Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.915
Cevap
12
Favori
369.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Girdiğim bazı sitelerde, çıkış tarihi olarak Ekim yazıyordu. O yüzden öyle dedim. Umarım öyle de olur...
  • gelsin gelsin, de ben hala kotor2 yi oynayamadim ona yaniyorum.
  • Önce sadece PC idi, sonra PC'den sonra konsollara da çıkacak dendi, daha sonra konsollar ile aynı anda çıkacağından PC versiyonu ertelendi dendi, şimdi de bu haber mi?

Gerçi ben henüz öyle bir duyum almadım başka sitelerden. Genelde rpgwatch'dan takip ederim. Böyle büyük bir haber orada kesin çıkardı. Belki eski bir haberdir. Oyunun zaten aylar öncesinden tamamlandığını biliyoruz. EA böyle bir halt yerse PC'deki kopyadan korktuğundan yapabilir böyle bir şeyi. Ama öyle olursa da EA'a yeminim olsun, gider kopyasını oynarım hayatta orjinalini almam DAnın.
  • Aynen. Collector's Edition'ının ön siparişini verecektim önümüzdeki hafta. Şimdi bekleyeceğim. Eğer kesinleşirse, almayacağım bu oyunu. Sırf EA yüzünden, sevmiyorum bu adamları ya! BioWare gibi bir firmanın, batmaması için iyi bir durum ama pazarlama taktikleri... O ertelenmeler... This is the new sh*t geyiği...

Bödöf...

Önemli edit: Ahahahahaha, bu Mahmut adamı hasta eder Yanlış çevirmiş haberi. Zhaha.

http://www.n4g.com/pc/News-411128.aspx

Orj. başlık. Diyor ki Pc ertelemesi yardımcı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 15 Ekim 2009; 14:15:58 >

• Ben de iş yerinde N4G sitesine giremiyordum. İyi oldu söylediğin, içim rahatladı yaw. EA böyle bir şey yapmaya cesaret edemez. PCciler EA yetkililerinin tepesine yıkar binayı.
  • Arkadaşlar yüreğime indireceksiniz...Ben de büyük bir hayal kırıklığı ile yazıları okurken en alttakileri gördüğüm anda yüzümde tebessümler aldı...İnsallah D&R'a CE sürümü gelirde alabiliriz,tek korkum fiyat durumu olacaktır bu oyun icin ama kafaya koydum alıcam orjinalini...Bu kadar doyurucu ve uzun olacak bir oyunu yok crack'mıs yok warez sitelerinden patch aramak ile geciremem
  • quote:

Orijinalden alıntı: egk11

Arkadaşlar yüreğime indireceksiniz...Ben de büyük bir hayal kırıklığı ile yazıları okurken en alttakileri gördüğüm anda yüzümde tebessümler aldı...İnsallah D&R'a CE sürümü gelirde alabiliriz,tek korkum fiyat durumu olacaktır bu oyun icin ama kafaya koydum alıcam orjinalini...Bu kadar doyurucu ve uzun olacak bir oyunu yok crack'mıs yok warez sitelerinden patch aramak ile geciremem

Bioware'in yaptığı oyunlar için son kuşuşuna kadar değer hocam.Bende fırsat bulabilirsem CE ucuzlayınca orjinal CE alabilirim.
  • Eve getireceksin kutuyu. Jelatini açacaksın, metal kutuyu elinde bir iki evirip çevirip içini açacaksın. Takacaksın orijinal kaliteli baskılı DA Dvd'sini playera, bilgisayar yüklerken sen manuali karıştıracaksın. Oyunu oynamaya başlayacaksın crack derdin olmadan, çıkaracaksın haritayı kutudan yönünü tayin edeceksin. Patch mi çıktı, göğsünü gere gere indireceksin internetten, acaba cracki ne zaman çıkacak bu patchin diye düşünmeden. Aylarca oynayacaksın, 120 saati ile dolu dolu RPG. Bütün bu oyun süresince de oyunu yapanların emeğinin karşılığını vermiş olmanın bir huzuru olacak içinde. Var mı ötesi?
  • Arkadaşlar kusura bakmayın çok fazla RPG den anlamam şimdiye kadar Fallout 3 ve Risen i oynadım RPG olarak.BU oyunun videolarına baktım da sanki tek başına bi karakteri yötemiyoruz.acaba Risen e göre nasıl bir oyun olucak yine tek bi karakter mi?
  • Dragon Age parti tabanlı bir RPG. Ancak bildiğim kadarıyla oyunu sadece ana karakteri yöneterek oynayabileceksin istersen, diğer karakterler ise bilgisayarın otomatik yönettiği bir mod mevcut olacak. Ben yine de parti kontrolünü tercih ederim. Ama Fallout 3 ve Risen'ı oynayıp beğendiysen DA'ya geçiş yapmanın vaktidir. DA seni RPG'nin daha da derinliklerine çekecektir. Yalnız bir 20 gün daha sabretmen gerekiyor. O zamana kadar The Witcher'ı oynamadıysan ona da bir bak derim.
  • The Witcher i de duydum da korkunç yav..Oblivion varmış Fallout 3 ün Kılıçlı hali ona başlamayı düşünüyorum..2 yıl önce falan bi ara Oblivon a başladım ama o zamnalar RPG den anlamazdım..Herelde şimdi oynarsam severim..Teşekkürler bu arada
  • Witcher korkunç derken herhalde korkunç derecede güzel demek istedin. Boşver Oblivion'u sen beni dinle Witcher oyna.
  • war mı bu türde çıkıcak başka oyun acaba ?
    20 gün sonra bu oyun kesin D&R'de fiyatı da 49m'dir.( çok deli tuttururum )
  • Sabır sabır
  • Konuyu üst kısımlara taşıyıp güzel bir ekran görüntüsü paylaşalım.

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Dragon Age parti tabanlı bir RPG. Ancak bildiğim kadarıyla oyunu sadece ana karakteri yöneterek oynayabileceksin istersen, diğer karakterler ise bilgisayarın otomatik yönettiği bir mod mevcut olacak. Ben yine de parti kontrolünü tercih ederim. Ama Fallout 3 ve Risen'ı oynayıp beğendiysen DA'ya geçiş yapmanın vaktidir. DA seni RPG'nin daha da derinliklerine çekecektir. Yalnız bir 20 gün daha sabretmen gerekiyor. O zamana kadar The Witcher'ı oynamadıysan ona da bir bak derim.

+1 +1 +1...Bu kadar dolu dolu bir oyunu orjinal alır,paraya acımam doğrusu...Cünkü 120 saat oynanıs varsa gercekten 3-4 ay baska oyun oynamıyacağım demektir...Umarım CE'ini 80-90 TL'den pahalı olmaz

• Gokyabgu; CE ile birlikte gelen özel zırh değil mi o?

Bu arada; oyunu deli gibi beklememe rağmen hala bilmediğim birşey var. Oyun open-world mü olacak, yoksa kotor gibi gezegenler, dragon age'de şehirler arası mı gezeceğiz?

EDIT: Ehehe. Zırhın üstündeki kan lekesi ejderha şeklinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 19 Ekim 2009; 14:30:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

Gokyabgu; CE ile birlikte gelen özel zırh değil mi o?

Bu arada; oyunu deli gibi beklememe rağmen hala bilmediğim birşey var. Oyun open-world mü olacak, yoksa kotor gibi gezegenler, dragon age'de şehirler arası mı gezeceğiz?

EDIT: Ehehe. Zırhın üstündeki kan lekesi ejderha şeklinde

Bu zırh sanırsam o değil. Bu arada CE ile gelecek zırhı, Mass Effect 2'ye yükleyip kullanabilecekmişiz. Ufak ama güzel bir olay bence.

Oyun open world olacak. Baldur's Gate gibi olacak. Oyunun başından bir noktaya kadar tek bir çizgide ilerleyecek oyun. Bir noktadan sonra görevleri kafamıza göre istediğimiz sıra ile yapabileceğiz, mekanları da istediğimiz sıra ile gezebileceğiz. Oblivionvari bir özgürlük değil bu elbette, çünkü hikaye de önemli olacak. Bioware geleneği burada da devam edecek merak etmeyin, yani en az Kotor kadar bir özgürlük bekleyebilirsiniz.

Benim grafiklerde görüp de merak ettiğim savaştıkça zırhımızın üzerine kan sıçrayıp lekelenecek mi, yoksa ekran görüntülerinde gördüğümüz karakterlerin zırhında zaten kan lekesi var mı? Eğer böyle olacaksa oldukça gerçekçi olacaktır savaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Dragon Age parti tabanlı bir RPG. Ancak bildiğim kadarıyla oyunu sadece ana karakteri yöneterek oynayabileceksin istersen, diğer karakterler ise bilgisayarın otomatik yönettiği bir mod mevcut olacak. Ben yine de parti kontrolünü tercih ederim. Ama Fallout 3 ve Risen'ı oynayıp beğendiysen DA'ya geçiş yapmanın vaktidir. DA seni RPG'nin daha da derinliklerine çekecektir. Yalnız bir 20 gün daha sabretmen gerekiyor. O zamana kadar The Witcher'ı oynamadıysan ona da bir bak derim.

+1 +1 +1...Bu kadar dolu dolu bir oyunu orjinal alır,paraya acımam doğrusu...Cünkü 120 saat oynanıs varsa gercekten 3-4 ay baska oyun oynamıyacağım demektir...Umarım CE'ini 80-90 TL'den pahalı olmaz

Benim temennim de o yönde. CE için 90 TL'yi gözden çıkardım. Artık kredi kartına kaça bölerlerse

• bugun çıkması gerekiyor di mi oyunun?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.