Şimdi Ara

Dps düşük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ne kadar iyi set yaparsam yapayım dps hep düşük hep düşük talent mi yanlış yapıldı ne oldu ben PVE seti kullanmıyorum yani PVE seti yapmak için asla gayret etmedim,etmem.Ama üzerimde furious gladiator 232 level item var hala 213 level PVE setli adamlardan daha az dps yapıyorum 3.2 dps destruction da 2.6 da affliction da ...

• Büyülerini Kullanış Şeklin Ve Sıralarını + CD lerini Düzgün Ayarlamıyorsun Arkadaşım... DPS in Düşükse Git utube da Warlock Dps Diye Arat Çıkar
  • PvE yapıyorsan neden bir PvE seti edinmiyorsun, mantıklı düşün basit bir mukayese yap bunu bir dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quentin Costa

PvE yapıyorsan neden bir PvE seti edinmiyorsun, mantıklı düşün basit bir mukayese yap bunu bir dene.

Ya hocam o kadar triumph falan biriktiyorum gidiyorum PVP seti alıyorum PVE yi nedense ben sevmiyorum herhalde böyle çok canavar öldürmeyi sevmediğimden PVE yi de sevmiyorum o yüzden PVE seti almıyorum

Çok damardan anlattım galiba hocam
  • Pve sevmiosan DPS i ne yapacaksın onuda takma kafana.
  • herşeyi boşver.sen wow u bırak bizde bu forumda senden kurtulsun artık
  • pvp setiyle pve setli bi adamı dpsde geçmeye çalışan bir insan..... allah akıl fikir versin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senin konularına hep dalga geciyor bu diye bakıyorum neden?
  • üzerinde pvp setle pve yaparak gözümde bir seviye daha atladın tebrikler
  • tüm donanım haber yötecilerine teşekkür ediyorum en sonunda kertemeyenkele nickli arkadaştan kurtulduk.uzun zamandır forumu takip ediyorum.bu tarz kişileri forumumuzdan uzak tutarsanız bundan sonra da çok sevinirim.kolay gelsin herkese
  • Konu dışındaki bim konularından dolayı böyle oldu sanırım
  • Niye banlandı ya, üzülmedim desem yeridir. Outland'de gm item'ı ile başlayan serüvenimiz bitti mi şimdi kertemeyenkele ile ?
  • Uzaklaştırılmış
    140.531110532407 gün cezanın 0 günü kaldı.

bu ne demek ola ki ?
  • 3 günlük ban bitmiş ama girmemiş demek bence
  • Arkadaş kendi isteği ile banlamış IDsini simdide açtı. Olay bu.
  • PVP setle dps yapıcaksan sana

0 / 50 / 21 talentini öneririm.

http://www.wowhead.com/?talent#IZcG0hkAbwhcghVZE0MVd0z:brT

Kullanımı en kolay talent bu.
    1) Curse of elements dot bırak bosslara
    2) Kalabalık moblara Raid of Fire
    3) Bosslara da shadow bolt atıyorsun.
    4) Bossların canı %35 in altına inincede soul fire atıyorsun.

Bu talentin avantajı: benim 2277 spellpowerım var fel armor ve destruction spellpower bonusları ile 2900 spellpowerım oluyor. imp'in her crit fire boltundan sonra ise bu spellpower 290 (%10) daha artıyor ve 3200 e kadar çıkıyor.

Bu kadar spell power bonusu ile shadow bolt atıyorsun ve critlemese bile güzel bir damage veriyor. impin damageside aşşağı yukarı 1000 normal crit 2000-2500 civarı oluyor ve demon'un da sana kazandırdığı dps ile 3500 ü tek tuşla geçiyorsun.

2277 spell power ile 5.1 dps çıkartabildim şimdiye kadar. Bir ara gearları 2600 sp'e çıkarıp critide yükseltirsem rahat 6-7 k ya çıkarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocksound -- 6 Mart 2010; 20:31:19 >

• Ya boşver ne pve'si oyun bu kadar basitleşmişken... git 3-4 wrathfull al kendine furious set çek geri kalanıda titan forged al ohhh git pvp'nin tadını çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outsider_

üzerinde pvp setle pve yaparak gözümde bir seviye daha atladın tebrikler

xD koptugum andır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.