda warrior kadar olmasada bosslarda çok sıkıntı yaşıyor.

Ayrıca sorceress ların pvpde kötü olma gibi bir durumu yok kabileyete dayalıdır. Clericler en rahat kasan class oyunda... Archer ise en iyi kaçabilen class.

Yaklaşımını anlıyorum ancak baştan söylediğim gibi bu oyunu diğerleri ile karıştırma. Tamamen yeni bir sistem burası ve diğer oyunlardan çok çok daha farklı...

quote:

arkadaşım sana kızgınlığım alevim yok yanlış anlama büyük yazdım çünkü sende dahil herkes görsün tutup 9 da girersen geç başlamış olursun ben seni düşündüğüm için yazdım garezim olduğundan deil yazılarını okyunca bana ufaktan terbiyesizlk yaptığını anladım oyunu bilmiyorum şirketi biliyorum forumlarınıda sürekli takip ediyorum girip oyun konularına bakarsan herkesin bahsettiği konuların %85 Lag olacak mı ve Ip ban olacak mı olduğunu görürsün aha sana örnek linkhttp://forum.cherrycredits.com/forum/topics/view/notice-obt-full-client-available-for-download-now

Kusura bakma öyle büyük büyük yazılar ve biraz değişik konuşmalar görünce...

Herneyse firmaları yanlış öğrenmişsin. Forumları bende takip ediyorum lag şüphesi olan kişilerin çoğu Avrupa ve Asya dışında olanlar ve zaten oyuna giremeyecek olanlar. Tabi Avrupada'da bu kaygıya düşmüş kişiler var ancak onlarınki yersiz kaygılar.

Avrupada Asya kadar hızlı bir ping beklemesemde oyunu engelleyecek bir durum olmayacağına eminim. Yani pingler internet bağlantın çok düşük değil ise 100'ün hatta 70'in üzerine çıkmayacaktır.

• quote:

Cleric olursam hangi jobu önerirsiniz ? Priest olmak pek adetim değildir benim. Bu oyunda farkları var mı ?

Healer olmak istemiyorsan geriye sadece Paladin seçeneği kalıyor. Attack biraz daha düşük defans yüksektir. Ama bu oyun diğerlerinden farklı olduğundan şunu söylemeliyimki Kore sürümünde öyle priestler gördümkü güçleri sorceress lar kadar. Ve bunun nedeni itemleri değil skilleri.

Youtube'dan kore sürümündeki 50lvl charlara bakmanı öneririm ona göre daha rahat seçim yapabilirsin.
  • Spam için özür dilerim...

Daha önce yazdığım açılış zamanını görenler için bir uyarıda bulunmak istiyorum.
    Greenwich'in sitesinin güneş ışığından yararlanma saatini değil standart saat dilimini göstermesine aldanmamdan dolayı olan bir hata sonucu,
    daha önce söylediğim 09:00'da başlayacaktır ibaresi için herkesten özür diliyorum ve açılış zamanını doğru şekilde söylemek istiyorum...

OBT, 16 Ağustos Salı Günü Türkiye Saati İle Sabah 08:00'de Başlayacaktır...

Ancak bilgiğim kadarı ile Singapur, Malezya, Çin gibi uzakdoğu ülkelerinin bazılarında gün ışığından yararlanmak için ileri veya geri saat alımı uygulaması yapılmıyor. Buda şu demek oluyorki +2GMT ile +8GMT arası saat farkı şuanda 5'dir. Ve bu şekilde olunca ;

OBT, 16 Ağustos Salı Günü Türkiye Saati İle Sabah 09:00'da Başlayacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ErseL_ -- 16 Ağustos 2011; 7:48:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

1,61 GHz 960 MB ram AMD Sempron processor 3000+ ile oyunu oynayabilirmiyim ki ? Ekran ayarları en düşükte falan. Oynanabiliyosa başlıcam bende

Bu sistemle günümüz hiçbir oyununu kasmadan oynayamazsın.

Tamam biliyom. Ne kadar kasar öyle önümü bile göremem mi. Onu soruyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

1,61 GHz 960 MB ram AMD Sempron processor 3000+ ile oyunu oynayabilirmiyim ki ? Ekran ayarları en düşükte falan. Oynanabiliyosa başlıcam bende

Bu sistemle günümüz hiçbir oyununu kasmadan oynayamazsın.

Tamam biliyom. Ne kadar kasar öyle önümü bile göremem mi. Onu soruyorum.

Muhtemelen açamayacaksın.Ya da açılsa bile donup 1 dk sonra 5sn açılıp tekrar 1 dk donacaktır.

Üzgünüm ama sistem çok düşük...

• mm Sanırım karar verdim. Başlangıç için cleric , job olarak priest seçicem.

http://www.youtube.com/watch?v=kfV2pfz-PgU
  • quote:

mm Sanırım karar verdim. Başlangıç için cleric , job olarak priest seçicem.

http://www.youtube.com/watch?v=kfV2pfz-PgU

Aslında kastettiğim buydu
    http://www.youtube.com/watch?v=8NcuJTaO9dU

Bu iki class'da priestin ileri seviyeleri. Videoda ses yok ama güçlerini görebilirsin ;)

• Arkadaşlar ben yatıyorum sahurda kalkacam Nihat Hatipoğlu bitirnce gelirim :D
    ayrıca çok güzel bir class rehberi bulduk kısaca özetliyim
    oyunda warrior tek başına acaip zorlanıcakmış ama avantajıda çok uzun combolar yapabilmesiymiş
    archerın akrobat class ı en çok kaçma skilli olan class fakat skill vurma süresi uzun vede skilleri yarıda kolay kesilebiliyormuş uzun mesafeci olduğundan
    bow master class ı ise çok güçlü damagelerine rağmen canavar yakaladımı kaçamıyor vede vuramıyorda doğru düzgün etrafı sarıldığı an öldü demekmiş
    cleric te priest partylerin gözdesi güzel defans ve block skileri ayrıca light elemental le güzel damageleri varmış ayrıca biçok heal ve buff skilliyle tam dost eksi yanı neredeyse bütün skiller heal ve buff olduğundan pklarda çok fazla iş yapamıyormuş
    paladin ise en yüksek defans özelliğine sahip en hızlı class öldürmesi en zor class 1 de heal skilli varmış ayrıca 1vs1 lerde rakip aşırı derecede güçlü değilse öldürülemezmiş(aşırıdan kasıt lvl farkı yüksek en iyi itemler vs.) grouptada çok hızlı olup neredeyse rakiplerin yarısını hızlıca yere yapıştırabiliyormuş zaten yere düştükten sonra gerisi kolay dezavantajı solocu partye alınmıor fazla alan skilli az vede canavarlar çabuk çevirebilior kovalayamıyor vede kasması çok sıkıcıymış
    vee geldik en önemli class a :D
    Sorcerer oyunun ağası olacak gibi gözüküyor rehbere vede oynayanların deneyimlerine göre
    Elemental lord en yüksek damage yapan kafa göz yıkan ayrıca pk ların lideri savaşı çevrecek isim dezavantajı kısa mesafeli vuruşları vede çoğunlukla tekli büyüleri kontrolleri zormuş vede kaçma skilleri çok azmış dikkatiniz dağılrsa ölürsünüz diyor
    Force Users ise alan skilleriyle partylerin gözdesi Nest lerde herzaman aranılan elemanmış güzel damagei vede PK için Zaman-Durdurma skilli Pknın sonucunu belirleyecek hamle olabiliyormuş.
    dezavantajı 1e 1 de çok güçsüzmüş ön saflarda savaşması imkansıza yakınmış ki zaten kimsede savaşmıyormuş genelde 1 vs 1 lerde kaç vur taktiği gruplarda da arkadaşların arkasından damage le destekleme yapıyorlarmış

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.