Şimdi Ara

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
11
Favori
25.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar kai'nin ingilizce dublajını nerden bulabilirim? biraz bakındım ama göremedim. dragon ball'dan sonra kai'nin japonca seslendirmesine alışamadım bide ingilizce deniyim istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Dragon Ball Heroes izlemeye değer mi? İzlenmeli mi?

  • Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

    24'ünde film ile ilgili duyuru olacak.


    https://mobile.twitter.com/DB_official_en/status/1413302021671702529/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N4F -- 19 Temmuz 2021; 20:12:18 >




  • Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)Janemba8000youtube
    We have a NEW Teaser Trailer for the Dragon Ball Super Movie coming out in 2022! Specifically called "Dragon Ball Super: Super Hero, it this will be the upcoming Movie that we can all expect. It will also feature brand new characters! Credit goes to the Comic Con panel https://www.youtube.com/watch?v=tvEwAQoNU8Y #Dragon Ball Super:SuperHero #DragonBallSuperMovie2022
    https://www.youtube.com/watch?v=IXHhMwFsFrc&feature=youtu.be

    teaser yayınlandı.

  • Yeni film, IMDB bilgilerine göre Türkiye'de 16 Eylül'de vizyona girecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N4F -- 26 Ağustos 2022; 0:45:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N4F kullanıcısına yanıt

    Yav bu dbs anime en son bölümü 4 sene oldu hatta geçti, ne zaman devamını getirecekler? Film ıvır zıvırlarını bıraksalar bir kenara artık.

  • twitter'dan bildiğim kadarıyla haftalık bölümler 2023'te gelebilirmiş.

    Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N4F -- 19 Temmuz 2022; 22:25:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sreylare kullanıcısına yanıt

    Ayda bir bölüm çıktığı sürece animeye uyarlanması zor. Mangasız olsa desek bunu da geçmişte tecrübe ettik, mangasız senaryo ile anime yaptılar, bu sefer manga animeyi yakaladığında aralarında hikaye ve sahne farklılıkları oluştu.

  • damn2u kullanıcısına yanıt

    Hocam ayda veya 1,5 ayda bir anime bölümü yapsalar o bile kafi. Manga 43'te Moro Arc başladı, yarın 86 mı 87 mi çıkacak. 43 tane manga yapmışlar zaten daha neyi bekletiyorlar? 3,5 senedir manga devam ediyor neredeyse.

  • Fan yapımı bi kısa film


    Baya güzel olmuş :D

    Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)Agent Mystery Meatyoutube
    この動画はファンによって作成されたものです。 収益化は一切しておりません。 ドラゴンボールを作成している鳥山明さんをとても尊敬しております。 (This is a fan project. This film is not monetised in any way, and had no budget. Thank you Akira Toriyama for inspiring an entire generation of fans). ------------------------------------------------------------ ☆PATREON: https://www.patreon.com/AgentMysteryMeat ☆TWITTER: https://twitter.com/reMENgeance ☆INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mystery_meat/ ------------------------------------------------------------ S Y N O P S I S Given diplomatic orders by the Grand Council, Vegeta, now king of the Saiyans, sets out on an interstellar assassination mission. TARGET LOCATION: PLANET EARTH OBJECTIVE NO.1: ERADICATION OBJECTIVE NO.2: PACKAGE RETRIEVAL For his life, all his training has led to this. Now, Son Goku will learn the true meaning of the title, "LEGEND." STUDIO STRAY DOG FULL TEAM CREDITS: ✪ Animation, Storyboards, Direction: NASEER PASHA. ✪ Colour Direction: MICHAEL CHUNG. ✪ Creative Audio Direction & Sound Design: DAVID VITAS. ✪ Cel Colour: NASEER PASHA, SANDIE GRUNBERG, CHRIS MORIN, MICHAEL CHUNG, MATTHEW BAKERDJIAN, MARK CONMIGO, DALE WATSON. ✪ Japanese Translation & Kanji Consultation: KANAKO PASHA. ✪ Calligraphy, Character Design, Composite: NASEER PASHA. ✪ BG Layout: KANAKO PASHA, NASEER PASHA, INES MARSAL, DALE WATSON, GIUSEPPE ARABIA, MICHAEL CHUNG, TENZIN CHIME. ✪ BG Paint: MICHAEL CHUNG, NASEER PASHA. ✪ Frame Check: CHRIS MORIN, MARK CONMIGO, JOHN CHAN, NASEER PASHA, MICHAEL CHUNG. ✪ Final QC Check: KANAKO PASHA. ✪ Final Mix & Engineering: DAVID VITAS. ✪ Music covers: COOPER MADEN ("DBZ Prologue theme," "Tournament Drums"), CHARLIE PARRA Del RIEGO ("Limit Break X Survivor"), FRIEDRICH HABETLER ("Super Saiyan 3 Goku Main Theme," "Vegeta Royal Blue Theme"). STARRING ☆ELSIE LOVE LOCK☆ ☆JORDAN WOOLLEN☆ ☆JASON ALEXANDER SUKHRAM☆ ------------------------------------------------------------ THE TEAM'S SOCIAL LINKS: Mike Chung: https://www.instagram.com/mikeballoonwatcher/ David Vitas: https://www.davidvitas.com/ Jordan Wollen: https://twitter.com/JordanWoollenVO Elsie Lovelock: https://twitter.com/ElsieLovelock Jason Alexander S: https://www.instagram.com/jay.alxnder/ Charlie Parra del Riego: youtube.com/c/charlieparradelriego Cooper Maden: https://www.linkedin.com/in/cooper-maden-3a4159240/ Friedrich Habetler: youtube.com/c/FriedrichHabetlerMusic Chris Morin: https://instagram.com/ookanjii/ Matthew Bakerdjian: https://instagram.com/matt_a_mation/ Ines Marsal: https://instagram.com/mydiamischief/ Sandie Grunberg: https://www.instagram.com/sandies_sketchbook/ Giuseppe Arabia: https://instagram.com/gsepticon/ ------------------------------------------------------------ Tools of the trade: ☆Drawing Tablet: https://amzn.to/3giyLMV ☆Fight Stick for Shortcut Hot Keys: https://amzn.to/3fizMDJ ©Studio Stray Dog. July 6, 2022. Canada. Made for fun. Production time: March 2, 2018 - July 1, 2022
    https://www.youtube.com/watch?v=1JKLM45aIik
  • Film 16eylülde ülkemizde gösterime girecekmiş

  • Manga spoilerde Freeza'nın geri döneceği ve yeni dönüşümü ile Goku ve Vegeta'yı birer yumrukla nakavt edileceğini okudum. Yeni mangayı merakla bekliyorum.

  • sreylare kullanıcısına yanıt

    Danasının ebesi derler artık, bu kadarda saçmalık ve kendini tekrar etmekte olmaz yani. DB serilerini genel olarak sevip takip etmeme rağmen artık bu dediğiniz tarz bir şey olursa bende DBS'nin saçmalık olduğunu düşünenler kulübüne katılıp seriyi takibi bırakırım.

  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)manga plus
    MANGA Plus by SHUEISHA
    https://mangaplus.shueisha.co.jp/viewer/1013770

    Buyurun, buradan bakabilirsiniz.

  • sreylare kullanıcısına yanıt

    İnsanlar DBS için neden çöp diyor anlamak çok zor değil artık. Genelde bende pek laf kondurmak istemezdim ama DB sürekli eski düşmanlardan beslenerek devam eden, yenilikçilik adına bir şey ortaya koyamayan, özellikle de Z serisinin ölümcül ciddiyetinden uzak olması, yetmedi evrenin en güçlüsü diye diye tek bir arc'da bitmeyen power up'lar ve yine ardına Freeza'nın güçlenerek çıkıp gelmesi saçmalıktan başka bir şey değil. Toriyama sıçtı sıvıyor.

  • Jiren gibi mis gibi karakter çıkarmışsın. Ne gerek var Freeza'ya anlamak güç harbiden. Çıkar yeni bi karakter Jiren gibi yada en kötü git Jirenle dövüştür tekrar ne bileyim

  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

    Ben Freeza'nın geri dönüşünü epeydir bekliyordum aslında. Freeza bu serideki potansiyeli en yüksek kişilerden biri. Sadece 4 ay çalışmayla SsjB Goku'yu zorlamıştı. Şimdi özel bir odada 10 sene çalışmış olarak döndü ve Goku ile Vegeta'yı nakavt etti. Ama Freeza'dan daha güçlüleri de olacaktır. Cell veya 17/18 tarzı bir Android bile ortaya çıksa şaşırmam. Ki'sini hissedemedikleri için nerede olduğunu da bilemezler.

  • Filmi izleyen oldu mu?

  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

    İzledim, gayet sıradan ama vakit öldürme ve hatır gönül için izlenir.

  • Umarım Toriyama en yakın zamanda nalları diker. Ulan 4 aydır tek chapter yok o kadar relaxsınız madem 2.sezonu sda başlattırınsanıza davarlar?

  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.