Arkadaşlar Oyunun Türkçesini Gerçekten Çok Güzel Yapmışsınız. Oyuna Kendimi Çok Daha Fazla Kaptırıyorum. Ancak Bi Bölümde Sorun Yaşıyorum. Bi Savaş Sonrası "Cadı" Diye Hitap Ettiğimiz Bi Kadının Evinde Uyanıyorum. Ordan O Kadının, Kızıyla Beraber Çıkcam Ama Tam Çıkarken Oyundan Atıyor :S Bunun Sebebi Nedir Acaba ? :S Haritanın Adı "Ormanın Derinlikleri"
burada ya datanın içindedir ya da override'ın içinde, uzantısı dds olan bütün dosyaları temizle.
Arkadaşlar oyunda orzammar a kadar geldim. Çeviriniz için tekrar teşekkür ederim. Ama orzammar da nerdeyse hiçbir yan görev çevrilmemiş. Anlamadan bodoslama oynuyorum. Acaba yamayı güncelledinizmi? yada buraları çevirip güncellemeyi düşünüyor musunuz?
lan 2 sinin demosunu indirdim ps3 e süper yapmışlar beyler garafikler öyle mükemmel değil ama gayet iyiler yaratıkları ortadan 2 ye filan kesiyoruz sonra büyücülerin dondurma yakma özelliği falan süper garafikler öncekilere göre daha gelişmiş ama dediğim gibi öyle çok mükemmel değil ama mükemel beyler sonra savaşçı mı büyücü mü olacağını sen seçiyon en başta ama saç falan değiştiremiyon çok güçlü bir şekilde ya nında bir arkadaşınla bir yerdesin ve yaratıklar sana saldırıyon sonra oghren i öldürdükten sonra o bölüm bitiyor ve kendi adamını yaratıyon 1 levelde ismini falan şimdi değiştire biliyon ama savaşçı vb olacağını başta seçiyon dediğim gibi onun dışında demo olduğu grubum daki bir kadının kıyafetlerini çıkartamadım dolayısıyla içamaşırı var mı bilmiyom ama garafikler güzel olduğu için hatunlarda güzel işallah 1 de olduğu gibi kerh....... vardır ve cinsel organlar güzüküyordur silahlar falan yenilenmiş yaratıkları görünüşüde ama çoğunun ismi hala aynı bence süper ps 3 de
quote:
Orijinalden alıntı: devilkingcry
grubum daki bir kadının kıyafetlerini çıkartamadım dolayısıyla içamaşırı var mı bilmiyom ama garafikler güzel olduğu için hatunlarda güzel işallah 1 de olduğu gibi kerh....... vardır ve cinsel organlar güzüküyordur
Eleman 95 li. Bu yaşta böyle oyunlar oynaman sakıncalı
%100 görmesi dileğiyle bayadır full sürümü bekliyorum bir haber gelişme verirseniz sevinirim.
beyler ve bayanlar bu oghren hala ayni gorunusu farkli ama vurma ozellikleri ayni oyunun basinda en guclu sekliyle goreceksiniz
Çeviriyi yapan arkadaşlar öncelikle atılıp tutulup söylenenlere rağmen sabırlı davranıp bize bu yamayı hemde hiç bir bedel ödemeden hediye ettiğiniz için teşekkürü bir borç bilirim. Bende sabredip %100 yamanızı beklicem... Yamanın çıkış zamanı hakkında bilgi verirseniz sevinirim emeklerinize şimdiden teşekkürler.
dragon age 2 yarın beyler ve bayanlar çıkıyor
dragon age 2 dun cikti
1haftadır nette yahu ne dünü :)
demo da 11 mart diyordu bende heralde türkiyeye çıkma tarihi zannettim doğru değilmi kandırıldım mı
arkadaşlar oyuna eski karakterimden giriyorum fakat sonra dünya haritasına çıkınca hata veriyor lütfen yardım edin :(
quote:
Orijinalden alıntı: 01230
arkadaşlar oyuna eski karakterimden giriyorum fakat sonra dünya haritasına çıkınca hata veriyor lütfen yardım edin :(
burada ya datanın içindedir ya da override'ın içinde, uzantısı dds olan bütün dosyaları temizle.
sağol ya bens adece override dekileri silmiştim :D Datanın içine bakmadım yoksa 5-6 sayfa okudum çok sağol şimdi başlıyorum sabaha biter oyun iyi geceler.
ya bende yaptım ama karakter degısmıyor anlamadım gıttı cıkan yazıda oldugunu soyluyor ama oyunda orjınsdekı adamım gelmıyor nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız acıklamalı olarak zahmet olmazsa
quote:
Orijinalden alıntı: ReBeLzb
ya bende yaptım ama karakter degısmıyor anlamadım gıttı cıkan yazıda oldugunu soyluyor ama oyunda orjınsdekı adamım gelmıyor nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız acıklamalı olarak zahmet olmazsa
hangi oyunda kullanmaya çalıştığını anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: # Ace #
%100 görmesi dileğiyle bayadır full sürümü bekliyorum bir haber gelişme verirseniz sevinirim.
Aynen bende %100 Yamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Hala oynamadım oyunu. Aylar geçti ama haber yok. Sanırım %100 olmayacak :(
Yama 100% olur hocam. O Codex'leri çevirmek inanılmaz uzun sürer. O kadarıyla idare edin derim ^^ Oyunu Tükrçe altyazılarla (yada üst XD) oynayınca bambaşka oldu! Dün akşam yine geç yattım bu yüzden, çıkamadım oyundan bir türlü. Önüme gelenle muhabbet ediyorum ^^ Yalnız ne gariptir ki, yamayı kurunca Awakenings kayboldu ^^ Birde bu DLC'leri nasıl yüklüyoruz? Dün 2 saatten fazla uğraştım beceremedim. 1.4 sürümü mevcut elimde ama her seferinde hata alıyorum. manifest.xlm ile ilgili bir hata. Yardımcı olabilecek var mı acaba?
şu anda sadece codex ve awakening mi eksik?
Arkadaşlar şuanda zamanım var yamaya devam ediliyorsa yardım edebilirim kalan kısmına dlcler de dahil. Ciddi olarak yardım etmek istiyorum.