Şimdi Ara

Dövüş Sporu Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar meraba forum u çok sevdiğim için yeni kayıt oldum lütfen yardım edin

Öncelikle bu sporlarından birine gitmek istiyorum ve gerek sokakta olsun gerek okulda hem kendimi koruyum hemde karşımdakine zarar veriyim istiyorum yanlış anlaşılmasın adam gibi dururken kavgacı bir tip değilim sadece okul çevresi çoook kötü olduğu için kendimi korumak istiyorum her gün mutlaka ama mutlaka beni sıkıştırırlar büyükler ve yaşıtımlar beni döver çünkü çok zayıf ve uzun boyluyum kolay yeniliyorum fakat hırslıyımdır neyse fazla uzatmak istemiyorum ne demek istediğimi anladınız ben 6 ay felan hapkido wing tsun krav maga jui jitsu hiç olmadı jeet kune do yapmak istiyorum ama lütfen kick box taekwondo demeyin onlar bu sporları yapıyor 1 senedir yapan arkadaşım var bir dayak yedi anlatamam o çocuklar 1 senedir yapıyor bizim arkadaş 2 senedir yapıyor gene dayak yedi bende bu spordarlan birini seçtim ankarada olduğum için heralde jeet kune do iyi öğreten biri yok diye biliyorum yanlışım varsa özür dilerim lütfen yardım edin 6 ayda o büyükleri nasıl döverim biliyorum 6 ay kısa bi süre fakat aile bütçesi bu kadar verdi en fazla 6 ay dedi yardım ederseniz sevinirim jui jitsu ya kafam takıldı sürekli yerde dövüşüyorlar ama herkes sokakta etkilidir demiş birde ben böyle uçmalı felan şeyleri seviyorum lütfen bilgisi olanlar yardım etsin ankarada oturuyorum ona göre bilgi verirseniz sevinirim hangisi 6 ayda etkilidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaydakiadam -- 18 Kasım 2013; 16:26:51 >

• iyi bir mma salonu bulursan oraya yazıl sokak dövüşleri için biçilmiş kaftan
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzaydakiadam

Arkadaşlar meraba forum u çok sevdiğim için yeni kayıt oldum lütfen yardım edin

Öncelikle bu sporlarından birine gitmek istiyorum ve gerek sokakta olsun gerek okulda hem kendimi koruyum hemde karşımdakine zarar veriyim istiyorum yanlış anlaşılmasın adam gibi dururken kavgacı bir tip değilim sadece okul çevresi çoook kötü olduğu için kendimi korumak istiyorum her gün mutlaka ama mutlaka beni sıkıştırırlar büyükler ve yaşıtımlar beni döver çünkü çok zayıf ve uzun boyluyum kolay yeniliyorum fakat hırslıyımdır neyse fazla uzatmak istemiyorum ne demek istediğimi anladınız ben 6 ay felan hapkido wing tsun krav maga jui jitsu hiç olmadı jeet kune do yapmak istiyorum ama lütfen kick box taekwondo demeyin onlar bu sporları yapıyor 1 senedir yapan arkadaşım var bir dayak yedi anlatamam o çocuklar 1 senedir yapıyor bizim arkadaş 2 senedir yapıyor gene dayak yedi bende bu spordarlan birini seçtim ankarada olduğum için heralde jeet kune do iyi öğreten biri yok diye biliyorum yanlışım varsa özür dilerim lütfen yardım edin 6 ayda o büyükleri nasıl döverim biliyorum 6 ay kısa bi süre fakat aile bütçesi bu kadar verdi en fazla 6 ay dedi yardım ederseniz sevinirim jui jitsu ya kafam takıldı sürekli yerde dövüşüyorlar ama herkes sokakta etkilidir demiş birde ben böyle uçmalı felan şeyleri seviyorum lütfen bilgisi olanlar yardım etsin ankarada oturuyorum ona göre bilgi verirseniz sevinirim hangisi 6 ayda etkilidir ?

dostum ben muay thai yapıyorum. 5 ay oldu ve çok memnunum. bak, hareketlerin reflexleşmesi için çok çalışmak gerekiyor. yani kavga veya müsabaka esnasında düşünecek vaktin olmaz. bu nedenle işi reflexler halleder. istediğin kadar spor yap. hangi savaş sanatını yaparsan yap, önemli olan sporcudur. eğer sen kick boks'da, muay thai'de veya bir karate'de iyi olursan, kendini geliştirirsen istediklerin olur. ben muay thai yap derim. ama öncelikli olarak iyi bir spor kulübünde ve iyi bir hoca nezdinde deneme derslerine katı, seansları izle. böyle karar ver. çünkü çoğu sporcu kendi branşını över.

• Şimdi sen diyosunya muay thai yap diye kıyafet felan ne kadar gerçekten sevdim bu sanatı iyi gibi ama çoooook zayıfım ciddiyim ne kadar yersem yiyim ben diyetisyenede gittim fakat hormonalmiş yani vücut istedikçe alamazmışım yani uygun olurmu ama ellerim felan sıkıdır sağlamdır arkadaşlarım felan hep der.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzaydakiadam

Şimdi sen diyosunya muay thai yap diye kıyafet felan ne kadar gerçekten sevdim bu sanatı iyi gibi ama çoooook zayıfım ciddiyim ne kadar yersem yiyim ben diyetisyenede gittim fakat hormonalmiş yani vücut istedikçe alamazmışım yani uygun olurmu ama ellerim felan sıkıdır sağlamdır arkadaşlarım felan hep der.

uygun olur hocam. muay thai'nin bir kıyafeti yok. eğer kulübünde bir varsa muay thai şortu alırsın. ben kendi kulübümden 50 TL'ye almıştm
  • bu kadar kısa surede kick box veya jui jitsu git mma i turkıyede adam akıllı yapan bırısı yok sana 2 3 teknık oretır bırakırlar baktın 6 ay gectı ama bı fayda yok ozamanda eskrima dene derım sana bı cısımle dovus oretırler sopayla baslar eğitimi cift sopaya kadar gıder gercek hayatta su sısesı semsıyeyle bıcağa karsı savunma yaparsın ayrıca flipin boksude oğretır kendıne savunamıyorsan al sopayı dal belkı centılmence olmayabılıjr ama kavga bu hayatta kalmak onemlı spoyla daldın dıye karsıdakıde sopa alsa aldığına daha pısman olur :) bu sıstem wing tzun la bırlıkte oğretılır ankarada ebmas nehar erenı arastır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kill4time -- 3 Ocak 2014; 14:27:31 >
  • teşekkürler arkadaşlar evimin yanına kick box salonu açıldı oraya gidicem hepinize çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben full contact kick box yapıyorum daha çok yeniyim 1 aydır falan. 6 ay da inanılmaz değişim olur. Benim daha 1 ayda kendime olan güvenim olsun, yumruk tekme komboları olsun, teknik açıdan da her türlü geliştim. Çok faydalı sen millete bakma, Kick Box yap.
  • Dostum wing tsun krav maga vs sporlar seni 1 yılda koruyamaz. gerçekten dövüşmeyi öğrenmek istiyorsan BOKS, MUAY THAİ, KİCK BOX gibi elle tutulur sporlara gitmelisin. Diğerleri daha kareografik ve gösteriye kaçıyor.
  • saolun arkadaslar teker teker dediğim gibi şimdi malzemeleri felan döşüyorlar aşırı bakım yapılıyor önceden çok büyük bi lokantaydı işletemedi kick box hocası satın aldı çok geniş bir yer camlarında tık yoktu yeni cam felan taktırdı ilaçlattırdı felan çok bakım yapılıyor tam yerine oturması için bekliyorum hoca öyle dedi daha kayıtlar başlamadı başlatsakta içerde bunalırsın dedi hocayla bazen konuşuyorum hemen evin yanında istediğim şey oldu :D
  • Kardeşim bence sen dövüşmek icin spora gideceğine karakola git. Yasının kucuk olduğu belli şunu unutma kavga çözüm değildir.Gerekirse ailene de söyle, yarın o seni döven bir cocuğu döversin sonra o da bıçak alıp gelir, istediğin spora git bıçağa karsi koymak cok zordur. Bu sebeple kavga etmek çözüm değildir. Maalesef ergenlik döneminde böyle seyler çokça oluyor, eğer ciddi bisey olursa kesinlikle polise git çekinme
  • Dostum bu söylediklerinin hepsini biliyorum kavganın hiçbirşeye faydası olmayacağınıda çok iyi biliyorum zaten artık fazla uğraşan yok yani bu sorunu halletsekte ben yinede spora gideceğim spor yapmayı seviyorum zaten sırf bunun için gidiyorum beni dövmüyorlar sadece şakaları çok sert yani şaka diyorlar ama sert yani :D buda beni daha çok sağlamlaştırıyor.
  • adanada tolgahan hoca türkboksu dersleri veriyor karate_kickbox_muay thai ve birazda bruce lee karışımı çok güzel bir türk sporu aylık ücreti de çok uygun tolgahan hocayla iletişim için e mail adresi turkboksortolgahan@gmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.