Şimdi Ara

dP Clan Left 4 Dead ve Left 4 Dead 2 Sunucuları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
9.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Script ile steam id yazmanın ne gibi bir ortak yönü var acaba? Ben lobby kurmayı beceremiyorum lütfen beni kurduğunuz oyunlara alın anlamına mı geliyor? Yukarıda açık bir şekilde anlattım, lobby kurup sunucularımıza girmek gerçekten çok kolay. Denemeden bu zor, anlamam demeyin lütfen.
  • anacon sana birşey sorucaktım , biz şuan servera girerken sv search key ile server buldurtturuyoruz.

şuan içinde sv search keyi olan bi türk serverı xkafe var

keza xkafe lokasyondan dolayı az ping versede çok loss yapıyor yani xkafenin serverlarından donanımhaberdeki l4d2 oyuncuları olarak pek memnun değiliz ( 10 kişilik bir dh den l4d2 oynayanlar gurubumuz var)

sizde serverınızda yoksa search key entegre edebilirmisiniz veya varsa bu anahtar kelimeyi bizimle paylaşırmısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 21 Aralık 2009; 19:56:07 >
  • Search Key'imiz bizimde bulunuyor. Konsola search key olarak dpclan yazmanız yeterli ya da ilk mesajdaki linkten scripti indirip direk sunucularımıza girebilirsiniz. Ayrıca o scriptte F4 tuşu skey komutu olarak geçiyor yani F4'e basıp sunucu taratarak boş olan sunucularımızdan birine otomatik bağlanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnacoN -- 21 Aralık 2009; 21:57:48 >
  • sağolasın şimdi herkes o scriptlerle uğraşmıyor lobbyide hep ben kurmuyorum ondan lobi açmadan sv search key girmek daha kolay ve herkeze yaptırması basit.dpclan yazınca zaten boş olan sunucuların birine giricektir.tabi inşallah deneyeceğim ilk lobi kuruşumda :)
  • Sunucular hakkında bilgim olduğu için teknik bir yorum yapacağım ^^ ; Sunucular cidden harika işlemcisi -rami- bandwidth sorunu yok. Source motoru olan oyunlarda tahmin edeceğiniz üzere HL1 engine den daha fazla ram-işemci-bağlantı kullanımı oluyor. Dedicated sahibi (anacon) rateinden tut server bakımına güzel ayarlamış herşeyi cs:S az oynadım belki ama l4d ve özellikle KF de server boşalsın da gireyim diye 5 dk beklediğimi bilirim ^^ CS:S de ise gayet stabil loss choke 0 ( yani olması gerektiği gibi :D ekstra bir özellik değil ) ve servera hep tanıdıklar geldiği için güzel oluyor.

bilmeyenler için L4D de enfekte sürüsü- Tank geldiği zaman ve KF de zombiler oyuna pat diye girdiği zaman serverların çoğunda bir takılma oluyor. CS gibi değil 2 sn içersinde 100 tane zombi karşında oluyor :D hele KF de imleç olmadığı için merminin istediğin yere gitmesi çok çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmaniac -- 22 Aralık 2009; 5:35:33 >
  • Steam'den grubunuza üye olacağım hemen.

Düzenleme: Aradım ama bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 23 Aralık 2009; 22:11:09 >
  • geçen bi yarım gün bi sıkıntı vardı, o ana denk gelmiş olabilirsin, tüm dp serverları gidikti, şu an online...
  • Dün akşam üzeri datacenter'da bizim serverin bağlı olduğu router arızalanınca sabaha kadar ulaşamadı sunuculara. Şu anda aktif ve hiçbir sorunları yok.
  • Tamam arkadaşlar bir daha bakayım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Steam'den grubunuza üye olacağım hemen.

http://steamcommunity.com/groups/deathpoke
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Steam'den grubunuza üye olacağım hemen.

http://steamcommunity.com/groups/deathpoke

Teşekkürler.

• dpclan yazınca team versus ve team scavenge lobilerinden serverlarınıza giremedik malesef.

tam tersi xkafe.net yazınca team versus ve team scavenge çok rahat bağlanıyoruz.siz denedinizmi acaba hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

dpclan yazınca team versus ve team scavenge lobilerinden serverlarınıza giremedik malesef.

tam tersi xkafe.net yazınca team versus ve team scavenge çok rahat bağlanıyoruz.siz denedinizmi acaba hiç.

Geç cevap için üzgünüm, bu aralar biraz fazla yoğunum. Search key olarak dpclan.net olarak kullanın bundan sonra. Bu şekilde denedim çalışıyor.

sv_search_key dpclan.net
  • Konsol nasıl açılıyor?
    " tuşuna basıyorum ama açılmıyor.
  • Ayarlarda, klavye ayarlarına gelin, gelişmiş ayarlarda "Allow devoloper console" var, onu işaretleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnacoN

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

dpclan yazınca team versus ve team scavenge lobilerinden serverlarınıza giremedik malesef.

Geç cevap için üzgünüm, bu aralar biraz fazla yoğunum. Search key olarak dpclan.net olarak kullanın bundan sonra. Bu şekilde denedim çalışıyor.

sv_search_key dpclan.net

rica ederiz üstad hepimizin uğraşları var sonuçta.

ilk oyunda netli halini deneyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabloXT

Ayarlarda, klavye ayarlarına gelin, gelişmiş ayarlarda "Allow devoloper console" var, onu işaretleyin.

Teşekkür ederim, favorilere ekledim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.