Şimdi Ara

download özel tarife (gece belli saat aralığı veya haftada bir gün hız düşmeyecek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar operatörler sınırsız tarifelerde belli ufak bir kotadan sonra hızlarını 96 - 128 kbps gibi hızlarla devam ettiriyor. bu da bizleri artık delirme noktasına getirmiştir.

artık operatörlerin download a özel , şebekeyi de etkilemeyecek tarifeler geliştirmesi gerekmektedir.

Bunlara örnek olarak:

* geceleri 02:30 - 06:00 saatleri arası hız düşmemesi diğer saatler de 512 kbps veya 1 mbps sabit . (o saatlerde zaten herkes uyuyor,iş hayatı falan da yok şebeke zorlanmaz ,biraz zorlansada biryeye zararı olmaz)
    * aynı bölgede ,aynı tarifeyi kullananların sayısını 30 a bölerek haftada 1 gün (24 saat) dönüşümlü olarak farklı grupların hızını düşürmemek.

Artık bu tip tarifelerin çıkması gerekmektedir. olmazsa gidecez yunan operatörlerle anlaşacağız toplu olarak artık. ben bi grup kurdum hızla büyüyoruz mesela. bizi lütfen başka yollar aramaya itmeyin.

operatörlere duyurulur. saygılarla....

• Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum...

Ancak kurulan grup ve alternatif yollar hakkında bilgi verebilir misin mesela? Cidden merak ettim
  • Zaten şu an Avea sınırsız tarifelerine hız düşmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O iş yaş. 256 yapsalar razıyız. Adamlar gitti daha 1 kbps ye düşürdü. Avea da düşürür yakında. Çok zor hocam. Altyapı zayıf diye koklatmayacaklar bize adam gibi, modern, bilişim çağına yakışan 21. yüzyıl internetini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikiziltoprak -- 13 Aralık 2012; 17:49:24 >
  • Bu gözunu para burumus operatörlerden, bi cacik çikmaz.. Milleti daha guzel nasil soyarizin pesinde hepsi. Buna göz yumanlar da cabasi.

• Aynen öyle maalesef :(
  • Download in d'sini demeden kışkışlamaya bakıyorlar..
    Adsl de dahi adam akilli kotasiz bir tarife yokken bu bahsettiğiniz durumu bi 30 yıl goremem herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Download in d'sini demeden kışkışlamaya bakıyorlar..
    Adsl de dahi adam akilli kotasiz bir tarife yokken bu bahsettiğiniz durumu bi 30 yıl goremem herhalde

adsl de hız düşünce 3 mbps e düşüyor artık. ama mobilde gittikçe indiriyorlar 128-96-5-1. o hızla da hiç bişey yapılmıyor ki. en azından 512 falan yapsalar bari. veya geceleri hızı açsınlar belli bi saatte.

• Haklısın ama olması lazım işte, bu iş böyle gitmez, o zaman ortak kullanımın önünü alamazlar asla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karafaruk19

Zaten şu an Avea sınırsız tarifelerine hız düşmüyor

benim an itibariyle düştü vatana millete hayırlı olsun

• Adamlar asimsiz paket yapıyor bizim millet niye 1 kbps diye eleştiriyor sanki adam sınırsız internet diye satıyor da millet de eleştiriyor niye 1 kbps

Hız düşmesi de iyi oldu bence sırf hızlı olsun diye 1 gb sinirsiz yerine 2 gb kotaliyi seçmiştim bizim şebeke gidiyordu

• Benzin ve Şehrazat 1 lira olacak
    Eğitimden ücret alınmayacak
    Her erkeğe 1 Rus hatun düşecek
    Doğalgaz hattından da internet gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: dijitalbaskı

quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Download in d'sini demeden kışkışlamaya bakıyorlar..

adsl de hız düşünce 3 mbps e düşüyor artık. ama mobilde gittikçe indiriyorlar 128-96-5-1. o hızla da hiç bişey yapılmıyor ki. en azından 512 falan yapsalar bari. veya geceleri hızı açsınlar belli bi saatte.

Evet durum dediğiniz gibi fakat bu tt nin bir lutfu değil,btk nin dayatmasıyla oldu
    Yani demem odur ki kendi rızalarıyla boyle birsey yapacaklarını dusunmuyorum
    Keşke olsa mobil internete gecsek temelli.Bu konuda destekcinizim

• Olay şebekenin kaldırmamasından ziyade, operatörlerin data kullanımına göre Türk Telekom'a para ödemesidir sanırım. Sınırsız olursa millet download yapar, bu da maliyetleri arttırır. Bizim operatörler de parayı çok sever bilirsiniz. Müşterisini mi düşünecekti?
  • Aslında data kullanımına göre değil de bant genişliğine göre para ödüyorlar.

Bant genişliğini de en yoğun saate göre aldıklarını varsayacak olursak, gece saatlerinde baya bir bant genişliği boşa düşüyor.

Yani isteseler, gece saatlerine özel sınırsız tarifeler yapabilirler ama ya daha o işe kafa patlatmak yerine 3-5 tl servisti mmsti milletten yolması daha kolay geldi, ya da henüz aralarında bir ağız birliğine varamadılar
  • operatörler ttlelekoma mb başına veya bant genişliğinden para ödüyorsa avea ile birlikte olduğu için belki pek para almıyordur aveadan. belki ondan hız düşürmede ve verdiği gb da cömert davranıyorlardır.

• Benim düşüncem şu herkes avea yı arasın internet paketinin hızının adil kullanım sınırı aştıktan sonra 256 kbps ye düşürülmesini istediğini talep etsin .

Belki binlerce onbinlerce kişi bunu arar ve mail atarak talep ederse birşey gerçekleştirebiliriz
  • Adı üzerinde mobil internet...Download yapmak isteyen varsa alsın adls rahat etsin...Normal bir kullanıcıya Aveanın 1gb sınırsız mobil interneti çok rahat yetiyor...
  • Misal olarak ben öğrenciyim aynı zamanda çalışıyorum, evde işte okulda yolda sürekli telefondan internete giriyorum ki bununla yetinmeyip telefonu bilgisayara bağlıyorum ve bilgisayardan nete giriyorum ,ayrıca adsl bağlatsam evde kaç saat duruyorum ki ? 60 tl vericem. O zaman evdeyken ev telefonunu kullanın cep telefonu dışardayken kullanılır gibi bir mantık oluyor sizinki..

Bir sistem analizi yapılmadığı için 1 gb yeter gözüyle bakarsanız bir sürü kişi boynu bükük gezer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.