Şimdi Ara

download profil acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar demin xbox açtığımda live a giremedim...profilimi tekrar download etmem gerektiği yazdı..ettim am bu sefer hata verdi..ve live olan hesabım silindi...sürekli dowmload etmeye çalışıyorum ama hata veriyor..yılların hesabı gitti durup dururken :( ne yapabilirim?

• Aynı sorun bende de var, profilim silindi ve inmiyor. Bunun nedeni Live ın yaklaşık 1 saat önce çökmesi. Gelişmeler için: http://support.xbox.com/en-US/xbox-live-status
  • Aynen ya listeden 3-4 kişi online gözüküyordu bende gireyim dedim ama şimdi baktımki Live çökmüş durumda. Ulan çökecek başka günmü bulamadın tam izin günümde çöktün
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozigamer

Aynı sorun bende de var, profilim silindi ve inmiyor. Bunun nedeni Live ın yaklaşık 1 saat önce çökmesi. Gelişmeler için: http://support.xbox.com/en-US/xbox-live-status

teşekkürler dostum
  • Bu sorun tek sizde mevcut değil

Xbox Live'de Bağlantı Sorunu Baş Gösterdi

Alınan bilgilere göre Xbox Live'e çeşitli bölgelerden şu anda bağlanılamıyor ve ciddi, genel bir sıkıntı olduğundan bahsediliyor. Microsoft da durumun farkında ve Twitter'dan şu açıklamayı yaptı:

"Xbox Live ile ilgili bazı kullanıcılarımızın yaşadığı sorunun farkındayız ve şu anda aktif olarak durumu inceliyoruz. Sabrınız için teşekkürler."

Aranızda da bağlantı sorunu yaşayanlar varsa buraya yazabilir. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Alıntıdır : BSC

• 1 saat önce girdim oynadım cıktım hiç bi sorun olmadı ama bütün arkadaşlar offlinedı ?
  • beklenmedik bir durum sanırım inşallah bir saldırıdan falan kaynaklanmıyordur sorun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP sabitleme lütfen yardım..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım düzelmeye başladı. Xbox.com dan hiçbir şekilde profilime ulaşamıyordum ama şu anda arkadaşlarımı falan görebiliyorum.
  • Bende sorun bir tek bende sandım durup dururken noldu diye korktum.
    Araştırdım sunucular falan çökünce oluyormuş.
  • Bende de durum aynı. Şu linkten durumu takip edebilirsiniz. Xbox.com'a ve LIVE'a login olamıyorum. Ben de Recover gamertag yaptım sizin gibi ama önceden gamertag'imin yedeğini aldım tabi.

Edit: Xbox.com'a login olabiliyorum, LIVE'a hâla giremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 6 Temmuz 2012; 21:22:35 >
  • Çıkalım temiz hava alalım az , düzelir geceye.
  • 4 saattir live dayim hicbir sorun yasamadim ama bi ara arkadas listemde 4 kisi online kalmisti diger herkes kayboldu gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün sıkıntı olmus ama ben öğlen 12 den gece 2 ye kadar onlıne dım ve hiç baglantı sorunu yaşamadım..(hesabım uk) gerçi bir ara arkadas lıstemde onlıne sayısı 2 ye düşmüştü demek bu nedenleymiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 7 Temmuz 2012; 11:20:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.