Bildirim
Downgrade yapabilsek, Apple imzaları açsa iOS 7'de kalır mıydınız?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ip4 sahipleri kosarak uzaklasirdi. 4S ve devami icin zevke kalmis bir sey olurdu. Ben 7 ile devam ederdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone 4 ler hemen 6 ya düşerdi ve cihaz nefes alırdı.
4 S ve üzeri kalırdı.Ios 7 çok daha modern bir sistem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8 gelio çıktığı gün yükler 9u beklerim -
şimdi farkedilmiyor çok alıştık ama bi alt sürüme düşünce eksikliğini o kadar hissediyorsun ki.. her zaman en son sürümde kalırım ben.. ( karşılaştırma yaparken arkadaşımın ip5 inde hala iOS 6.1.3 olduğunu söylemek isterim )
Ben 4s ımde kalırım JB de var tek sorun şarj o da cihaz 800 kere şarj olmuş kapasite 1000 e düşmüş ondan
iPhone 5 de ios 6 ya düşerdim maksat nostalji iPhone 6 zaten ios 8 ile gelicek gibi ios 8 de fena durmuyor ama ios 7 tırt...
Imkan olsa i5'e iOS5 kurarim.
Ne arayuzmus bu iOS7'de modern olmus, sistem ikide bir takilip duruyor yemisim modernligini.
quote:
Orijinalden alıntı: danGerfuLL
Imkan olsa i5'e iOS5 kurarim.
Ne arayuzmus bu iOS7'de modern olmus, sistem ikide bir takilip duruyor yemisim modernligini.
kesinlikle +1 -
iOS 5 e dönebilsem dümyalar benim olur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: John Citizen
iOS 5 e dönebilsem dümyalar benim olur.
Sen evillol koymuşsun ama ben ciddi ciddi öyle düşünüyorum ya -
Cihaz ipad air ondan
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İp5 her turlu donerim
8 e geçerimde 7 kesinlikle hayır.. -
iPhone 5 imde kesinlikle 6 ya dönerdim
Ya arkadaşlar tabiki 7 senedir eski ios arayüzünü kullanırken ortada sorun yoktu. Başta vardı ama düzelttiler. Ben derimki ios 8 çok güzel olucak. Tabiki aynı ios5 den ios6 ya geçiş farkı kadar az olucak. Normal. Her güncellemede ios7 gibi fark olmaski. Adamlar ios8 çıkarırsa ios8 yükleriz. Ben 4s kullanıyorum. Eğer downgrade işlemi olursa bi ios 6 ya bakar memnun kalmassam istediğim zaman ios8 e güncellerim. Ama tabiki ios 8 daha fazla kendini hissettircek
Ben umutluyum ya bence downgrade işlemini gerçekleştirecekler. İnşallah yani başka telefon alamam açıkçası yavaşladıkça da kullanılmıyo veletler paso kapanıyo vs vs
iPad 2 home tuşu sorunu yüzünden değişim oldu, baktım swap iPad 2 de ios 6.1.3 yüklü..
Eski iPad 2'yi ios 7.1.1'e güncellemiştim, seyrek olarak kasma yapıyordu.. Yeni iPad 2 ios 6.1.3 ile bayağı hızlı çalışıyor şimdi..
Eski ekran kilidini özlemişim..
Benim için efsane olan iOS5 sürümüne dönmek isterdim
5S le o biraz zor gibi
Benzer içerikler
- iphone otomatik kilit ayarlanmıyor
- icloud numara değiştirme
- imap.gmail.com posta sunucusu yanıt vermiyor
- iphone ekran kapalıyken saat gösterme
- kopyalanan bağlantı nasıl silinir
- jailbreak nedir
- ios 17 alacak telefonlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X