Şimdi Ara

dr dre almamak icin ikna edin nolursunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar classic rock dinleyicisiyim birkac gun once dr dre solo kirdim. Ve tekrardan 600 tl vermek istemiyorum beni dr dre alamamak icin nolur ikna edin çünkü ses kalitesi cidden harikaydi. Bütçe 600 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Monster Dna...

Madem sesini seviyordunuz gidin bunu alın beatslerin malzemesi çok dandik

Almayın güzel kardeşim, fena kulaklıklar değiller fakat o paralara çok daha iyileri var. Ne tip bir kulaklık istediğinizi söyleyin, bulalım.
    Cebren ve hile ile aziz vatanın kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr-ü zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti'ni kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
  • Ben rock muzik dinliyorum ses kalitesi beats den geri kalmasin ve ses yalitimi iyi olsun.

Specialized Diverge Comp Carbon 2017
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktugyildirim

Ben rock muzik dinliyorum ses kalitesi beats den geri kalmasin ve ses yalitimi iyi olsun.

Grado Sr80i, Grado Sr60i vb... bir sürü kulaklık klasik rock müzik için biçilmiş kaftandaır. Tam olarak bütçenizi ve yurtiçi-yurtdışı alışveriş durumunuzu belirtin, uygun bir şey bulalım. -en azından fiyatının hakkını versin.
    Cebren ve hile ile aziz vatanın kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr-ü zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti'ni kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • goktugyildirim kullanıcısına yanıt
    Teknosada dinledim 2 gün önce, sennheiser hd201, 205 gibi serileri dinlemeye alışmış biri olarak beni hayal kırıklığınna uğrattı. Yalıtım, ve fazla bastan başka birşey göremedim, bence ederi ancak 200 lira. Aksesuarları vb olmasa bu kadar fiyat bile biçmem inanın.

Alternatifler AKG, Sennheiser, Audio Technica olabilir, hatta şuanda elmasepetinde 250 liraya 50 lira indirim varken adam gibi birşey alın derim. İmkanınız varsa yurtdışından alın derim fiyatlar daha iyi buraya göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiséAgainst -- 5 Ağustos 2013; 23:57:26 >

DONANIMHABER HALF-LİFE SERVER

Varsa şekliniz Crossfire'a bekleriz

People tell me that my personality is divided. I don't think so, but maybe it is.
  • senheiserlara bakmalısın
  • Sennheiser hd201 aldim inanin bas ve ses yalitimi haric hicbir farki yok zaten ipod da eq dan bas yukselticiyi actigimda hicbir farki kalmiyor ayrica fazladan 500 tl vermek zorunda kalmadim. Ama komigime giden iki metrelik incecik bir kablo oldu dayanıklılık acisindan zayif gibi geldi. Ama bas yukselticiyi actiginizda emin olun hic farki kalmiyor.

• sennheiser hd 518 kullanıyorum. media markt a gidince arada dinliyorum beats'i gülmek için. şaka gibi geliyor. o ses kalitesine en fazla 50 lira verilir. sadece bassları iyi denir genelde, kendiminkiyle kıyaslayınca bass da zayıf kalıyor. hd 518 kendi serisindeki diğer kulaklıklara göre bass ağırlıklı bir kulaklık. tam genel kullanım için. film, oyun, dubstep, metal hepsine gidiyor. oyunda da diğer oyun kulaklıklarına göre nasıl bilmiyorum ama bunu kullanmaya başlayınca oyunlarda banlanma oranım arttı :D adamları elimle koymuş gibi buluyorum. CS de zaten kurşunlar duvardan geçiyor. banlanma sebebimi anlamışsınızdır :D

Bilkent University - CTIS
  • bu iş biraz araba almaya benziyor bence , işin teknik kısmı yüzde otuzlarda falan , gerisi zevk meselesi :)
    moster beats in hem kulak içi kulaklığını hem wireless kulaklığını hem de bose nin mie2i sini kullanan biri olarak (arada üst modeller olmasa da elimizden sennheiser lar geçmiştir) monster beats bence gerçekten alınmaya değer bir kulaklık
    ama 600 e değil tabi :)
  • Kimse beats in hakkını yiyemez dış yapısının kalitesini hiçbir kulaklıkta bulamadım ama inananın aldığım kulaklıktan tek farkı bas ve dediğim gibi eq ayarı ile gerçekten fatkı kapayabiliyorsunuz ayrıca rock müzik dinleyen birisi olarak o kadar bas gerçekten yakışmıyordu Bon Jovi ye :D Ayrıca arada 500 tl lik bir fark inanın yok hen daha önce beats kullanmış birisi olarak söylüyorum. Hani artık bir kulaklığa 600 tl vercek olsam bu kesinlikle monster olmaz ...

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

yazik etmissin kendine keske iki kulakligida almadan once biraz arastirsaydin.

+1
  • beats kullanan arkadaslardan ozur dıleyerek soyluyorum. beast tamamen reklamlarla sısırılmıs bır markadır evet kalıtelıdır ama fıyatı kalıtesının 4 katıdır. ses yalıtımı kalıtelı muzık dınletısı dıyorsan qc15i tek geceerim bende hatta yardımcı olsunhttp://www.tamsaatinde.com/QuietComfort-15i-Acoustic-Noise-Cancelling,PR-1206708.html

Orijinalden alıntı: cyhnsr

beats kullanan arkadaslardan ozur dıleyerek soyluyorum. beast tamamen reklamlarla sısırılmıs bır markadır evet kalıtelıdır ama fıyatı kalıtesının 4 katıdır. ses yalıtımı kalıtelı muzık dınletısı dıyorsan qc15i tek geceerim bende hatta yardımcı olsunhttp://www.tamsaatinde.com/QuietComfort-15i-Acoustic-Noise-Cancelling,PR-1206708.html

Iyide bu bahsettiklerin marka olarak bose icinde aynen gecerli

• JakX kullanıcısına yanıt
    evet fıyat polıkası olarak cok pahalı urunler ama gercekten seste kalıte ıstıyorsan cok fark var nacızane fıkrım

1. bose
    2. b&w (kendım kullanıyorum)
    3. akg
    4. sennheiser
    5. klipsch
    6. denon.......
    ılk 10 da beast yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.