Şimdi Ara

Dragon Ball Z Battle of Gods izleyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
136
Cevap
1
Favori
3.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıkta belirttiğim üzere eğer izlediyseniz çok sağlam bir rakip var, peki şu uydurma dragon ball gt sonunda goku çok güçlü oluyordu acaba kim daha güçlüydü diye aklıma gelmedi değil hani.

• Dragon ball gt deki goku daha güçlü.

Ekleme:
    Filmin sonuyla ilgili dikkat.
    Ayrıca filmin sonunda rakibi bişe demişti. Ben 7. evrenin en güçlüsüyüm diye ve toplam 12 evren var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydeprem -- 22 Eylül 2013; 0:05:34 >
  • İzledim, pek beğenmedim ama. Goku bu sefer pek güçlü değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydeprem

Dragon ball gt deki goku daha güçlü.

Ekleme:
    Ayrıca filmin sonunda rakibi bişe demişti. Ben 7. evrenin en güçlüsüyüm diye ve toplam 12 evren var

tabi db gt goku derken

ssj4 gogeta değil mi? hani u shenron'u osurarak döven.

• Bende bu bölümü arıyorum ama bulamadım. izleyen arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim
  • izmitekibi İ kullanıcısına yanıt
    Hocam torrentte bulabilirsiniz.
  • quote:

Ekleme:

Hocam açıkça söylemek gerekirse ben bill'i daha güçlü buluyorum. Açıkçası elimde kesin bir kanıt yok fakat bir düşününce ss3 gokuyu parmakla dağıttı adam yani ss4 goku veya gogeta pek makul gelmedi. Bir de şey dediydi Whis sinirlenirse bir galaksiyi anında yok edebilecek güçte falan. Lakin bunların hiçbiri kesin değil dediğim gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

quote:

Ekleme:

Hocam açıkça söylemek gerekirse ben bill'i daha güçlü buluyorum. Açıkçası elimde kesin bir kanıt yok fakat bir düşününce ss3 gokuyu parmakla dağıttı adam yani ss4 goku veya gogeta pek makul gelmedi. Bir de şey dediydi Whis sinirlenirse bir galaksiyi anında yok edebilecek güçte falan. Lakin bunların hiçbiri kesin değil dediğim gibi

SSJ4 Goku dan daha güçlü olmalı SSJG Goku fakat SSJ4 Gogeta nın daha güçlü olması gerekiyor. Ama galaxy i yok edecek kadar güçlü değil SSJ4 gogeta. Onu zorlanmadan yapan Broly idi. Sonrasında bir ihtimal Vegetto olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

quote:

Ekleme:

SSJ4 Goku dan daha güçlü olmalı SSJG Goku fakat SSJ4 Gogeta nın daha güçlü olması gerekiyor. Ama galaxy i yok edecek kadar güçlü değil SSJ4 gogeta. Onu zorlanmadan yapan Broly idi. Sonrasında bir ihtimal Vegetto olur.

Ben daha brolly moviesini izlemedim çok şey kaçırıyorum gibime geliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ekleme:

İzlemeyin zaten Yani izleyinde sonlara doğru bir çözüm bulanamayınca iyice bir batırılmış İlk movie de ve 2. movie nin başlarında olması gerekenler oldu. 2. Movie de geri kalan yerler ve 3. Movie rezalet

Spoiler içinde yazayım ne olur ne olmaz
    Net olan bir şey var ki Galaxy leri çerez niyetine yok ettiği. Doğuştan sahip olduğu Legandary Super Saiyan formu ise zaten bir SSJ formunda gelinebilecek en son nokta olarak kabul ediliyor. Fiziksel güçten ve Chi tabanlı saldırılardan da etkilenmiyor yine bu şahıs. Etrafına Chi bariyeri de koyabiliyor.

Movie nin sonlarına doğru Goku nun attığı yumruk düz bir yumruk olarak gösterilsede bunun Dragon Fist olup olmadığı ile ilgili bayağı bu konularda master yapmış bir hocamızla konuşmuştum. Dediğine görede Dragon Fist olması gerekmekte. Çünkü düz bir yumruktan etkilenme olasılığı yok Broly nin. Oysaki Dragon fist DB evrenindeki en güçlü saldırı ve rakibine deydiği anda ortaya çıkan bir enerji olduğundan (ve yalnızca goku atabildiğinden) 2. movie de gördüğümüz üzere ufak bir hasar bırakıyor. Başka da birşeyyok adamda

• GT mangaya bağlı bir seri olmadığı için mangakayı pek alakadar etmiyor haliyle. DB evreni Z'de Buu saga ile sona eriyor normalde. Battle of the Gods bir nevi ova gibi bir şey. İzleyin derim çizimler falan harika olmuş.

Ek olarak en güçlü kişinin kim olduğu ile ilgili
    Filmin sonunda ölüm tanrısı kendisinin yedinci evrenin ölüm tanrısı olduğunu söylüyor yani kendisinden daha güçlü 6 ölüm tanrısı daha bulunuyor. Film boyunca yemeklerin tadına bakan şahsın ise aslında bu kişinin ustası olduğunu öğreniyoruz filmin sonunda.

Filmin sonundaki Goku'nun hayatını anlatan gerçek manga sayfaları da seriye sıfırdan başlayanlara güzel bir sürpriz oluyor. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -_-_-

quote:

quote:

quote:

quote:

Ekleme:

İzlemeyin zaten Yani izleyinde sonlara doğru bir çözüm bulanamayınca iyice bir batırılmış İlk movie de ve 2. movie nin başlarında olması gerekenler oldu. 2. Movie de geri kalan yerler ve 3. Movie rezalet

Spoiler içinde yazayım ne olur ne olmaz
    Net olan bir şey var ki Galaxy leri çerez niyetine yok ettiği. Doğuştan sahip olduğu Legandary Super Saiyan formu ise zaten bir SSJ formunda gelinebilecek en son nokta olarak kabul ediliyor. Fiziksel güçten ve Chi tabanlı saldırılardan da etkilenmiyor yine bu şahıs. Etrafına Chi bariyeri de koyabiliyor.

Movie nin sonlarına doğru Goku nun attığı yumruk düz bir yumruk olarak gösterilsede bunun Dragon Fist olup olmadığı ile ilgili bayağı bu konularda master yapmış bir hocamızla konuşmuştum. Dediğine görede Dragon Fist olması gerekmekte. Çünkü düz bir yumruktan etkilenme olasılığı yok Broly nin. Oysaki Dragon fist DB evrenindeki en güçlü saldırı ve rakibine deydiği anda ortaya çıkan bir enerji olduğundan (ve yalnızca goku atabildiğinden) 2. movie de gördüğümüz üzere ufak bir hasar bırakıyor. Başka da birşeyyok adamda

Alıntıları Göster
    Pekala hocam teşekkür ederim o zaman brolly galaksileri çerez niyetine yiyebilecek kadar güçlü goku brolly'i yeniyor ama brolly hala daha güçlü bu duumdaa goku zorlanarakta olsa galaksileri yok edebilecek kadar güçlü diyebilirmiyiz

• quote:

Pekala hocam teşekkür ederim o zaman brolly galaksileri çerez niyetine yiyebilecek kadar güçlü goku brolly'i yeniyor ama brolly hala daha güçlü bu duumdaa goku zorlanarakta olsa galaksileri yok edebilecek kadar güçlü diyebilirmiyiz

Tabikide hayir. Goku nun en ust hali olan Vegetto nun bile bu donusumun hakki olan bir form olmadikca yok etmesi imkansiz. Ssj4 Gogeta falan solar system i yok edecek kadar guclu. O movie lerde yenilmesinin nedeni neredeyse tum galaxy leri yok edip (en son yok ettigi south galaxy) goku larin galaxy lerine kadar gelmis olmasi broly nin. (iyiler kazansin temasi) Eger onu da yok ederse zaten geriye birsey kalmayacak

Spoiler i okudunuz herhalde Movie nin ilkini izlerseniz gorursunuz zaten dediklerimi
    LSSJ olmadan bile Chi tabanli saldirilardan ve fiziksel gucten etkilenmiyor. Goku, Vegeta, Piccola ile falan oyun oynuyor zaten LSSJ olunca Ustlerinde falan zipliyor psikopat

Ama gelip gorelim ki movie nin (ilk) sonlarina dogru tum karakterler Goku ya Chi lerini veriyor. Broly her zaman oldugu gibi (bu her zamanlik gokuyu oldurmeye yetiyordu bu arada) yumruk atinca Goku bunu durduruyor. Broly de ne oluyor lan demeden İkisi tam birbirine yumruk atacagi sirada nasil oluyorsa Goku ilk yumrugu atarak (burasi duz yumruk dedigim kisim ama Dragon fist olmasi lazim. Duz bir yumruktan daha dogrusu fiziksel gucten etkilenmesine imkan yok) Broly i savuruyor.

O sirada da gezegene kuyruklu yildiz carpip yok ediyo. İkinci movie nin basinda ise broly o yildiz carpmadan once bir gemiye binip dunya ya (sanirim) geliyor. (yani hizli oldugu belliydi ilk movie de. Tum saiyanlar yumruk atarken kollari bagli bir sekilde hepsinden siyriliyor. Bayagi hizli yani. Goku nun ise gene ona yumruk atmasi biraz sacmalik olsa da atmis iste Ondan sonra da o kisacik zamanda nasil gemiye bindigi onun bir hiz gostergesi olarak yorumlanabilir. Sonuçta SSj de en üst noktada) Orada da kuzey kutbuna carpiyordu.

Hem Dragon fist hemde kuzey kutbundaki soguk nedeniyle (herhalde boyle demisti konustugum hocamiz. Yanlis bilgi vermeyeyim) sok a girip normal haline donuyor. Zaten LSSJ ancak sok a girerse normal e donebilir. Tabi uyaninca bebeklik hatiralari sayesinde yine LSSJ oluyor (Dragon fist ufak bir iz birakmis baskada birsey yok) ve gerisi cokta muhim olmayan bir movie izlemeye basliyoruz

LSSJ yani Legendary Super Saiyan dogustan gelen bir form olup Sinirsiz Chi ye sahip.
    Bundan onceki LSSJ ler 2 tane var fakat onlar bebekken Sinirsiz Chi leri yuzunden bedenleri dayanmiyor ve oluyor. Babasi Paragas ta Broly i korumasi icin tac benzeri birsey yaptiriyodu belirli bir yasina kadar. Sonra zaten gerek kalmiyor.

Ha nasil anladi diyorsaniz LSSJ oldugunu. Simdi normal bir saiyan bebegi 100-200 Chi arasi doguyor. Broly ise 1000 chi ile doguyor ve hic aglamiyor. Babasi da hizlica bir gecmise yonelik arastirma yapiyor. Hem bu.iki bebegin nasil oldugunu hende broly nin lssj oldugunu anliyor

LSSJ hem en guclu fotrm oldugu gibi Ofke/duygu patlamasindaki son nokta. Hani SSj ler ne kadar artarsa o kadar vahsice dovusur ya LSSJ de ise bu vahsilik son noktaya geliyor.

SSJ 999999999999..9 < LSSJ dir normalde. Bu da Goku gibi birisi ne olursa olsun Lssj den guclu olamaz anlamina geliyor. Hikayesi icin Movie sini izleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 12 Ocak 2014; 16:00:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan için Bills tabiki Goku'dan çok daha güçlü.Sonuçta adam tanrı tek parmağıyla yendi.Ama saiyajinler doğuştan savaçı bir ırk savaştıkça güçleniyorlar sürekli limitlerini aşıyorlar.Yani Goku çok çalışırsa geçebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 12 Ocak 2014; 18:20:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Şuan için Bills tabiki Goku'dan çok daha güçlü.Sonuçta adam tanrı tek parmağıyla yendi.Ama saiyajinler doğuştan savaçı bir ırk savaştıkça güçleniyorlar sürekli limitlerini aşıyorlar.Yani Goku çok çalışırsa geçebilir.

SSJG Goku yenmedi mi onu?

• quote:

quote:

Şuan için Bills tabiki Goku'dan çok daha güçlü.Sonuçta adam tanrı tek parmağıyla yendi.Ama saiyajinler doğuştan savaçı bir ırk savaştıkça güçleniyorlar sürekli limitlerini aşıyorlar.Yani Goku çok çalışırsa geçebilir.

Valla GT serisini hiç izlemedim en sevmediğim serisi o yüzden ne oldu bitti bilmiyorum.Şuan için dedim zaten yani son filme göre konuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 12 Ocak 2014; 19:10:56 >
  • quote:

quote:

quote:

Valla GT serisini hiç izlemedim en sevmediğim serisi o yüzden ne oldu bitti bilmiyorum.Şuan için dedim zaten yani son filme göre konuştum.

God Goku Bills ile dovusuyor diye biliyorum Battle of god ta. Ben mi yanlis hatirliyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

God Goku Bills ile dovusuyor diye biliyorum Battle of god ta. Ben mi yanlis hatirliyorum

Doğru hatırlıyorsun da bills resmen dalga geçti ezdi sonunda zaten goku teslim oldu.Sen SSJG diye kısaltınca başka form sandım belki GT'de felan yenmiştir dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 12 Ocak 2014; 19:24:30 >

• Bazı arkadaşlar Gt'ye berbat demiş sebebi ne? Şu an hala Z'yi izliyorum ama bitmesine az kaldı,ondan sonra Gt'yi izleyeyim diyordum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğru hatırlıyorsun da bills resmen dalga geçti ezdi sonunda zaten goku teslim oldu.Sen SSJG diye kısaltınca başka form sandım belki GT'de felan yenmiştir dedim

Evet bas edemiyordu

birsey soracagim. Bu god goku vs bills yer altinda dovusurken goku normal haline donuyordu. Sonra ssj olup devam etti savasa ve god goku kadar iyiydi. O nasil oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 12 Ocak 2014; 19:52:41 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.