Şimdi Ara

Download Internet Download Manager 35 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
4.269
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oldukça açıklayıcı olmuş. Bilgisayar programlarının ömür boyu olması versiyon değiştikçe çok da anlamlı olmuyor.
  • IDM ye de para verilirse ooohoooooo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drtsubasa

quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

cak bir crack 35 lira cebinde kalsin

+1903

cak bir trojan, tum bilgilerin crackerlarda kalsin. kaldiki ucretsiz baska bircok yazilim ve eklenti var bu isi yapan. IDM kullanmaya ne gerek var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 10 Şubat 2014; 8:53:32 >
  • "orjinal yazılım kullanırım ben arkadaş" diye karizmanın nirvanasını yapan arkadaşlar sorarım..idm yi orjinal alıp milyon dolarlık filmlerin dvd-blurayini almak varken neden kaçak olarak indiriyorsunuz o zaman?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

devlete 36 TL vergi ödeyecem derken gavurun boğazına 164 TL akıtın o zaman, böylesi ülkeme fayda getirir dış açıkla, kendi cebinize acımadığınız gibi, ülkemin cebi sadece devletin cebide değil, madem öyle bize pardus u tanıştırsınlar, bilgisayar alırken soruyorlar mı hangi işletim sistemi olsun diye, windows u dayıyorlar,

kullanıp kullanmamak bir tercih; onun polemiğine girmiyorum ama "gavur"un boğazına para akıtmak nedir ya? gavura düşmanlık ne? gavurun hakkını yiyince kul hakkından sayılmıyor mu?
  • 10-15-TL olsa neyse de 35-TL çok.

jdownloader diye birşey var. hem de ücretsiz...
    youtube dan da video indirmek isterseniz Opera'nın minicik eklentisi var, tek tuşla indirin gitsin.
  • eagleget, flashget gibi bedava alternatifleri varken 35 liraya hemde bir sene kazık ötesi.. buzz
    idm nin tek esprisi copyright videoları çekerken daha başarılı olması onlarıda indirmenin download managersiz çok kolay bir yolu varken hiç mi hiç gereği yok..

bende pek crack taraftarı değilim.. mesela winrar kullanmam 7zip kullanırım.. acdsee kullanmam irfanview kullanırım.. bu kadar çok cari açık varken programlara tonla para vermek mantıklı gelmiyor.. öyle çok paranız var da saçacak yer arıyorsanız bir fakire verin
  • ben senelerdir kullanırım daha hiç para mara vermedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerosm1th

hocam yazilimcilari desteklemek lazim sonucda emek harciyorlar ancak indirimli fiyati bile 35 tl 1 sene icin ben ogrenci adamim kullandigim her programa para versem cebimde para kalmaz boyle ac gozluluk yapicaklarina versinler programi 1 dolardan emin olun suankinden daha cok para kazanirlar

Eminim IDM'nin yazarı milyonların içinde yatıyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narki

"orjinal yazılım kullanırım ben arkadaş" diye karizmanın nirvanasını yapan arkadaşlar sorarım..idm yi orjinal alıp milyon dolarlık filmlerin dvd-blurayini almak varken neden kaçak olarak indiriyorsunuz o zaman?..

Zaten IDM'e paea verip % 70'i illegal olan içeriği indirmek ironik... ha tabi internete alemi video'lardan oluşmuyorsa

• quote:

Orijinalden alıntı: 2pal

Ya siz burada kaçak lisanslı muhabbeti yapmışsınızda buna para verip orjinal alacaksınız indirdiğiniz şeylerin %90'ı izinsiz olacak. Bu tür programlara para vermek gereksiz bence

Adam ansızın koydu
  • Ürün süresi dolduğu zaman cracklı gibi sorun çıkarmayacaksa gayet mantıklı, alınabilir. Lisanslı ürün sonuçta, ömürlük ve kafan rahat eder

• quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

ne alaka, saydıkların adli suç, birincisi insan hayatını tehlikeye bile atar,

bilgisayar alırken bile free dos alacaksınız aslında windows a niye 200 lira bayayım, sanki ülkemin cebine giren birşey var

Bu da aslında adli suç. Korsan yazılım kullanmak, düpedüz hırsızlıktır.

Mal/hizmet sahibinin yabancı olması da olayı hırsızlık olmaktan çıkartmaz. Bu mantıkla gidersek Türkiye'deki şirketlerin %70ini soymamız doğru olur.

Tabii bu programla yapılan işin de çoğunlukla hırsızlık olması, gerçekten ironik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: Narki

"orjinal yazılım kullanırım ben arkadaş" diye karizmanın nirvanasını yapan arkadaşlar sorarım..idm yi orjinal alıp milyon dolarlık filmlerin dvd-blurayini almak varken neden kaçak olarak indiriyorsunuz o zaman?..

Zaten IDM'e paea verip % 70'i illegal olan içeriği indirmek ironik... ha tabi internete alemi video'lardan oluşmuyorsa

• Bu zamana kadar yazılama para verdiğimi hatırlamıyorum. Ben video indirmek için değil de genelde ftpden dosya çekerken kullanıyordum ve oldukça başarılı bu konuda. Yaptığı işe göre bu parayı hak etmiyor bence.
  • Aslında para vermeye gerek yok bu programın yaptıklarını yapan çok güzel alternatif freeware yani ücretsiz lisanslı programlar var.
  • o kadar para vermeye gerek olmayan bir program... alternatifler var arkadaşların dediği gibi..
  • Crackli kullan paran cebinde kalsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @milyondabir teşekkürler fırsat için.

Diğer yorumdaki arkadaşlara gelince hiç utanmadan insanların emeklerini çalıp birde çak bir crack diye sırıtmıyormusunuz, madem para vermeye değer görmüyorsunuz gidip başka birşey kullanın kalkıp emek hırsızlığı yapmayın. Hırsızlığıda övülesi birşey olarak kullanmayın. Adamlar yazmış programını bundan gelir elde etmeye çalışıyor ama siz hem hırsızlık yapıp hemde sende çal diye insanları teşvik ediyorsunuz. Kullanmak zorunda değilsiniz fakat bu tarz yaklaşımda neyin nesi? neyin kafası var sizde anlamak güç doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-CeZa-_ -- 10 Şubat 2014; 13:10:21 >
  • çok sıcakmış kardeş

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.