Şimdi Ara

DR hediye çeklerinde %15 Jestiniyap indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
5
Favori
2.428
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • D&R hediye çeklerinde %15 Jestiniyap indirimi mevcut. 50-100-150-250 ve 500 liralık çekler var. 500 lira'da 75 lira, 100 lirada 15 lira indirim oluyor :) Ben dr.com.tr'de tüm ürünlerde kullandım. DR15 indirim kodunu her gün 1 kere kullanabilirsiniz :)
    https://www.jestiniyap.com/dr

Benden bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmurMed -- 19 Nisan 2018; 11:59:19 >

• 3-4 kupon bir arada kullanılbiliyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *Kampanya, 15 Nisan-15 Mayıs 2018 tarihleri arasında geçerlidir.
    *Kampanya sadece D&R markasında geçerlidir.
    *Kampanyadan yararlanabilmek için kampanyaya özel "DR15" kupon kodunun Sepet ekranında ‘Promosyon Kodu Ekle’ bölümüne girilmesi gerekmektedir.
    *Kampanyaya ait Kupon kodu, D&R markasında bulunan Jest Çekleri’nde %15 indirim sağlar.
    *Kampanyadan bir üye günde 1 kez faydalanabilir.
    *Kampanya, stoklarla sınırlıdır.
    *Jestiniyap, önceden haber vermeksizin kampanyayı durdurma ya da değiştirme hakkını saklı tutar.
    *Kampanya kurallarının ihlal edilmesinin tespiti halinde, Jestiniyap siparişi iptal etme hakkını saklı tutar.
    *Bu kampanya başka bir Jestiniyap kampanyası ile birleştirilemez.

Hergün 1 tane 100/15 çek alıp, 100/20 indirim çeki ile birleşince + Banka harcama sözüne yada promosyonuyla birlikte, 60 liraya 100 lira satın almış oluyorsunuz birde alacağınız yayınların kitabı %35-%40 indirimli ise (yani gerçekte %10 ) %50-%45 arası indirime gelmiş oluyor. %25 indirimden sonra güzel kampanya. Geçenki Axess 200/50 anında indirimde, kadınlar gününde de %8 indirimiyle resmen 450 liraya İşbankası Kültür Yayınları Modern Klasikler serisinin 120 ye yakın kitabını almıştım.

Harikasın D&R harikasın Jestiniyap

Not: D&R mimlidir ama sağolsunlar daha benle yüzlerce kitap aldım sorun yaşamadım hiç. Özellikle okulda öğrenim gören öğrenci ve öğretmen arkadaşlara da çok alım yaptık.

Bu arada Online ve Magazada aynı anda geçerli olan çeki almaya dikkat edin.

• Bir kaç jestiniyap çeki birlikte online mağzada kullanmak mümkün müsür acaba ?

• 100/20 indirim demişsiniz, bu indirim nerede ve nasıl alınıyor acaba?
  • 100/20 İndirim çekleri Çek Satışlar kısmında satılıyor(3-4-5 Lira arasında). Çekle bu birleşiyor. D&R sitesinde hem çek girme alanı hemde indirim kodu girme alanı var. O yüzden kombo yapılabiliyor. Çekler bende geçen ayki alış verişten kalan çeklerim var, her 100 liralık alışverişe de 100/20 indirim kodu vermişti, bu ay gene bütçe kitaplara gidecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boyle Buyurdu Zerdust -- 19 Nisan 2018; 11:56:35 >
  • Mesala 4 farklı hesaptan 500’75 veren hediye çeklerinden aldım. 2000 liralik bir urune bu 4 kuponuda kullanabilir miyim ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Greyder 5500 TL Hediye Çeki
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uluscuturkey kullanıcısına yanıt
    Denemelik 2 tane 50 şer liralık çek al. Dene. Burada biri çıkıp oluyor diyip sallasa, olmazsa ne yapacaksın 4 tane çek patlar. İşini garantiye al dene önce küçük tutarlı çeklerle

Ceklerin bir tanesini siteye girdiğim zaman ikinciyi giremezsin.

Sitede kullanılmıyor, şubede kullanılır

• HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz ?

• Bu arada hatırlatayım, her çeki tek seferde kullanıp bitirmek zorundasınız (şartlarda yazıyor). Yani 100TL lik alıp bunu farklı zamanlarda parça parça kullanayım diyemiyorsunuz. O yüzden (farklı hesaplardan) 2 adet 50 lik aldım ben. Bildiren arkadaşa tşk ederim.

• fantezimuziginsevilenismi F kullanıcısına yanıt
    DR15 kodunu jestiniyap.com üzerinden d&r hediye çeki satın alırken kullanacaksınız. O şekilde %15 indirim almış olunuyor.
    "Online ve mağazalarda geçerli" yazıyor.
    Evet

• Jestiniyap kullanmamış olanlara hatırlatma, iadesi yok, yaklaşık 1 yıl kullanma süresi var, çekine göre değişen özel şartlar var, mesela benim aldığım eski çek parçalı kullanılıyordu, şartları iyi okuyun, buradaki eski tecrübeler sizi yanıltabilir

• Yorumu yapıştırırım, jestini yap kusura bakmasın.

Kığılı çek aldık "kampanyalı-indirimli ürünlerde geçerli değil" diye değiştirmişler kampanyayı. Kığılı milleti 250 tl ye gömlek almak için sıraya girecek sanıyor galiba... bi kere adı hediye çeki hediye ediyorsun adam gidiyor ürün beğeniyor ödeme yapacak o da ne seçtiği ürünlerde hediye çeki geçmiyor. fakat fakat ona da para verilmiş sonuçta çekte para kadar değeri var ama ama... Kığılıya bir daha uğramam, jestini yapı da bi düşünürüm... 3-5 aramadan sonra saolsun bir bayan yardımcı oldu...
  • Güzel indirim kaçırmayın bence :) 100tllik çek aldım 10 tl kupon kullandım 115 tllik kitap almıştım 90 tl geldi
    acaba bu indirim masterpass için oluyor mu yeni master pass tanımyanırsa 200/40 indirim var
    150lik çek alsak 220 ve üzeri sepet olsa 20 tl kupon +40tl masterpass+150tl çek olur mu deneyen varsa yazarsa iyi olur.ortalama kazanç 82.5tl oluyor :)
  • Bendeki ceklerde parca parca kullanilabilir yaziyor. Tek seferde kullanma sarti koymalari sacma olmus. 20/100 kodla birlesmesi avantaj.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.