Şimdi Ara

dP Clan Left 4 Dead ve Left 4 Dead 2 Sunucuları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
9.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  dP Clan Left 4 Dead ve Left 4 Dead 2 Sunucuları

dP Clan olarak sizlere 5 tane yeni Left 4 Dead 2 sunucusu sunuyoruz.

IP Adreslerimiz:
    L4D 2 Server#1: 88.255.86.30:27016
    L4D 2 Server#2: 88.255.86.30:27027
    L4D 2 Server#3: 88.255.86.30:27029
    L4D 2 Server#4: 88.255.86.30:27031
    L4D 2 Server#5: 88.255.86.30:27033
    L4D2 Match Server: 88.255.86.30:27050
    L4D2 Super Versus: 88.255.86.30:27060
    Skey: dpclan

İsterseniz direk IP adresi ile isterseniz de Skey'imiz ile sunuculara bağlanabilirsiniz. Tabi her zaman olduğu gibi hızlı girme scriptimiz de hazır. Tek yapmanız gereken ..steam/steamapps/common/left 4 dead 2/left4dead/cfg içine indirdiğiniz autoexec.rar dosyasının içindeki autoexec.cfg dosyasını kopyalamanız. Böylece oyuna girip lobby kurduktan sonra sırası ile;
    F4= Skey
    F5= 1 numaralı sunucu
    F6= 2 numaralı sunucu
    F7= 3 numaralı sunucu
    F8= 4 numaralı sunucu
    F9= 5 numaralı sunucu

tuşlarından istediğinize basarak sunucularımıza bağlanabilirsiniz. Unutmamanız gereken şey eğer sunucuda oynayanlar varsa giremezsiniz, o nedenle sunucunun boş olmasına dikkat edin.

Ayrıca Steam Grubumuza üye olarak oyunun anamenüsünde sunucularımızı görüp ulaşabilirsiniz.

Tabi Left 4 Dead 2'nin çıkması ile Left 4 Dead 1 sunucularımızın sayısını azalttık ve yeni bir hızlı girme script'i hazırladık. Her iki oyunun scriptlerini aşağıdan çekebilirsiniz.

Left 4 Dead Server: 88.255.86.30:27015
    Left 4 Dead Fun Server: 88.255.86.30:27040

Left 4 Dead hızlı girme scripti
    Left 4 Dead 2 hızlı girme scripti

Herkese iyi oyunlar dileriz.

Not: Tüm sunucularımıza ulaşmak için lütfen tıklayınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnacoN -- 31 Ağustos 2010; 20:03:07 >

• coop serverlarıda açmışınız anacon çok iyi etmişsiniz coop oyun oynayacağız sıklıkla sizin serverları kullanırız.
  • Coop ya da versus hiç fark etmiyor. Sunucularda Cevo mod (maç modu diyebiliriz) olmadığı sürece her sunucuda hem coop hem vs hem de survival oynayabiliyor. Lobby'nin şekline göre dedicated sunucu otomatik olarak dönüştürüyor kendini. Size önerim şu anda lobby'de console açılmadığı için mutlaka hızlı girme scriptlerimizi kullanın. Hatta ana menüde consolu açıp tırnaksız olarak "openserverbrowser" yazıp enterlarsanız server browseri ekrana gelecektir. Oradan favorites'e tıklayıp sırası ile tüm sunucularımızı ekleyin. Böylece oyuna girmeden hemen önce oradan anlık olarak sunucularımızın durumunu görebilirsiniz. 100/100Mbit'lik serverimiz ile lagsız ve kesintisiz bir oyun oynamanın zevkini yaşayın. =)
  • En yakın zamanda kullanacağız serverlarınızı, L4D'de gayet güzeldi serverlarınız, eminim yine güzeldir. Grubunuza da girdim, ana menüde çıkan serverlar iyi kolaylık oluyor.
  • aslında l4d'ın tek eksiği cs 1.6 ve benzeri oyunlardaki gibi favorite servers şeklinde server ekleyebileceğimiz bir alanın olmaması sizcece ciddi bir eksiklik değilmi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

aslında l4d'ın tek eksiği cs 1.6 ve benzeri oyunlardaki gibi favorite servers şeklinde server ekleyebileceğimiz bir alanın olmaması sizcece ciddi bir eksiklik değilmi bu?

Çözümü var, üst mesajımdan alıntı yapayım.

quote:

Orijinalden alıntı: AnacoN

Ana menüde consolu açıp tırnaksız olarak "openserverbrowser" yazıp enterlarsanız server browseri ekrana gelecektir. Oradan favorites'e tıklayıp sırası ile tüm sunucularımızı ekleyin. Böylece oyuna girmeden hemen önce oradan anlık olarak sunucularımızın durumunu görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnacoN -- 26 Kasım 2009; 14:40:43 >
  • Konsola bind istediğiiz_tuş openserverbrowser yazarsanız o tuşa bastığınız zaman liste gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Left 4 Dead - Türkçe Yama v1.3
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Coop ya da versus hiç fark etmiyor. Sunucularda Cevo mod (maç modu diyebiliriz) olmadığı sürece her sunucuda hem coop hem vs hem de survival oynayabiliyor. Lobby'nin şekline göre dedicated sunucu otomatik olarak dönüştürüyor kendini. Size önerim şu anda lobby'de console açılmadığı için mutlaka hızlı girme scriptlerimizi kullanın. Hatta ana menüde consolu açıp tırnaksız olarak "openserverbrowser" yazıp enterlarsanız server browseri ekrana gelecektir. Oradan favorites'e tıklayıp sırası ile tüm sunucularımızı ekleyin. Böylece oyuna girmeden hemen önce oradan anlık olarak sunucularımızın durumunu görebilirsiniz. 100/100Mbit'lik serverimiz ile lagsız ve kesintisiz bir oyun oynamanın zevkini yaşayın. =)

l4d 2 de cevo modmu

ilerleyebilen survival oluyomu barik

ha bu arada sorum vardı cevoyu görünce unutmuşum

sanırım oyun yeni oldugundanmıdır tam bilemiyorum ama lobi kurdugumuzda konsolu açamıyoruz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

aslında l4d'ın tek eksiği cs 1.6 ve benzeri oyunlardaki gibi favorite servers şeklinde server ekleyebileceğimiz bir alanın olmaması sizcece ciddi bir eksiklik değilmi bu?

Çözümü var, üst mesajımdan alıntı yapayım.

quote:

Ana menüde consolu açıp tırnaksız olarak "openserverbrowser" yazıp enterlarsanız server browseri ekrana gelecektir. Oradan favorites'e tıklayıp sırası ile tüm sunucularımızı ekleyin. Böylece oyuna girmeden hemen önce oradan anlık olarak sunucularımızın durumunu görebilirsiniz.

bunun gibi bi yöntemle konsolu açmak mümkünmüdür lobi lideriyken lobide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 1 Aralık 2009; 19:16:51 >

• lobideyken konsolu açmak mümkün değil malesef lobiye girmeden önce yapmanız lazım ayarları yada scriptler var onları uygularsanız tek tuşla girebiliyorsunuz.
  • ne kadar saçma ha lobiden ip giremiceksek ne anlamı var gavurların yüksek pinglerinemi kalıcaz :)
  • Anlattığım gibi l4d2 hızlı girme script dosyamızı indirirseniz lobby lideri lobby'de F tuşlarına 1 kere bastıktan sonra start game demeniz yeterli. Böylece istediğiniz sunucumuza girebilirsiniz.

Cevo için neden garip msj attığınızı anlamadım. Left 4 dead için cevo modu bulunuyordu ve büyük ihtimal 2. oyunda da çalışıyordur daha denemedim gerçi, olmadı uyumlu sürümü çıkmıştır ya da yakında çıkar.
  • Serverlarınız gayet iyi pingler vermekte ve lagsız oyunlar oynanabilmekte sanırsam siz dahil 2 sitenin l4d2 serverları mevcut dahada çoğalmasıdileklerimle... :)
  • quote:

Anlattığım gibi l4d2 hızlı girme script dosyamızı indirirseniz lobby lideri lobby'de F tuşlarına 1 kere bastıktan sonra start game demeniz yeterli. Böylece istediğiniz sunucumuza girebilirsiniz.

Cevo için neden garip msj attığınızı anlamadım. Left 4 dead için cevo modu bulunuyordu ve büyük ihtimal 2. oyunda da çalışıyordur daha denemedim gerçi, olmadı uyumlu sürümü çıkmıştır ya da yakında çıkar.

cevo sadice uzi ve normal pompalı ve dürbünlü silahla oynanan bi mod değilmi

bukadar karman çurman zombi saldırıları değişik kombinasyonlar bilinmeyen maplar taktikler varken cevoda ilerleyebilen insan takımı varmı diye sordum yaw okadarda karmaşık deildi sorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 2 Aralık 2009; 14:52:41 >

• cevo mod, yanlış olmasın, versus için:
    her bölüm tankın geldiği, yol boyunca sağlık paketi çıkmadığı, sadece hap çıktığı oyun modu.
    oyuna eğlence katıyor. bazen ai medkit konusunda çok cömert olabiliyor da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

cevo mod, yanlış olmasın, versus için:
    her bölüm tankın geldiği, yol boyunca sağlık paketi çıkmadığı, sadece hap çıktığı oyun modu.
    oyuna eğlence katıyor. bazen ai medkit konusunda çok cömert olabiliyor da...

Evet medkitler bazen deli ediyordu. Bu oyunda çok sıkmadı canımızı sanki ama.

Cevo mod için biraz öğrenmemiz ve alışmamız lazım, tutuk oynuyoruz daha.
  • Cevo modda medikitin kalkacağını hiç zannetmiyorum ben kalksa kalksa defib kalkar o kadar.L4D2 gibi sürekli hareketli olmak zorunda olduğun bir oyundan medipack kalkarsa saçmalığın ta kendisi olur ayrıca chapterlar baya uzun.O kadar versus oynadım daha ben final bölümünde 1 kere bitirilen oyun gördüm oda parishte sadece 1 kişi kaçtı kendimizi feda ettik hatta kaçsın diye.
  • Medikit olduğu sürece oyun bence çok kolay oluyor. Onun yerine pills vereceği için oyun daha çekişmeli olacaktır. Öteki türlü full cana yakın oyun bitiyor hatta medikit ile bile map bitirilebiliyor. Cevo'yu bir araştırayım ben, kurarım bir sunucumuza.
  • yalnış biliyormuşum

sadice ilaç çıkan mod güzel aslında ama l4d 2 ye bol lazım ilaç charger zaten tak tuk tak öldürüveriyor camlarda pencerelerde harbi zor l4d 2 şu an için ama ilerdde ne püff noktaları bulunur bilmem
  • Server IP'miz değişmiştir. İlk mesajı güncelledim, ayrıca hızlı girme scriptlerini de güncelledim. Yenilerini ilk mesajdaki linklerden indirip oyuna atarak tekrar eskisi gibi sunucularımızda oynayabilirsiniz.
  • beyler steamdeyim bende bu script olaylarını anlamam o yuzden direk steam ismimi yazıyorum buraya ottomanboy. yabancılarla oynamaktan sıkıldım kutfen eklyin headset var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.