Şimdi Ara

Dragon Ball serisini izleyecektim ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sesler aşırı rahatsız edici. Görüntüler pek sorun değil ama gerçekten karakterlerin ne dediğini bile anlayamıyorum. Bu seriyi izlemesem çok şey kaybeder miyim ? Herkesin izlemesi lazım denilebilecek bir shounen mi ?

• Evet kesinlikle izlemeni öneririm. Eski bir seri olduğundan görüntü ve sesler günümüze kıyasla kötü olabilir ama bir süre sonra alışacağını düşünüyorum. En azından şans vermeni öneririm. Bu arada seri 30'lardan itibaren açılıyor ilk on yirmili bölümlerde sıkılıp kapatma dayanmaya çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Evet kesinlikle izlemeni öneririm. Eski bir seri olduğundan görüntü ve sesler günümüze kıyasla kötü olabilir ama bir süre sonra alışacağını düşünüyorum. En azından şans vermeni öneririm. Bu arada seri 30'lardan itibaren açılıyor ilk on yirmili bölümlerde sıkılıp kapatma dayanmaya çalış.
    Görüntüleri benim için kötü değil ama dediğim gibi sesler sadece sıkıntı. Ses kalitesi çok kötü geliyor ve izlerken odaklanmamı engelliyor. Eski serileri genelde izlerim ama DB kadar kötü ses kalitesine denk gelmemiştim açıkçası.
  • İngilizce dublajlı hali Japoncasından daha güzel. Anlıyorsanız İngilizce izlemenizi öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingilizce izle bence.

dragon ball ingilizce olanı gayet izlenebilir ve tatlı.

dragon ball z yerine sanırım kai vardı onu izle.

dragon ball super zaten kendiliğinden izleyeceksin.

dragon ball gt izleme sakın.
  • Seslere alıştım. Haftada 2-3 bölüm izliyorum. Fazla sevemediğim için önceliği diğer animelere verdim.
  • Nasıl gidiyor ben de izleyip izlememekte kararsizim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzumaki D Kurosaki.

Nasıl gidiyor ben de izleyip izlememekte kararsizim
    Sıkıcı. Fairy Tail , Bleach , Naruto , HxH gibi animelerin yanında sönük kalıyor. Haftada 1-2 bölüm izliyorum zaten. Ne zaman biter bilemem.
  • Çok popüler halbuki

• quote:

Çok popüler halbuki
    Bana hitap etmedi. Belki siz seversiniz.
  • Sanmıyorum böyle uzun soluklu serileri severim ama para için uzattikca uzatiyorlar iyice sogutuyorlar adami hxh iyi gercekten naruto da oyle ama fillerlar bayiyor fightlarda bi susun da dovusun diyorsun op arcları filler kivaminda bleach izleyecem henüz 15 deyim db yi 10 bolum izledim devam etmeyecem valla shounen olarak mha bleach fln izleyip full seinen devam etmeyi düşünüyorum sanırım

• Fairy Tailın da başlarındayım pek yorum yapamam sanirim ama genelde çöp diyorlar sizce izlemeli miyim?

• quote:

Sanmıyorum böyle uzun soluklu serileri severim ama para için uzattikca uzatiyorlar iyice sogutuyorlar adami hxh iyi gercekten naruto da oyle ama fillerlar bayiyor fightlarda bi susun da dovusun diyorsun op arcları filler kivaminda bleach izleyecem henüz 15 deyim db yi 10 bolum izledim devam etmeyecem valla shounen olarak mha bleach fln izleyip full seinen devam etmeyi düşünüyorum sanırım
    Uzun serileri izlerken filler bölümleri geçin. Birşey kaybetmezsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.